Skoči na vsebino
Kera zavarovalnica je po va?e najbolj?a?
Napisano

Kolikor sem danes (Gregovega) agenta zastopu, s kerim sem ?e v fazi priprave police in optimiziranja zadeve za moje potrebe, mi je rekel, da edino pri TILI-I gre bonifikacija po 10% letno gor, kar je zame precej pomembno, ?e mislim drug let takle cajt orng poja?at konjenico oz. zamenjat ponija za ?vau (Halo, kdo se pa ?e danes vozi s strojem izpod 130 KW, lepo vas prosim)? :dudek::aaaaa::hudicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Ju3 bo glavna udarna novica pri poro?ilih CENA BENCINA SE POVZPELA V VI?AVE! Ni ?udno da je folk total zamorjen, ?e ga 20x v enem dnevu spomni? na nek negativen dogodek, jao. :aaaaa:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

Uff, tale mi je pa ?al malo predrga, ker s sabo potegne precej?no registracijo :)

?e primerja? z 2.0 benz motorjem smo ?e pred ?asom ugotovili, da je isti rang (tako po KW-jih kot tudi po kubaturi). :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

To je dobr, pol je vrjetno servis z originalnimi deli kaj ene 600?? Hmm A ste dans taglavni kje na lep?em da samo jo?a odgovorja :D

Mali otrok ?e skoraj 3 urce drema, pa mal firbcam po netu, hehe. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

Gorjup se je odlo?il postati pravi mazda?! :cheers:

Tistole 2. od na?tetih bi ?el jaz na tvojem mestu kar takoj pogledat, ker cena je STRA?NO ugodna, pa da vidi? ?e je okej stroj. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.