Jaz moram pa to leto nove kupit .No kaj mi priporo?ate?
zemir, ce rabis sportne gume (205/50 16 ne) potem nekaj takega:
Good Year F1, Bridgestone RE050A, Dunlop Sportmaxx, Contisportcontact3 pa Pirelli P zero nero...s katerikoli ne bos zgresil
Jaz bom letos tudi nove kupoval, in glede na to kako zadovoljen sem bil z potenzo mislim da ni dileme kaj kupit!
Jaz bi jo priporo?il vsakemu, je res 1A pneumatika.
madmax ti mas primero, sam ne vem kako dimenzijo? ce mas standardne 195/60 15 al kaj tekega potem potenza ne bo sla gor, kvecjem turanza(ER300 ki je tud huda guma)...pa se to RE720 se ne dela vec
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
To je najnovej?a metoda za enostavno merjenje hitrosti po bosanski licenci.
Naj opi?em kako "radar" deluje v Bosni.
Ustavi policaj enega voznika, gasterbajterja. "Kontrola prometa" ipd. Zakri?i kolegu v zasedi na oddaljenosti okoli 250m: "kolko je vozijo?" Odvrne ta:" ZUUUUUM"!!!!. " A kolko je ograni?enje?" " ZUUM", odvrne "radar" .
"Vozili ste 30km/h prebrzo. 500KDM kazne."
"Radar" je poceni in u?inkovit.
v bosni je pa tok radarjev, da res vsi vozijo po omejitvah...
pa majo neko hudo opremo (sfor sponzorira pa to )
men je v brcku kasiral 10eur zaradi prehitevanja cez polno crto (v mestu)..prehitel sem pa traktor
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ce ja potem brez skrbi, ce glava funkcionira kot je treba bo tudi desna noga poskrbela, da ne pride do nekih nepricakovanih zanasanj...sploh pa itak ma razne DSC-je itd
Meni je ratalo prit iz LJ do KR z bmw-jem 520 letnik 1978, z letnimi gumami po hudem snegu (tok tezko je bilo vozit, da celo, ko sem saltal iz 3. v 2. je zanasal...je bil pa ta avto prava sola voznje, in mi ni zal, da sem ga mel par mescev
no tole glede bmw-ja (stasuni simbol pa to) slisis samo in samo v sloveniji....svasta...
in to zarad raznih kompleksov
no v nemciji je 3-jka eden jabolj prodanih avtov...mislim da je med top 10
pa se to: nehajte se razburjat na cesti ker to je domena balkancev (in nikol ne ves kdaj te bo ta isti balkanc ustrelil s pistoljo, ja tud to se dogaja)
vozi misko
pa se to: da pomislim na to, 'uff bmw je hud sam vozijo ga "cefurji" in ce ga bom kupil bom tud jaz "cefur"' je pa sploh adijo...
res ni primerjave... ?e bi BMWserijo 3 tolk in na tak na?in vozu in pri tem tankal ?e nekvalit.gorivo, potem bi ga verjetno pelajl ?e na smeti??e ali pa bi ga nekomu podaril ...
povej vsaj en razlog, zakaj je po tvojem bolj?i, razen znamke
feeling v voznji in kvaliteta...zelo enostavno
sem mel 2 bmw-ja (oba skupaj na koncu vec kot 250.000km, pri enemu sem mel majhnih problemov z elektroniko, z drugim pa cist nic, ta bmw iz slike pa v 7mih letih samo termostat...)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Good Year F1, Bridgestone RE050A, Dunlop Sportmaxx, Contisportcontact3 pa Pirelli P zero nero...s katerikoli ne bos zgresil
Povezava za deljenje
Deli na druge strani