zadnjic sem na gami vidu eno mazdo 6, je imela mislim, da cez 240.000km pa je sla turbina..ampak je bil nek izreden defekt (tko je vsaj reku stefan z game)
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
zdaj sem mal bolj podrobno pogledal cenik...razlika med 1.6 benz (105ks) pa 1.6 dizl (110ks) je 2000 eur...to je ze ful razlike...moras delat vec kot 40.000km da se splaca..sam v pomislek
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
men je: premehko, pa nekak slabo odzivno (se pravi amortizerji so mogoce premehki) ker od takrat dokler obracas volan in avto dejansko zavija traja nekaj casa
motor pa menjalnik...on jo ma ze vec kot 10 let pa mislim, da je enkrat akumulator zamenjal. Ima ma nekaj cez 170.000km prevozenih.
Mogoce se sedezi tudi mal premehki, sedi se pa nizko kot v coupeju
Drugace pa se mi zdi, da je tak tipicen japonski avto z vsemi plusi in minusi k ipridejo zraven...
aha se ta minus (men osebno) ima digitalno uro, ki je namescena tik pod sprednjo sipo (v armaturi) in je bolj ali manj neuporabna, pa se uni drsniki za gretje in ventilacijo
porabo ma pa manj kot 10l/100km...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
hahah pricakovano od madmaxa....
upam da ga bos vsaj pol leta mel
lepo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani