Ne,čez 2 meseca na Mazda Selmar. Lahko dam svoje olje in je cena dosti manjša,garancija in asistenca pa ostane. Cena olja je cc15€ + ddv na servisu,jaz pa sem ga kupil za 6.90 z ddv. Razllika je cc45€.kar je pri meni za en tank bencina...😊
Kdaj pa vam prvič zasveti lučka, če ste tankali polnega?
Meni danes na 556 km prevoženih, pisalo pa je še 63 km do konca. Ali ta podatek drži, je točen? Ponavadi so rezerve za vsaj 100 km?
Glej, trenutno sem naredil 580km in še imam za 100km pa mi lučka ne gori, bo pa vsak čas. Jaz grem komot do 0.00 in tankam nekje 43-45 litrov, drži pa rezervoar 51 lit. Če nimam predvidene kake daljše vožnje tankam pri cc700 prevoženih km. Je pa seveda pomembno kakšno imaš porabo! Jaz imam največkrat predvsem s kratkimi vožnjami 5-15km nekje 6.5,pri daljših pa tudi pod 6.0. Čez 7.0 pa še nisem imel nikoli! To je merjeno na cel tank in po računalniku, na roke merjeno pa je odstopanja zelo malo, od 0. 1-0.2 max.vsaj pri meni. Srečno vožnjo z dovolj bencina... 😀
Avto ti bo pomoje kul, ker zaenkrat moji komentarji se nanasajo samo na odnos v salonu in ne na sam avtomobil. Za sam odnos pa se pustim se presenetiti, ali bodo se kako oddolzili za te nevsecnsoti, ali bo pa res slo to mimo 'kakor da se ni nic zgodilo'. Namrec to bo pravzaprav veliko povedalo o odnosu. Ajd recimo da sprejmejo, da se zna zgoditi vsem taksne 'nevsecnosti', ampak potem je zanimiv del kako se potem taksni prodajalci / saloni odzovejo. Jaz bi pricakoval kaksno kompenzacijo, bon, kolesa ipd. Bomo videli kaj bo, ce bo.
Bi malo napisal o njih pa ne bom,ker sem že enkrat nekaj pisal pa ni bilo ravno lepo! Eni iz foruma sicer hvalijo enega gospoda na M.BTC salonu,ampak mislim,da je to bolj na prijateljski ravni. Drugače pa ko dobiš ta avto v roke jim povej svoje in,če bo kaj dobrega z njihove strani vredu,drugače pa pojdi na Interclas,ker tam so izgleda vsi zadovoljni.👍
Kljub temu bi lahko dali vsaj prvi letni servis gratis,če že ne zimske gume! Srečno...... in tudi njim ,če bodo zdržali s takim odnosom še kako leto...🤔😤
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo še pri dolžini smo pasata povozli,sem vedo,da je Mazda zakon....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani