20.000km stari pozabi na dizla razen ?e ti je pa? traktor u?e?.
Druga?e pa pozdravljen na forumu
Kot lasnik gta-jke ti bom rekel samo : ''ni mi ?al da sem jo nabavil''
Kar se pa ti?e porabe kombinirana vo?na in z ob?asno te?jo nogo je poraba med 8.5 in 9l Seveda ?e bo? res vozil po omejitvah kot pravi? jo lahko spravi? na 8.2l/100km/h preverjeno! Kak?na je moja poraba si lahka ogleda? tukaj: Aja vozim se pa skoraj vsak dan iz Rakitne do Dom?al(?e ti je poznano bo? vedel kak?na je cesta)
?e pa primerja? porabo M3 z 1.6 motorjem pa vidi? da ni dosti man?a s tem da jo mora? priganjat da kam gre
Mislim da ti v praksi (sem se vozu kr neki let brez homologacij, prevozu precej km)ne bi noben te?il, ne pozabi pa na centrirni obro?ek (sredina feltne, da totalno pol sede notr in ni lufta)!
odvisn kok naleti?, js sm mel na Daihatsuju sam 3 mesce 14" gor, pa so me ?e zajebaval
pa aja secer to ne spada v to temo ampak imel sem en mesec mazdo rx8 in morem re?t da jo obsojajo po krivici motor ?e normalno dela tud nad 100.000km ne ?re tok olja kot eni pravjo skorej ni? in tud poraba je za wankel ?ist primerna!!!!
Toyota? Mazdina za?ita pred rjo? Renaultovi dizli? Vidi?, saj se razumemo. Imajo pa? svoje prednosti in zato jih je toliko. Ampak nih?e ne ostane ve?no na prestolu. Zadnje ?ase naprimer opa?amo, da je Japoncem kvaliteta drasti?no upadla, nekateri Nemci pa so zvi?ali kvaliteto.
Sam res kvaliteta med nemci in japonci vedno niha, enkrat so eni na vrhu, drugi? drugi
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
uf te GTR-ke so tut fajn stroj, druga? pa tale V6 ziher ni bla serijsko noter
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani