Prosim samo za en podatek, ?e kdo ve (najbr? sem na forumu kje spregledal) kje, v kateri tovarni se proizvajajo 3-ke , ki se jih prodajajo na na?em tr?i??u?
Hvala !
Pomoje to lahko vidis po tem, kako je sestavljena stevilka VIN ... Ce se zacne z JM******** menda pomeni, da je izdelana na Japonskem ... s 3******** se zacnejo tiste, ki so izdelane v Mehiki ...
V Mehiki se menda izdelujejo trojke z dolocenim tipom motorja, ki se prodajajo na U$ trgu ... za Evropo pa se menda sestavljajo na Japonskem
Sicer ni bencin... je pa LPG... V Kranju na Primksovem sem danes, ko sem se peljal mimo videl plakat, da je cena za liter 0,515 ce se prav spomnim... Pa pise, da je taka cena samo na tej crpalki... to je tista pri Merkurju >> http://www.petrol.si/bencinski-servisi/podrobno/2371 ... Sem se prepozno spomnil, da bi skljocnil
Hahaha tvoje trobljenje se sli?i kot da prihaja ladja v pristani??e
Pogosto se nahajam zraven tega kro?nega in ko bom naslednji? sli?al trobljenje bom takoj vedel, da je Jest ponovno v akciji
P.S. - mene je v?asih prav "strah" upo?tevat navodila v kro?nih, saj zaradi drugih, ki jih ne upo?tevajo, lahko takoj pride do kre?a komu se da potem dokazovat kdo je kriv in kdo ne....danes imamo vse sorte ?kodljivih voznikov ki krivde pod nobenih pogojem ne bodo priznali!
Tisto so samo efekti dodani filmcku... Edino posnetek od danes zjutraj je z originalnim zvokom hupe...
Glede voznje... Treba je imeti oci ne pecljih... In malo predvidevati, kaj bi znal kdo narediti... Za pojasnila glede poteka situacije pa je kamerica dober pripomocek... Se zadaj bi jo moral imeti...
Namesto polne crte bi moral biti robnik... pa se se najde kdo, pelje cez... Sem zadnjic na Tomacevskem kroziscu videl takega pacienta, ki ga s Cliotom kar metalo cez robnike
tole s krozisci je za popizdit...vsaj za LJ govorim
a sploh kdo zna uporabljat krozisca?
vsi vozijo po zunanjem krogu, neverjetno....sploh ta pri zalah, in potem je kolona zaradi sebicnezev, notranji krog pa je kroh duhov...vedno prazen...
Medvoski je se bojsi... Tisti, ki vozimo pravilno, moramo imeti oci na pecljih... Ker se dostikrat znajde kdo, ki po zunanjem pasu prevozi polno crto...
Aja, a to kje pi?e kok kil, da da? loh lupinco spredi?
Eni imajo stikalo/kljucavnico za izklop sovoznikovega airbaga... pri tistih, ki nimajo, pa je treba na servis, da v racunalniku izklopijo. Ce ima isofix, se ponavadi samodejno izklopi sovoznikov airbag, ce je kaj namesceno v isofix nosilce..,
Na koliko prevo?enih kilometrov imajo dizli servis? Veliki servis pride na 120 000km ali 150 000km? Ker me je zadnji? nek prodajalec prepri?eval,da ima veliki sevis na 150 000km???
Servis je na vsakih 20.000 km ali 12 mesecev, kar prej pride ... veliki servis pride na vsakih 120.000 km ali 6 let... spet kar prej pride ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nekateri se res obnasajo, kot da so sami na cesti in da se jim nic ne more zgoditi ...
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani