Skoči na vsebino
Mazda3 2.0gt
Napisano

:vskalo::vskalo: 20.000km stari pozabi na dizla razen ?e ti je pa? traktor u?e?.

Druga?e pa pozdravljen na forumu :bravo:

Kot lasnik gta-jke ti bom rekel samo : ''ni mi ?al da sem jo nabavil''

Kar se pa ti?e porabe kombinirana vo?na in z ob?asno te?jo nogo je poraba med 8.5 in 9l Seveda ?e bo? res vozil po omejitvah kot pravi? jo lahko spravi? na 8.2l/100km/h preverjeno! Kak?na je moja poraba si lahka ogleda? tukaj: Aja vozim se pa skoraj vsak dan iz Rakitne do Dom?al(?e ti je poznano bo? vedel kak?na je cesta)

?e pa primerja? porabo M3 z 1.6 motorjem pa vidi? da ni dosti man?a s tem da jo mora? priganjat da kam gre :)

http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=6011

si jo pa spravu ?e tut pod 8 sm vidu B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tega prodaja en tip, ki je res lepo skrbel za avto. Ima generalko, nikoli ga ni teral. Samo slovenska fov?ija ga je pa? zdelala in je spraskan. :whatever:

Tole pa prodaja en foruma?, ?e kdo ?eli luksuznega Infinitija. :P Tud lepo ohranjen.

Tale SX se mi zlo dopade, ?e bi mel dnar bi ga ?ou takoj gledat, Primera tut zlo dober zgleda

@JozaGulikoza ta Celica se pa ?e zelo nagiba k ri?oti

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

men tut ni jasn zakaj da fotko od zlamane, ?e bi nej bla cela :glare:

glede na to da je iz 03 konca, je to res celo.....

in kaj je narobe z na?em 03 koncem :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homologacijski karton?ek
Napisano

Mam en problem, in sicer avto nima homologacijskega karton?ka, mogo?e kdo ve kir Mazdin servis bi bil tolk uredu, da bi priskrbel nadomestnga?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume in plati??a.Vpra?anje
Napisano

Mislim da ti v praksi (sem se vozu kr neki let brez homologacij, prevozu precej km)ne bi noben te?il, ne pozabi pa na centrirni obro?ek (sredina feltne, da totalno pol sede notr in ni lufta)! :bravo:

odvisn kok naleti?, js sm mel na Daihatsuju sam 3 mesce 14" gor, pa so me ?e zajebaval

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

pa aja secer to ne spada v to temo ampak imel sem en mesec mazdo rx8 in morem re?t da jo obsojajo po krivici motor ?e normalno dela tud nad 100.000km ne ?re tok olja kot eni pravjo skorej ni? in tud poraba je za wankel ?ist primerna!!!!

a si mel ti to RX-8ko na rentu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpra?anje za ra?unalni?arje...
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Toyota? Mazdina za?ita pred rjo? Renaultovi dizli? Vidi?, saj se razumemo. Imajo pa? svoje prednosti in zato jih je toliko. Ampak nih?e ne ostane ve?no na prestolu. Zadnje ?ase naprimer opa?amo, da je Japoncem kvaliteta drasti?no upadla, nekateri Nemci pa so zvi?ali kvaliteto.

Sam res kvaliteta med nemci in japonci vedno niha, enkrat so eni na vrhu, drugi? drugi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.