Skoči na vsebino
Poraba!
Napisano

To je preve?. :huh: Moja je pila 7-9 litrov, zdaj, ko dela ati relacijo na ?iht (3km v vsako smer) pa seveda ?e malo ve? ampak zdaj je itak delovni konj.

Nvem lohk da je to tut zarad ?portnga filtra, bom dal po naslednjem tankanju nazaj originalnga gor pa bom vidu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

?e tanka? dizla, potem ne ?tima tvoja noga al pa kej tehni?nega... :P lambda sonda mogo?e? ?e tanka? bencin... pol je pomojem to normalno?

tankam benz, ampak se mi ne zdi normalno, da 1.5 motor z 90 konji z ne prete?ko nogo pije 10 litrov je na konc koncev ?e res skor vseen da bi pre?altu na V6, pol se nebi sekiru, ?e bi bla poraba 10 litrov
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

da ?e jst dodam en post o porabi... tankam okoli 55-56 l, naredim z njimi pa 850km, avto je mazda 6 2.0 cd 143 km, je pa skor 75% relacije v peti 60 al pa 6 prestavi 100... se mi zdi kr ok poraba...

lp J.J.

js tankam isto ?tevilo litrov, nardim pa komi 500km to mi neki ne ?tima, pa pojma nimam kaj :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Pol bo pa treba pogruntat kaj je narobe, ker mam ?edalje ve?jo porabo ( http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=8254 )

od datuma 9.3. narej so pa gor letne gume, pa tut gre nikamor ne, je mo?no da so krive sve?ke?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Joj kok ma ta 323c grde felgne ... jst bi take ljudi k dajo na mazdo trikrake felgne na grmadi za?gal ... :closedeyes:

ma trikrake felge so men grde na ?ist vsakem avtu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e posede? notri dve z ogromnimi jo?ki pol bi tole celo lahko dr?alo... :blush:

takih airbagov se pa noben nebi branu :D bi blo fajn, ?e bi se na vsakih 5 sekund spro?l :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.