Glede odstranitve dpf, dabes sem vozil za poljsko Mazdo 5, ocitno odstranjen dpf ker sem sredi dneva skorajda meglenke rabil....ne vem kako to gre naprej skozi...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Zanima me kje oz od koga na EBayu kupujete zadeve za avte. Recimo sve?ke, kak?ne kable ali podobno....pa? kak?en servisni material?
lp.
Jaz samo se na ebayu za avte, motor....vse. Gledam ceno rating, material. Ravno narocil za motor letno servis material. Iz Nemcije pride v 3-4 delovnih dni.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tko kot sem rekel - gola cena je do centa enaka kot pri nas
razlika je le v dajatvah:
SLO: tro?arina 0,512? + 0,035? CO2 obdav?itve za ovce in je to skupaj 0,547? + 0,27? DDV = 0,817?
HR: tro?arina 0,45? + 0,0 CO2 (EU jim bo hitr predpisal davek za ovce) + 0,286? = 0,736?
in to je pol razlika v kon?ni ceni goriva
Samo kako bo? na?im doktoratom dopovedal, da ravno za to, kar ho?ejo lupiti tranzit, nih?e ne tanka pri nas, oz. v ve?ini pred in za mejo....izgube so pa miljonske.
ODGOVOR: Hrvatje so prvi? letos dvignili tro?arino.....od Januarja je bila ista, zato je bil bencin ?e dalj cenej?i + nimajo Co2, kjlub temu da je PDV 25%
po 9h mesecih men dela bp, je pa ?e 2x ?akala na tleh, je na vro?ini ses popustil. Sem se bal da je konektor zjebal ob padcu, ker se sname s kabla ob gravitaciji pa je ok.
Glede napajanja iz ogledala - ?e je 12V in stalno ob kontaktu je ok, ?e je pa slu?ajno vezan na lu?i (ker ima no?no funkcijo) pol te zna zezat. Te kamere ki jih omenjamo namre? imajo auto funkcijo snemanja in uga?anja ob kontaktu
Imam Mazdo Xedos 6 ( ta ?voh ). Pri menjavi diskov so mi pri mehaniku izgubili "einsteller", gear adjust, lahko tudi klju? za nastavitev ro?ne zavore. Zanima me ali ima mogoće kdo od vas tak klju?, ki je vgrajen v ?eljusti zadnjih zavor.
Malo sem jezen na MEHANIKA, od MAZDE SE PA NE NAMERAVAM POSLOVITI, ker je ?udoviti avto min menim, da takih danes delajo ve?.
Hvala za pomo?
Sayonara
Tibor
wtf kaj? A te mal nateg....zadaj je samo zajla - ?e so pa mogo?e izgubili vijak ali vzmet ti jo naj pa zrihtajo, kaki mehaniki pa so.
in ?e menja? dike nimajo kaj pipat ro?ne, samo ?eljust da? dol
Sej za dol mi je bc kazal 5.9 in potem se mi je spro?ila regeneracija ( deset minut na trenutno porabo ve? kot 10l/100km), pa ?e malo do Splita, Trogirja, slapov Krke in ko sem v ?ibeniku tankal je bilo 6.3.
No, sej niti ni tako slabo.
lp
Potem si jo tudi nazaj imel (350km)
Ne vem kdaj si zresetiral potovalni ra?unalnik ampak do sobote zve?er nisem mogel dvigniti porabe nad prej?njih 6,2. Potem sem natankal, resetiral, ?el po AC domov, v nedeljo sestrojeba?a peljal malo hitreje, in kasneje vrnil avto in smeh spet je bilo 6,2 popolnoma me?anega cikla (AC, mestna vo?nja, regionalka in ovinkasta regionalka malo hitreje ). To me je najbolj presenetilo, nasploh med normalno vo?njo ko gleda? trenutno porabo ne pride sploh do 7.
Na ringu pa nisem resetiral ampak, ko sem vrnil je bila nekaj ?ez 13 poraba. Itak je to avto, ki je vo?en do ringa in poln gas gor tako, da je to zelo ugodna poraba.
Cliota naprimer nisem na ringu resetiral (sem meril od doma do tja in nazaj porabo) ampak na RLju in Grobniku je bila povpre?na poraba ?ez 20.
Zanimiv dodatek.
6,2 oz average je odkar imam avto - neresetiran. In odkar si nasi dal svoja jajca je ostalo 6,2 - mestno cjazenje, vceraj pa je mini pripicil na morje in average je 6.0. To pomeni da je imel na relaciji v vrocini max 5,5.
Ze v mestu se smeji dizlom, z dodano 6 prestavo pa je tale mali sportnik cudez porabe....
Mislim, da tole nikakor ne bo ?lo skozi. Ni samo ?irina tista, ki ti dela te?ave. Mislim, da je v tvojem primeru tudi obseg pnevmatik druga?en. In zaradi tega ti napa?no prikazuje hitrost. ?e je to res, tega na noben na?in ne bo? spravil skozi homologacijo. Preveri ?e enkrat obsege obeh pnevmatik, preden se loti? dela.
do 3% je ok
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Glede odstranitve dpf, dabes sem vozil za poljsko Mazdo 5, ocitno odstranjen dpf ker sem sredi dneva skorajda meglenke rabil....ne vem kako to gre naprej skozi...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani