?e ti bo la?je, moja belka ?e eno leto ne ?teje pa je mela barvan ?e prednji odbija?, zadnjega razsutega in barvanega, pa potem spet podrajsanega in barvanega, pa desni bok je bil barvan pa desna zadnja vrata, enkrat menjano sprednjo ?ipo pa ?e enkrat popravljeno isto potem tko da keep your head up
Sej Spektr bo kmal.se.prednjega 'poravnal' zdaj
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Dejansko je res, glede na to da je teh avtov v sloveniji dokaj malo, se da dele bol? prodati, sploh ?e je celota vredna cca 1-1,5k?..
No, meni je bil vreden svojga dnarja in ?eprov so bli manj?i problemi, se za to ceno te?ko dobi kak?ni bol?o miato
Kar se pa papirjev ti?e, mi je pa ?udno da pred tem ?tirje lastniki v petih letih nismo imel problemov, pa je bil avto vedno tak, zdj pa kr naenkrat komplikacije? kaj si u?pi?il na cesti, da so si te policaji vzel na piko?
Ko sem jaz za njim peljal v nedeljo sem slisal same narodnjake iz avta....naglas. Ce se je po Gorenjski se tko vozu...
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ta EVO edi?n je pa rahlo preve? na?i?kan; ne more? met rde?ega avta pa roza dodatkov v notranjosti Druga?e pa bi brez likalne deske zadaj izgledal prav kul.
To je ?ank, da ga imajo strastni pivci vedno sabo.
EVO LOOK
ali po slovensko - ?tajerski styling...obup
Samo zanima me, kam peljat, da bodo lli?arska dela kokr tok v redu. K mo?niku ne grem, ?eprav bi najraj ?el, ker bi mi mogl ?e predn odbija? popravit, ker se je nekak snel. Toliko o kvalitetnem delu.
A-Cosmos celov?ka sem tudi ?e bil. Barvali so mi prednji blatnik, pa je ?isto drug odtenek
No, danes me je ena teta izsilila pr brniku, tko da je rezultat po?kodovana zadnja vrata, malenkost prag, blatnik , pa odbija?. Kam peljati tole zrihtat? Kaka ideja?
Predvsem mi je va?no to, da ne hodim spet 4x nazaj.
torej krije njena zavarovalnica? Pelji k An?etu, dobi? nadomestno. Ti po?ljem cifro
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani