Skoči na vsebino
gume 2007
Napisano

Jaz moram pa to leto nove kupit <_< .No kaj mi priporo?ate?

zemir, ce rabis sportne gume (205/50 16 ne) potem nekaj takega:

Good Year F1, Bridgestone RE050A, Dunlop Sportmaxx, Contisportcontact3 pa Pirelli P zero nero...s katerikoli ne bos zgresil

Jaz bom letos tudi nove kupoval, in glede na to kako zadovoljen sem bil z potenzo :bravo: mislim da ni dileme kaj kupit! :ouje:

Jaz bi jo priporo?il vsakemu, je res 1A pneumatika. ;)

madmax ti mas primero, sam ne vem kako dimenzijo? ce mas standardne 195/60 15 al kaj tekega potem potenza ne bo sla gor, kvecjem turanza(ER300 ki je tud huda guma)...pa se to RE720 se ne dela vec

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Kaksne gume planirate dat to sezono? Jaz mam se Bridhestonke RE050A, sam ne vem ce bodo do konca sezone zdrzale...

prvi test za letos ADAC

skratka nc novega

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

poglej v ozadju ferrari pa lamborghini v BELI barvi....p kaj je s temi americani in belo barvo...pa to ni res

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ja sej my point exactly...ze od avta vids, da moras zbezat (in to dalec stran)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

hehe...:lol: pa bimmerja tud rabi?, al kaj je hotel povedat?

po mojem, kot dokaz njegovega uspeha je pokazal kaksen avto se da pol kupit...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Dober tek ti ?elim,se vem,da gre? jest zaj! :P:hohoho:

poky hvala sem ze...danes bo spet nocno delo, rabim energijo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

(Labi ne me tepst, please) :D

a se hecas?? po tem ko si dal uno sliko "boss z mitraljezi" ne bom niti omenjal brot mit wurstchen :)

hmm brot mit wurstchen...zdaj sem pa mal lacen ratal

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OMW 100-tka
Napisano

sam tle kakor jaz vidim ne dobis tega v-power dizla?

drugace pa sploh nisem vedel, da obstaja shell v sloveniji

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Policaji me imajo radi?
Napisano

v sloveniji me niso ze dolg casa (ne stejem kontrole)

v srbiji pa...kaj naj recem..tam bi se suicidal dobu kazen zarad prehitre voznje :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OMW 100-tka
Napisano

kaj a shell obstaja v sloveniji? kje pa je? njihov v-power je pa nekaj drugega (glede mirnega teka)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

To je najnovej?a metoda za enostavno merjenje hitrosti po bosanski licenci.

Naj opi?em kako "radar" deluje v Bosni.

Ustavi policaj enega voznika, gasterbajterja. "Kontrola prometa" ipd. Zakri?i kolegu v zasedi na oddaljenosti okoli 250m: "kolko je vozijo?" Odvrne ta:" ZUUUUUM"!!!!. " A kolko je ograni?enje?" " ZUUM", odvrne "radar" .

"Vozili ste 30km/h prebrzo. 500KDM kazne."

"Radar" je poceni in u?inkovit. :jupiii::jupiii::jupiii:

v bosni je pa tok radarjev, da res vsi vozijo po omejitvah...

pa majo neko hudo opremo (sfor sponzorira pa to :) )

men je v brcku kasiral 10eur zaradi prehitevanja cez polno crto (v mestu)..prehitel sem pa traktor :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OMW 100-tka
Napisano

katera bolj natancno prosim!! :blink:

petrol, pri energetiki, pri triglavu, za mlekarno..itn :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

I??em kakega lastnika RX-8!
Napisano

Aja ?e to: kako se avto obnese na mokri cesti?

a je to misljeno zaradi zadnjega pogona?

ce ja potem brez skrbi, ce glava funkcionira kot je treba bo tudi desna noga poskrbela, da ne pride do nekih nepricakovanih zanasanj...sploh pa itak ma razne DSC-je itd

Meni je ratalo prit iz LJ do KR z bmw-jem 520 letnik 1978, z letnimi gumami po hudem snegu (tok tezko je bilo vozit, da celo, ko sem saltal iz 3. v 2. je zanasal...je bil pa ta avto prava sola voznje, in mi ni zal, da sem ga mel par mescev :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

jaz sem pa ze zdavni nehal mert porabo...brezveze

sicer se mi giblje od 6.0 do 7.5 l/100km

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

no tole glede bmw-ja (stasuni simbol pa to) slisis samo in samo v sloveniji....svasta...

in to zarad raznih kompleksov

no v nemciji je 3-jka eden jabolj prodanih avtov...mislim da je med top 10

pa se to: nehajte se razburjat na cesti ker to je domena balkancev (in nikol ne ves kdaj te bo ta isti balkanc ustrelil s pistoljo, ja tud to se dogaja)

vozi misko :)

pa se to: da pomislim na to, 'uff bmw je hud sam vozijo ga "cefurji" in ce ga bom kupil bom tud jaz "cefur"' je pa sploh adijo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

:hohoho: res ni primerjave... ?e bi BMWserijo 3 tolk in na tak na?in vozu in pri tem tankal ?e nekvalit.gorivo, potem bi ga verjetno pelajl ?e na smeti??e ali pa bi ga nekomu podaril ...

povej vsaj en razlog, zakaj je po tvojem bolj?i, razen znamke

feeling v voznji in kvaliteta...zelo enostavno :)

sem mel 2 bmw-ja (oba skupaj na koncu vec kot 250.000km, pri enemu sem mel majhnih problemov z elektroniko, z drugim pa cist nic, ta bmw iz slike pa v 7mih letih samo termostat...)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.