Skoči na vsebino
Nova ljubica
Napisano

hahah pricakovano od madmaxa....

upam da ga bos vsaj pol leta mel :P

lepo :bravo:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

poglej, da je cim bolj ohranjena zunaj (lak je se najbolj kriticen)

motor je super in nima nekih napak (136 potegne mal boljs, poraba je ista pri obeh)

raje 2004 pa je se v garanciji kot 2003

pri 120.000km se menjajo jermeni, bodi pozoren se na to

na sploh probaj najt tako, ki ima servisno knjigo

se to: ce vlece mal na desno ni to nic narobe, tko so vse mazde 6 bolj ali manj

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

uradni servis gama v btc-ju je 1A

jermen se menja samo pri dizlu ne vem kok pa stane za mazdo 3

nimas kaj falit---edin kot sem ti ze prej rekel, raje vzami 110cd kot 90cd, ker je razlika tako v porabi (manjsa) kot v pospeskih...

men tud oprema ne gane prevec (ze osnovna ma vse kar rabim) tko da CE je vrh glave

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

bencin: ketna (to velja za mazdo 6, najbrz isto za 3)

dizel: jermen

bencin: hidravlicni servo

dizel in 2.0 benz: elektro servo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

rabljene 6-ke dizel pa 3jke so vse drazje kot benz...

stroski vzdrzevanja so malenkost drazji (vec olja) in pri 120.000km konkretno drazji zarad jermena...ostalo pa je bolj ali manj isto

itak novega kupuje in ima 3 leta (in vec :) ) garancijo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

zadnjic sem na gami vidu eno mazdo 6, je imela mislim, da cez 240.000km pa je sla turbina..ampak je bil nek izreden defekt (tko je vsaj reku stefan z game)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

no da ne bomo strangeloveu unicili post:

ce ze dizel potem bi ti priporocal naj das se tistih 800eur pa mas mocnejsi motor...

bo poraba sigurno nizja (ki je ze tko al tko kr nizka)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

uuu shit here we go again....dizel v benz

paljba, open fire, itd itd

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

zdaj sem mal bolj podrobno pogledal cenik...razlika med 1.6 benz (105ks) pa 1.6 dizl (110ks) je 2000 eur...to je ze ful razlike...moras delat vec kot 40.000km da se splaca..sam v pomislek

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

med 90 ks in 110 ks (oba CE oprema) je razlika 800 eur...meni se ne zdi velik za to kar dobis

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

servis je na 20.000km, ta motor (ce se ne motim) ima tudi ford, citroen pa peugeot...

dober servis v LJ je gama center (btc), mislim, da ma tud trojka veliki servis pri 120.000km.

bi ti pa priporocal mocnejso varjanto, ker ni take ogromne razlike v ceni in poraba bo najbrz nizja, ker je masa avta precejsnja...

dobavni roki, mislim da je maximum ene 3 mesece...

pa lep pozdrav

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MP3 za Mazdo 6
Napisano

eni prodajajo kot avkcija eni pa kot "sofort kaufen"...sej je lepo razvidno

nc bat

sam pocaki na kodo in bos lahko kupoval :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ROBNIKI
Napisano

sej ve?... dobri dnevi.

ce bi bil redevil bi ti reku "a pol castis pivo"

ce bi bil jaz, kar tud sem bi reku "ciko got laid" :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ROBNIKI
Napisano

okrasni pokrov dobis na mazda servisu...sam stane precej...mislim da okol 30-35 eur

drugac pa tezko najdes samo enega

zal :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kje zavarovat svoj voz?
Napisano

jaz mam pa zavarovan na slovenici, ker so edini, ki majo kasko za krajo tudi za kosovo (mam nek kasko maxi al neki tazga)

upam, da mi ne bo treba nikol izkoristit

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ok moram priznat
Napisano

sam tale sibedah mi je zelo vsec....

moj prejsnji mercedes je mel to in sem tudi pozim, ko je blo soncno vozil z odprtim...

nasploh zgoraj brez je zmaga :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A pozna kdo (Mazda 626)?
Napisano

men je: premehko, pa nekak slabo odzivno (se pravi amortizerji so mogoce premehki) ker od takrat dokler obracas volan in avto dejansko zavija traja nekaj casa :)

motor pa menjalnik...on jo ma ze vec kot 10 let pa mislim, da je enkrat akumulator zamenjal. Ima ma nekaj cez 170.000km prevozenih.

Mogoce se sedezi tudi mal premehki, sedi se pa nizko kot v coupeju

Drugace pa se mi zdi, da je tak tipicen japonski avto z vsemi plusi in minusi k ipridejo zraven...

aha se ta minus (men osebno) ima digitalno uro, ki je namescena tik pod sprednjo sipo (v armaturi) in je bolj ali manj neuporabna, pa se uni drsniki za gretje in ventilacijo :vskalo:

porabo ma pa manj kot 10l/100km...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A pozna kdo (Mazda 626)?
Napisano

moj prijatelj ma tocno tako (se barva je ista)

motor je zelo dobr, menjalnik tudi, prostora kar velik, podvozje je pa obup

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

tiptronic
Napisano

mazda 3 1.6 activematic se imenuje

po mojem je kar lustna zadeva, izkusenj pa nimam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.