Skoči na vsebino
pred 1 uro je FuManchu napisal:

Za STP (injector cleaner) sprašujem?

Jaz to uporabljam že 20 let preventivno,tako kot eni 100tko ne 95tko.

Jaz opazim samo to,da motor selo mirno in tiho teče......😊

To so mi dajali na sevisu pri A.Romeo notri pri vsakem rednem servisu gratis.👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 3 urami je gregc88 napisal:

30 jurjev premium avto baje, pol pa podloge notr da se udobn peleš al kaj  :D 

Nič sekirat, bo dež spral.... :ouje:

IMG_20210325_170900~4.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Še jaz sem vesel, da si tako zadovoljen..... :bravo:

Sedež boš pa moral sam po študirat, ker je vsaka rit..... 😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 4 urami je Gregster napisal:

A boš sam zamenjal?😄

Ne,čez 2 meseca na Mazda Selmar. Lahko dam svoje olje in je cena dosti manjša,garancija in asistenca pa ostane. Cena olja je cc15€ + ddv na servisu,jaz pa sem ga kupil za 6.90 z ddv. Razllika je cc45€.kar je pri meni za en tank bencina...😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 1 uro je Nejc1986 napisal:

Česen je bil top. Pa meni je bila fajn kolumna od Vinka Kernca v avto magazinu. 

Ja,to so bili dobri stari časi,ko je držalo kar so napisali ,danes pa piše kdor ima 5 min.časa in je napol ali nič res......:nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 8 minutami je Brane napisal:

Potem imaš 2 litrce preveč, 4 litre je ravnoprav , edino če imaš eno za rezervo in za dolivat

Notri gre točno 4.2 litra z menjavo filtra po specifikaciji in tudi dejansko, 4 sem kupil ,0.8 je od lani ostalo.:prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

@DavidMazda uživaj v vožnji z novo lepotico.😊

Za tiste rise se ne sekiraj saj bodo porihtal.:prstgor:

Imaš najlepšo barvo za ta model avta,saj vema zakaj.....😊

Si dobil kaj za uteho na dolgo čakanje? Pa srečno vožnjo in se vidimo mogoče 15.5.? :zoom-zoom:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M3 G120 poraba
Napisano
pred 25 minutami je Freak napisal:

Za preverjanje porabe, se mi zdi njabolj merodajen spritmonitor.

spritmonitor_thumbnail.png
WWW.SPRITMONITOR.DE

Overview Mazda, 3

Se malo hecaš. 🤔Tisti prvi nima slike avta, ker ima motor na panku! 

Tole kar je tule je brezveze, zato moramo mi narediti 'pravi test'! 

To bo prava priložnost, da se pokaže razlika, bencin vs disel.... :zoom-zoom:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M3 G120 poraba
Napisano
pred 9 urami je Alex napisal:

A pride kdo od vas s temi benzinarji 120 konjskimi na fuel trip? 

Upam,da pridejo in,da pokažemo,da se dizla ne splača imet....:nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M3 G120 poraba
Napisano (urejeno)
pred 3 urami je Jaka32 napisal:

Kdaj pa vam prvič zasveti lučka, če ste tankali polnega?

Meni danes na 556 km prevoženih, pisalo pa je še 63 km do konca. Ali ta podatek drži, je točen? Ponavadi so rezerve za vsaj 100 km?

Glej, trenutno sem naredil 580km in še imam za 100km pa mi lučka ne gori, bo pa vsak čas. Jaz grem komot do 0.00 in tankam nekje 43-45 litrov, drži pa rezervoar 51 lit. Če nimam predvidene kake daljše vožnje tankam pri cc700 prevoženih km. Je pa seveda pomembno kakšno imaš porabo! Jaz imam največkrat predvsem s kratkimi vožnjami 5-15km nekje 6.5,pri daljših pa tudi pod 6.0. Čez 7.0 pa še nisem imel nikoli! To je merjeno na cel tank in po računalniku, na roke merjeno pa je odstopanja zelo malo, od 0. 1-0.2 max.vsaj pri meni. Srečno vožnjo z dovolj bencina... 😀

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)
pred 5 urami je DavidMazda napisal:

Avto ti bo pomoje kul, ker zaenkrat moji komentarji se nanasajo samo na odnos v salonu in ne na sam avtomobil. Za sam odnos pa se pustim se presenetiti, ali bodo se kako oddolzili za te nevsecnsoti, ali bo pa res slo to mimo 'kakor da se ni nic zgodilo'. Namrec to bo pravzaprav veliko povedalo o odnosu. Ajd recimo da sprejmejo, da se zna zgoditi vsem taksne 'nevsecnosti', ampak potem je zanimiv del kako se potem taksni prodajalci / saloni odzovejo. Jaz bi pricakoval kaksno kompenzacijo, bon, kolesa ipd. Bomo videli kaj bo, ce bo. 

Bi malo napisal o njih pa ne bom,ker sem že enkrat nekaj pisal pa ni bilo ravno lepo! Eni iz foruma sicer hvalijo enega gospoda na M.BTC salonu,ampak mislim,da je to bolj na prijateljski ravni. Drugače pa ko dobiš ta avto v roke jim povej svoje in,če bo kaj dobrega z njihove strani vredu,drugače pa pojdi na Interclas,ker tam so izgleda vsi zadovoljni.👍

Kljub temu bi lahko dali vsaj prvi letni servis gratis,če že ne zimske gume! Srečno......:prstgor: in tudi njim ,če bodo zdržali s takim odnosom še kako leto...🤔 😤

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3
Napisano
pred 23 minutami je Alex napisal:

Na uradnem servisu- 220€+ moje olje=265€,

privatnik - 110€  + moje olje=155€. Filtri so njegovi. 

Jaz pa dam na M.servisu za delo in filtri 160€ z ddv + moje original M.olje 30€. 😊

Koliko bo pa letos 3 servis bomo pa še vidli?🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3
Napisano
pred 4 minutami je Janez007 napisal:

5x vprašal, ker ta forum šteka ... 🤪 Potrdiš, pa se nič ne zgodi ... pa še enkrat, in še enkrat ...

110 z računom ali brez?

Mogoče kako pivo preveč.....:mipijemoo:

Hec,da nebo pomote...😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3
Napisano
pred 3 minutami je Janez007 napisal:

In kolikšna je razlika? Na primer če je v BTC cena rednega servisa 300, koliko je enak servis pri Pelkotu? 200?

In kolikšna je razlika? Na primer če je v BTC cena rednega servisa 300, koliko je enak servis pri Pelkotu? 200?

Ne rabiš petkrat vprašat....😆.

Redni servis je pri nas za Mazdo cc 210€ ,pri Pelku bi bil verjetno do 150€ 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.