Pedal box sem kupil takrat se od kalmana je pa DTE pedal box. Ene 250e stane nov, ce se ne motim. Ti ga pa sprogramirajo prav za tvoj avto.
Ampak tole ti ne poveča konjev in navora samo odziv pedala za plin. Ko enkrat spelješ ni neke razlike pri zmogljivosti! Sem že pred časom gledal neke prispevke in se izkaže mapiranje kot boljša varjanta saj dobiš več konjev in navora edino v tov.računalnik ne posegaš s predalom.
Bravo @Deeyan, pravi si majster! 👍Ko tole vidim me spominja na otroštvo, ko je moj stric pred cc50 leti šravfal sebi razne takratne Ople Rekorde in ne vem kaj je še takrat bilo in je prav užival ob takem delu....
Znake za izrecne odredbe je treba ponovno postaviti za vsakim križiščem ceste, na kateri je takšen znak, z drugo cesto, če naj velja izrecna odredba tudi še za takšnim križiščem.
Izrecna odredba, izražena z znakom za prepoved ali omejitev ali z znakom za obveznost, postavljenim pri vhodu v naselje na istem drogu, na katerem je tudi znak III-14 (ime naselja), velja na območju vsega naselja, če na posameznih cestah ali delih ceste v naselju ni z drugim prometnim znakom izražena drugačna odredba.
Tako tudi svetujejo tecajcpp.com
WWW.TECAJCPP.COM
Virtualni priročnik CPP in zakonodaje. Prometni znaki, pravila, pojmi, nesreče, definicije, testi, policisti, ankete, avto�ole, faq, itd.
Lahko se 60 čez križišče in iz križišča do naslednjega znaka z omejitvijo 60 pa 90, če ni v mestu in od znaka 60 naprej se ve,da 60....😊. Upam,da se razumemo....😉
Za uno križišče od Nejca bi se pa jaz peljal normalno desno ne glede ali je rdeča,saj zato stoji ta znak tam in ima tudi določen pomen,drugače ga ne bi bilo in bi bil semafor z rdečo lučjo...
Sem vozil vianota 4matic... Enkrat sem jaz naredil podobno bedarijo. Polkrožno obračal (tam kjer se lahko) in nekje na polovici zavoja čutim kako se avto "lomi" in vidim da ne bo šlo ne v prvo, ne v drugo.. Samo glavo proti tlom in pomahal čez šipo kot zahvala, ker so me čakali (kot da jim je kaj drugega preostalo) ...
Kdor pozna cesto Kranj - Brnik,nekje v Šenčurju je treba zaviti levo na stransko cesto (gledano na uro, k številki 7).
Ampak ja, potrebno se je zavedati mer vozil. Tudi kamionar mora vedeti kje lahko in sme iti, s tem da on lahko še hujšo štalo naredi.
Ravnokar izvedel, da je moj stric kupil CX-30 z novim X motorjem. Vzel jo je v Makomi, po povedanem pa je dobil kar lep popust, večjega, kot pa berem v tej temi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Že včeraj sem jo pral, ker je bila blatna kot prasica.... 😂😂😂
(na Sviščake po gozdnem makedamu) 😬
Povezava za deljenje
Deli na druge strani