Skoči na vsebino
manual za mazdo 6 2.0 136
Napisano

uff mislim, da v elektronski obliki ne obstaja...

ce pa rabis normalno papirnato verzijo potem napisi mail na info@mazda.si ti bojo brez problema poslali manual domov.

CE si pa mislil service manual, to mam jaz ampak za dizel verzijo samo v papirnati obliki

za benz. pa tudi v pdf-u

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Top speed
Napisano

ufff keri baloni :)

s takim profilom je blo bolj lebdenje kot voznja najbrz :D

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Top speed
Napisano

nekam nizka povprecna hitrost?

res ne vem zakaj je tovarna navedla manjso hitrost kot je... :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Evo, monitrane so nove letne gumice - Continental Sportcontact 3 .... prva razlika v primerjavi z Sportcontact 2, ki sem jih vozil lani (in zaenkrat ?e edina) je to, da je hrup v kabini bistveno ve?ji pri SC 3 kakor pri SC 2. (no, pa da? pa? radio bolj na glas... :P ). :ne vem:

a je mozno, ker je nova 6ka tisja kot prejsnja pa se gume bolj slisijo kot motor?

me preseneca to...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

ugodnejsa je sam ne mores pa primerjat hi-trac z F1 ali RE720...not even close

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Evo, ravnokar sem se vrnil iz Dunaja - prevozil cca. 600km in poraba....7,4 l/100km :ne vem: :ouje::vino:

to je pa res dobra poraba! a nisi mel isto tudi z dizel powerjem?

vseeno si izdajalec :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

A ti to iz izku?enj ali na pamet v temo?

dealer za falken mogoce? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Labi bi se ziher raje za pico odlo?u :ne vem:

ju bet :P

BMW M6...stari je zame legenda od avta, novi pa (ceprav tehnicno hud) zgleda katastrofa

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

pa kaj ce je narejena na poljskem? tudi good year eagle F1 je narejena v kranju...

madmax, jebacki je ja sam da ne bo glasen (treba menjat mal spredaj/zadaj da ne zacnejo piskat, kot majo obicaj smreka profili...

po keri ceni jih dobis pol?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Labi kaj pravi? na:

-Dunlop SP SPORT 2020E (73,5? na gume-direkt)

-Bridgestone Potenza RE 080 (76,7? na gume-direkt)

-Vredestein HI-TRAC (68? na gume-direkt.....se mi zdi da najve? muzike za ta dnar!?)

:ne vem:

prav mas, ker SP2020 in RE080 sta bili aktualni se v prejsnjem stoletju (stare gume)

hitrac je pa solidna guma in boljsa kot unidve

ceno ma tud pravo :bravo:

edit: pri lasicu dobis Turanzo ER300 (dalec najboljsa v tej dimenziji) s popustom za manj kot 70 eur? Bolj se splaca to

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

ne se tok hitr usest...

ta dilema je po mojem druga po tistem "bencinar ali dizelas"

moje izkusnje za Mazdo 6

ce so sprednje gume boljse je grip boljsi in ne pride do understeering, je pa stabilnost slabsa (predvsem pri zaviranju)...zadnje gume "vodijo" avto

rezume: ce se velik po avtocesti vozis potem boljse gume zadaj, za ovinke pa boljse spredaj...

jaz mam boljse gume spredaj (ceprav so vse bolj ali manj iste, ker jih redno menjam spredaj/zadaj)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

:bravo: ze cetrto leto potenza RE720,majo se vedno dosti profila,saj so na zadnji osi letnik 03,prve pa 05,ker prve mi bolj grejo pri moji voznji,drugo leto bo verjetno treba kaj menjat in pol bojo verjetno dunlopke.

dober si, da mas 4 leta iste gume....

drugace pa da pride do enkomerne obrabe lahko menjas gume (spredaj/zadaj) vsakih 10.000km....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

a to je od lasica ponudba? vidim, da se majo RE720, sam kaksen letnik?

drugace pa ER300 ali Pirelli P7 (pa ce hoces mal trse vzames mal visji index, V namest H...ceprav ne vem ce se splaca zarad tega dat cca 10eur vec na gumo)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Mislim vzet tam do 160k sit

bogatas...pol pa sploh ni problema :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

je razlika ja, tko da raje original dimenzijo...lahko mi poves kok je tvoj budget pa bom pogledal, ko bom mel mal casa...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

zemir se to, tvoja dimenzija spada pod manj iskane (drazje), vse te omenjene so okol 130 eur...ce je to prevec ti priporocam se hankook ventus prime K105...sicer se hitreje obrablja stane pa 50% ceneje kot omenjene, je pa zelo dobra guma!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.