Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Kje si fuknu ven ksenonke?Sej meglenke imajo normalno svetlobo in se lepo vidi z njimi.

Je pa res, da so xenonke (kot glavne lu?i) za moker asfalt in de? za en drek.?e mo?no de?uje jaz pono?i v?gem meglenke in je potem mir.

Iz mazde valjda, bela svetloba se je prevec blescala. V palcek smuk megli sem s halogenkam vozil ko ameriski specialc

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Regulacija ksnenonk
Napisano

Kako pa to zgleda? Mislim senzor.. Kaka skica ? Moti me to k motim druge pa mi blendajo...

Nkol vidu

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Naredil sem prav. Fuknu sem ven xenonke in sel nazaj na plain halogen. Bolj ko je rumeno bolj vidis v dezju in megli, ker bolj kot je belo, bolj se ti odbija in blesci.

450 km megla tako goste, da bi jo lahko rezal prepeljal bp :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Regulacija ksnenonk
Napisano

Ali kdo ve kje se tocno nahajata senzorja za regulacijo visine... Ker mi ne nastavlja visino snopa je pa vse skupi ostalo malo visje in mi vsi blendajo...pa da preverim ali je samo umazano ali je fuc..

Ce se ne motim na gredi, mogoce celo zadnji....

V grabn....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

GLEDANJE TESTOV VARNOSTI
Napisano

Gledam malo TESTE avtov in moram priznati da se mazda ni ravno obnesla.

Mislim zelo zelo slabo.

Med izbranimi ?e bi moral izbrati varen avto bi mazdo postavil na zadnje mesto.

Vsem avtomobilom se odprejo airbag in zavese. Kaj je z mazdo da se ji niso odprle zavese ob strani ali kako se ?e re?e tem airbagu.

Sem mislil da se bo kaj bolje obnesla

Tole bo ameriska mazda, za ta trg je znano da so to skorajda polizdelki....na primer ameriski model nikoli ne mores prodati v eu...vse pod standardi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

hahahha,mogu bi jo se mal prestrast ;)

sem imel An?etov avto....slaba reklama..?e tako sem naredil dovolj ?kode. :closedeyes:

P.S. Kdor pozna ta priklju?ek verjetno ve, da je obenem tudi izvoz za celov?ko. tako da bremza = nekdo v rit, saj se ustavlja? na izvozu, nadaljevanje po tem pa pomeni na celov?ko (ali betonski zid tunela).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

izkoristil ?e 2 zadnja parkplaca pri generaliju pred obnovo zavarovanja, in ji spet dvignil vrednost......

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

?e ena take, ki vidi samo druge in da so vsi drugi kreteni sama je pa brezmade?na in odli?na voznica.

Danes je pa ducatu voznikov vklju?no z mano paral ?ivce en s ?vicarskimi tablicami. Zakampiral je prehitevalni pas pri hitrosti dobrih 100km/h tako, da smo se od vrhni?kega klanca do cestninske postaje na Logu lepo cjazili za njim - ob?asno je kdo izgubil potrpljenje in je ?el mimo po desni ter pospremil mimohod s trobljo ampak ?vicar se ni dal motiti.

Jaz sem pa izsiljeval danes. Prikljucek tacen na avtocesto proti sentviskemu tunelu. Pri vkljucevanju s smernikom sem izkoriztil ves prikljucevalni pas in ko mi ga je zmanjkalo sem izsilil voznico clio da je reva morala sunkovito zapeljati na prost prehitevalni pas. Prav tako sem kriv da je morala spustiti telefon, da je pokazala kako lep prstan ima enem prstu....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sem mu rekel, da mi naj da "tabul?e" noter pa je rekel, da so "tabul?e" :) Zdaj pa ne vem, kdo od naju misli, katere bi naj bile "tabul?e" :lol: So pa res cvile?e; predstavljaj si, da mi celo v vsakem ostrem ovinku (pa niti zaviram ne) v desno za?ne leva ?eljust ?kripat kot na vili?arju. Npr. ko zavija? v parkirni prostor ali pa okoli kak?nega ostrega rondoja.

Pa si preprican da je to zlajfa ( tud cilindri stekajo)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

http://www.mimovrste.com/artikel/264082753...828232#galerija

Jures tut jz jih bom narocu samo 45 presek :) Samo od Furlana ker Mimovrste ma stare letnike... Furlan ma DOT13

no ja mimovrste nima nobene zaloge, gre vse od dobavitelja

Poro?aj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

prometna 2
Napisano

Vsi kleparji? :ne vem:

Jaz v miru vse druzinske avte rihtam as we speak :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Jao, meni je tudi ?e malo slabo, ker vem da bom spomladi rabil nove letne....seveda ?e?ka mazdina dimenzija. Gledam bom itak med top 3-4gumami....ipak ga rad ?e pritisnem po kak?ni lu?tni cesti in kdaj pa kdaj ?e na avtocesti, ?eprav sem se kar umiril...ampak v?asih za du?o sede :) + v de?ju ipd. me ne smejo nikakor razo?arati, tudi kadar so ?e malo slab?e. Zaenkrat so gor bile dunlop spormaxx tt ...bomo vidli kaj bo spomladi, mogo?e kak?ne continentalke ipd. ...?e pridem s 500eur ?ez bom zmagu :) (ampak raje skupaj 100-150eur ve? za gume kot pa graben al pa ?e kej huj?ga, sploh ker se poznam :) , pa? ne smejo razo?arat nikdar, tudi pri ni?jih hitrostih in kak?nih ?udnih situacijah.

http://www.mimovrste.com/artikel/264082753...n_id=2640828333

spomlad tele u?gem - dobra guma, ne ravno top ?it ampak kvaliteta / cena :prstgor: 98?

Po moj tok lima dam nwm kr v uvinkih letu mim vsh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pomoje ja, ker jih je Peklo montiral.

Ce jih je sel iskat v Tapos imas Voking :P

Pa kaj je to slab material al zgolj nekompatibilnost?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Meni najbolj mimo znamka avtov.

He he, veliko ljudi tako kaze, zanimivo pa da anze, ki klepa in lica prisega na ople. Sam ima vectro, tale astra gre pa iz roke v roke, cel fkrum jo pozna, pri 250.000 se kar lavfa, vmes je bila pa totalka ze, eni stranki se je na pot postavilo drevo.... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Aja S595 sem seveda imel na exeu, vzdrzale so neverjetnih 50k se z novim lastnikom, ampak pozabi na udobje, od trdote, hrupa itd adijo pamet, so pa to za svoj denar zelo vredu gume. Meni so pasale ker sem itak imel trugo itd....tudi v dezju so drzale zadovoljivo.

Ce bi jih kupil se enkrat? Bi samo ne vec nizkoprofilne.

Ce isces dobro razmerje cena/ kvaliteta poisci fulda sport control

Aja se to....ce ti pase 215/50 17 imas pri meni na cakanju Bridgestone Potenza RE050 - dobava takoj, stare leto in pol 6mm profila ODLICNO ohranjene :)

Se vedno boljse kot katerikoli kitajc. Cena mazdaska, trenutno na mazda feltnah :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Sej pravim da SS navadnih nebi ker majo slabe rewiev-e... medtem ko evo-te majo na imprezah in evolution-ih...

In ne nimam za kave in cike ker ne posedam in ne kadim ;) Ampak glede na to da sem student sprejemam kompromis med ceno in kvaliteto... pac nimam 600? za dat za gume... glede na to da so se slabse ki jih majo npr nase provide...

Ima kdo kaksen konkreten predlog?? Predvsem SS-595 EVO ali kaksna druga guma...

Kak je pa kej s Kumho-tom?

A feltne 440? so pa za ?tudente? Qwerty da te direkt vpra?am, kaj ti misli? narediti z ?e najlep?o mazdo 6 na forumu?? Kaj je narobe s temnimi kaalmanovimi feltnami :ne vem:

Raje pozabi na ?mekerijo, ker jo ?e ima?, pa ji daj vsaj toliko dobre gume.

P.S. jaz gledam Kumho Le Sport KU39, se mi zdijo dovolj dober srednji razred za nadaljnih 60k, cena 100? je pa nekaj na spodnjem nivoju kar mora? sprejeti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Slika pove vse.......tudi to, da je prtljaznik astre bolj uporaben od nove mazde <_<

Objavljena slika

lineup @An?e:

moja mazda

fotrova panda

moj sazuki

sestrin C5

svakova Xsara Picasso pragovi (samopla?ni?ko) :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zamenjal ?arnico. Pri tem sem ugotovil, da je Mazda pri?ela nesti jajca. Bom bolj redno gledal

pod motorni pokrov, ?e bo morda za?ela nesti zlata jajca.

Nekdo si na toplem dela ozimnico.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

In spotoma jih ?e preluknajo, da je manj odve?ne te?e in da se bolje hladijo :danzoman:

v kombinaciji z alu zavornimi cevmi, prav tako navrtanimi, je potrebno imeti ?e Brembo ..... :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lej oprosti tolk kolk imate cez mojo pisavo .. zdej pa res nwm kaj hoces povedat kake sportne ? Lezaje, gume, dihtunge .. kaj ??

so tanj?i z manj upora

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.