Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Aha, jaz sem pa? generacija Golfa III (ki ga jasno ne maram in mi je grd za popizdit), ampak Verice pa imajo ubijalski zvok, Han?o bi rekel "sonarni" zvok! :hohoho::jupiii:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Taxi
Napisano

Sej ne vem ?e je tako zelo priljubljena, je verjetno kakih Premiumcev bistveno ve? (raznih kvadratastih ?katl), kak?no 6-ko combi pa vidim tu pa tam. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sm tut js kr mal gledu, ko sm pr moji prvi? vidu posodo.. to je vse prera?unan za bol?o razporeditev te?e :P

Ob povhni ali prazni posodi? :jezicek::D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kera zavarovalnica je po va?e najbolj?a?
Napisano

?ez 4 tedne imam spet zavarovanje ?rnozmajke, pa zdele v kratkem pri?akujem ponudbo AS. Mi pa sodelavka na vsak na?in priporo?a Grawe, meni je zadeva totalno nepoznana. :ne vem: Vem samo da v Italijan??ini "grave" ne pomeni ni? kej dobrega, prav tako Grave digger ni ravno simpati?na oseba, hehe. :ph34r::aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Po ceni se spla?a, kilometri so tut na videz realni, problem pa s to hi?o ni, se mi zdi.

Sama laguna pa, ?e odvzamemo to grdo masko...udobna je, hib pa ne poznam, bolj se spoznam na prej?no serijo.

Jaz tudi in o njej mu nimam kaj lepega za povedat! :hudicek:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomotoma dal v CD player MP3 CD in lejga zlomka, predvaja mi jih, tako da sem ?ist vesel, o?itno je bilo ?e tovarni?ko tako narejeno (predvidevam da po naro?ilu in proti dopla?ilu, saj je avto 2003 letnik, ko so imeli nekateri ?e kasetarje noter). :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Zadnji? mi je kolega (zaposlen v SV) rekel, da je imel pred leti OD visok v dnarju - 1400 litrov bencina, da ko gre danes OD prera?unat v litre benza ga skoraj kap, to kar dosti pove, kolko se je podra?ila ta zadev?na, finance pa se nikakor ne uzignejo. :blush::hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

evo en zanimiv oglas viden dons na cesti :)

post-6864-1333378507_thumb.jpg

?ist primeren oglas oz. vsebina, glede na to da se nahaja na gnjusni VW "Kvadraturi" <_<:harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.