Skoči na vsebino
Moj prvi avto
Napisano

Tipo 1.4ies 75km - bencinc
Volvo 2.4D 164km - dizlac
Mazda 2.2d 175km - dizelček

prvi prehod je bil kar zanimiv ko greš na 5cilinderca :D

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Keramična zaščita
Napisano
pred 2 urama je Scr3am napisal:

Kolikor vem ima gyeon 3 ali celo 5 letno pisno garanciji. 6 do 12 mesecev ti zdržijo klasični voski... Pa kolikor vem kristal bolj ali manj uporablja keramično zaščito od Gyeon. Je pa res, da se moraš držati določenih navodil in to keramično zaščito doma vzdrževati. 

Edit: Proizvajalec nudi 5 letno pisno garancijo na keramično zaščito (Gyeon).

pol sm zamešal ja oz. je bila tista keramika ki sem jo nekaj let nazaj gledal toliko slabša

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Keramična zaščita
Napisano (urejeno)

Drugače keramika je res fajn kot zaščita, edini minus je, da je treba to obnovit po 6 oz 12 mesecih, odvisno od vrste keramike.

Jaz bom en dan nanesel gor Sonax Polymer Net Shield,. Smo že nekaj časa nazaj na avto od soseda in za ta dnar sploh ni slaba zadeva. Pa izi je nanos.

WWW.AMAZON.COM

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 39 minutami je SpEkTr napisal:

Taisti je tudi povedal, da se najboljše pelje v CX-5..čakam da tole završi po forumu, ..grem tačas po kokice 😁

Bil v šparu, kupil kokice in pir 😁

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano (urejeno)

Guma je priletela v avto od mame od sodelavke, vsaj tako mi je sodelovka pravla,..zdej mogoče je bi pa kak drug del tovornjaka. Na srečo je bila gospa samo porezana od stekla.

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 10 urami je NevLado napisal:

Ampak ta košček se tukaj drži motorja :o Na stropu je vse bp. 

Dizl(moj) ima med palstiko(pokrovom) in delom motorja zaščitni pokrov tak manjši,..gre za injektorji dol,.. lahko ti snamem pokrov in poslikam

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.