Skoči na vsebino
Spet karambol
Napisano

?e ti bo la?je, moja belka ?e eno leto ne ?teje pa je mela barvan ?e prednji odbija?, zadnjega razsutega in barvanega, pa potem spet podrajsanega in barvanega, pa desni bok je bil barvan pa desna zadnja vrata, enkrat menjano sprednjo ?ipo pa ?e enkrat popravljeno isto potem :) tko da keep your head up :)

Sej Spektr bo kmal.se.prednjega 'poravnal' zdaj :P

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

a so pa le kon?no izdal Kizashija ven, ki mi je bil koncept leta 2008 res prava bomba, ?koda, da niso tega izdal :)

Objavljena slika

Kizashi je ze 3 leta zunaj.....

zadaj grda za bruhat.........

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

hmm .. no ja :)

za ta dnar veliko neuni?ljivega avta (vitara) - z nastavljivo 4x4 funkcijo. Poraba 4,5-5 zaradi odli?no pozicionirane ma?ine 120 je ?ez glavo dost.

Men tole tudi ni bohvedi kaj... vsaka nova KIA je lep?a. :ne vem:

normalno da vsak ma svoje o?i, mene je Suzuki ?e zdavnaj prepri?al, za ta dnar dobi? izjemen avto, bistva so pa skrita

http://www.suzuki.co.uk/cars/cars/new/sx4/sx4/sx4s-cross

?elim si pa tega enkrat sprobat..... :wub: - je tud AWD

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7349110&show=1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MX5 NA - Prodaja ali pomo?
Napisano

ja jz mam to sre?o ne morm met dolgo stvari ki mi je v?e? :) dobr sj avto mam jz doma papirje tut ampak brez tehni?nga nebom dobil tabilc nazaj....

1000e pa

400e zadnje gume

400e nehomologirani deli

200e nevarna vo?nja (al kokr si razlagajo zdrs na mokri cest)

aha se prav da te niso ustavili?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MX5 NA - Prodaja ali pomo?
Napisano

Dejansko je res, glede na to da je teh avtov v sloveniji dokaj malo, se da dele bol? prodati, sploh ?e je celota vredna cca 1-1,5k?..

No, meni je bil vreden svojga dnarja in ?eprov so bli manj?i problemi, se za to ceno te?ko dobi kak?ni bol?o miato :prstgor:

Kar se pa papirjev ti?e, mi je pa ?udno da pred tem ?tirje lastniki v petih letih nismo imel problemov, pa je bil avto vedno tak, zdj pa kr naenkrat komplikacije? kaj si u?pi?il na cesti, da so si te policaji vzel na piko? :harhar:

Ko sem jaz za njim peljal v nedeljo sem slisal same narodnjake iz avta....naglas. Ce se je po Gorenjski se tko vozu... :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kre kdo zraven grem js ?e eno kupit,pa da vidim kaj se prodaja :D

hja, ?e bi vedel v naprej kam bodo cene ?e bi pa na?i ta dirkalnik kupu zase.... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ta EVO edi?n je pa rahlo preve? na?i?kan; ne more? met rde?ega avta pa roza dodatkov v notranjosti :aaaaa: Druga?e pa bi brez likalne deske zadaj izgledal prav kul.

To je ?ank, da ga imajo strastni pivci vedno sabo. :harhar:

EVO LOOK

ali po slovensko - ?tajerski styling...obup

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kapitalni cepec
Napisano

a ni tole obvoznica = hitra cesta = 110

Severna je 100 loh da se motim

Pardon vzhodna....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kapitalni cepec
Napisano

okej no one ?karice so ?le bl na tnko ... ostalo pa niti ni bil baw wau....

omejitev tle je drga? 100 :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kapitalni cepec
Napisano

ni te razmetavalo, ampak je ?lo na centimetre, mazdi6 se zahvali, da je bil toliko bolj pozoren in razumen, da je zabremzal.

Umiri se ker tole ni samo neprilagojena hitrost.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spet karambol
Napisano

A ok, much better. Vidim, da imajo pogodbo z goro :-) A to pomeni, da ne rabim ni? na zav. hodit? Najbr? ne. Imam evropsko poro?ilo izpolnjeno.

Pri njemu izpolni? papirje, pooblastilo in naredi vse on - pazi, ?e je povzro?itelj pri drugi zav, mora? izpolniti zahtevek pri njegovi zav.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spet karambol
Napisano

Celje? :P

Vrhnika - ob govoriva o istem Tomcu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spet karambol
Napisano

Samo zanima me, kam peljat, da bodo lli?arska dela kokr tok v redu. K mo?niku ne grem, ?eprav bi najraj ?el, ker bi mi mogl ?e predn odbija? popravit, ker se je nekak snel. Toliko o kvalitetnem delu.

A-Cosmos celov?ka sem tudi ?e bil. Barvali so mi prednji blatnik, pa je ?isto drug odtenek :)

No, danes me je ena teta izsilila pr brniku, tko da je rezultat po?kodovana zadnja vrata, malenkost prag, blatnik , pa odbija?. Kam peljati tole zrihtat? Kaka ideja?

Predvsem mi je va?no to, da ne hodim spet 4x nazaj.

torej krije njena zavarovalnica? Pelji k An?etu, dobi? nadomestno. Ti po?ljem cifro

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kapitalni cepec
Napisano

Me zanima kako bi izpadlo, ?e bil namesto bele 323F kak BMW/Audi/Honda? Samo v razmislek.

popravek

Me zanima kako bi izpadlo, ?e bil namesto bele 323F kak ?rn BMW/Audi/ srebrna Honda? Samo v razmislek.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kapitalni cepec
Napisano

dobra reklama za mazda klub ni kaj :punk:

Ukor pred izklju?itvijo :policaj:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kapitalni cepec
Napisano

Srebrna Mazda 6 karavan, lastni?kih tablic LJ-CIGI

Se v naprej opravi?uje vsem mirno voze?im na levem prehitevalnem pasu, za prehitevanje z mirno vo?njo 110-120 po desnem voznem pasu slovenskih avtocest

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kapitalni cepec
Napisano

Po moje je snemal jap meet intro :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Veriga pri mazdi 6
Napisano

2.2 dizel ga ima 420Nm ta nova

stara pa 400Nm

mps ima 380Nm

Plus power box :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Men bi pa bla pa carska NM EJEBAT. Sam garant je nebi odobrili ob naro?ilu. :D

Tle ni lektoriranja :)

Ja sem mel pa ze rezervo NM DOGAJA

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

6 znakov gre vedno, ponekod se 7 (ce je velik Ijev)

Videl ze

NM JEFAJN avtodom

KR ANJSKA (arvaj ki dela kranjske klobase)

Meni so pa rekli da ni problem za GO ROVINJ ampak je baba rekla raj GO CIGI

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.