Aha, jaz sem pa? generacija Golfa III (ki ga jasno ne maram in mi je grd za popizdit), ampak Verice pa imajo ubijalski zvok, Han?o bi rekel "sonarni" zvok!
Tistale slika motorja; mi je prov sme?na pozicija posode za pranje stekel, saj mi lih tko zgleda kot da jo je nekdo tjale gor na motor odlo?u in tam pozabu!
?ez 4 tedne imam spet zavarovanje ?rnozmajke, pa zdele v kratkem pri?akujem ponudbo AS. Mi pa sodelavka na vsak na?in priporo?a Grawe, meni je zadeva totalno nepoznana. :ne vem: Vem samo da v Italijan??ini "grave" ne pomeni ni? kej dobrega, prav tako Grave digger ni ravno simpati?na oseba, hehe.
Pomotoma dal v CD player MP3 CD in lejga zlomka, predvaja mi jih, tako da sem ?ist vesel, o?itno je bilo ?e tovarni?ko tako narejeno (predvidevam da po naro?ilu in proti dopla?ilu, saj je avto 2003 letnik, ko so imeli nekateri ?e kasetarje noter).
Zadnji? mi je kolega (zaposlen v SV) rekel, da je imel pred leti OD visok v dnarju - 1400 litrov bencina, da ko gre danes OD prera?unat v litre benza ga skoraj kap, to kar dosti pove, kolko se je podra?ila ta zadev?na, finance pa se nikakor ne uzignejo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tako nekako, jaz sem Alfist, kar se zvoka ti?e!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani