Ne,?al ?e nimam ispita,ampak ko ga bom imel,bo na dvori?ću tudi ena mx-3...hvala vsem...moji star?i imajo 323bg letnik 90. 1.6i in avto je SUPER...do zdaj niti en popravek,samo servisi..zato sem mazdovec,ampak imajo tudi najlep?e avtomobile,pa tudi najkvalitetnej?e...mi gre dobro sloven??ina?
Evo takole z Nisdejem nama je bilo dolg?as in sva se odlo?ila da greva na moj avto "zlit" mal Rain x da sprobamo kako deluje.In po nanosu sva se ?la malo pelat in moram re? da je fajn zadevca resni?no deluje edino kar me moti je to da ko kak?na lu? zasveti v ?ipo se malo slab?e vidi vn(vidijo se vse tiste majhne kaplice ki se jih druga?e ne vidi).Pri hitrosti nad 70kmh pa se ?ele opazi tapravo delovanje rainx-a sem kar presene?en
Hy...imam 17 godina i VELIKI sam ljubitelj MAZDI,javljam se iz Hrvatske,tek da znate da vas pratimo i iz Hrvatske....Ostanite NAJ.... MAZDA FOREVER,AND EVER,AND EVER....
Pozdrav i tebi drago nam je ?to nas pratite i da si ljubitelj Mazda.Mogo bi da da? jo? koju sliku da vidimo tvoga stroja
zdej je potrebno samo ?ez leto ?im ve? slikat in snemat, da bo uspe?no leto 2007
pa zadevo smo ?e konec novembra v mislih samo ni pri?lo do realizacije
Lahko bi na naslednjem sre?anju mel en fotoshooting?Tko da kdor ne pride si bo samn kriv mogo?e bomo imeli rekordno udele?bo ne pa samo redne :whatever:Pa magar v Celju da ne bo kak?nih zamer in sitnosti glede km.
pribli?no tako ja. Itak, da je GTi, ?e poznam ?oferja, ampak glede lege sem pa skoraj prepri?an, da se Swift ne dr?i kaj dosti bolje od mojega avta. Zastonj se mu ne re?e truga na ?tirih kolesih.
To je res da je lega slab?a samo pa vle?e k zme?an seveda za te konje.Na kk?enmu dregu bi te snel za ?alo, ?ez ovinke je pa tko gdo bolj svoj avto pozna in kdo ma ve? jajc
X rejn me je total navdu?u, pred ve? kt mescam sm ?ipo namazu, pa ?e zdej super funkcionira, no pa sem useen dodal ?e dva nanosa, po sistemu ?e bi blo bol? bi blo ?e slab?!
Drga? pa komur se ma?inka rosi, pa obvezno ?e antifog, kupit!
Jst moram pa ?e gor dat nisem imel ?asa ?e da vidmo ?ude?en premaz Antifog pa upam da mi bo Denis posodu da ?e to sprobam
zemir tudi to vem in zato nimam nikamor silo, ker zaradi tega se najve?krat dogajajo kake nesre?e, da dobi mladi voznik brez izku?enj od o?eta kakega 200hp+ in se ho?e pred kolegi malo pokazat...naslednji ovinek je pa ?e v drevi...
sedaj niti nimam sile z nakupom, saj raje trikrat pogledam kaj kupim kot pa kupim nekaj kar tako...
pa ?e komentar za nekarambolirane avte
vsak je verjetno ?e imel kdaj kako nesre?o, vendar ?e je bilo menjano z novim potem nevem zakaj se eni tako sekirajo ?e je le to bilo menjano? tudi meni se je na parkiri??u en zaletel v predni odbija? in mi naredil nekaj ?kode, vendar se je vse kar hitro re?ilo preko zavarovalnice in je sedaj vse novo
Po mojem je 0.5% avtov v sloveniji ki niso bili butnjeni,?e ne druzga jih je negdo na parkiri??u z vrati butnu
zemir zame 240k osnovno, kje pa so ?e dodatki...ko se re?im dodatka za mladega voznika bom razmi?ljal o 200hp in ve?. Zaenkrat si ?e pa tega privo??it nemorem
Zakaj ne po?aka? da se re?i? mladega voznika pa potem na neki ornk
Sj lih po anteni sm sklepu k una iz LJ vem da je mela originalno na desni strani odtrgano oz. jo ni mela. Ta ga je sam vrjetno do konca lepo spoliral, oprau in je ?e nekaramboliran! Sam ?e prvi lastnik manka
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pol tvoj ve? popije kokr od uklopkota
http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!?
http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Povezava za deljenje
Deli na druge strani