Zamenjal brisalce z novimi original. Prvič, zadnjič in nikoli več - originalne mislim. Najprej sem mislil, da so mi dali ene no name kitajce. Namreč plastika je neka cenena, vsaj pol lažja od prvo vgrajenih in tudi izgleda tako. Dvomim, da je sploh razlika od tistih, ki se na Aliju prodajajo za 3x manj denarja. Upam, da je vsaj gumica kvalitetna in bo za nekaj časa mir.
Js sm si bolj kot ne iz fore narocu tele, pa morm za1x rect 👍 napram Boschu, ki so res ze novi cvilil, pa ni blo vazno mokra al pa suha sipa.
€ 12,97 47%OFF | Car Wiper Blade for Mazda 3 6 CX-3 CX-5 CX-7 Car Accessories for Mazda3 Mazda6 Axela Atenza Front Windscreen Windshield Wipers https://a.aliexpress.com/_mOZSNn2
Zamenjal brisalce z novimi original. Prvič, zadnjič in nikoli več - originalne mislim. Najprej sem mislil, da so mi dali ene no name kitajce. Namreč plastika je neka cenena, vsaj pol lažja od prvo vgrajenih in tudi izgleda tako. Dvomim, da je sploh razlika od tistih, ki se na Aliju prodajajo za 3x manj denarja. Upam, da je vsaj gumica kvalitetna in bo za nekaj časa mir.
Js sm pa pred zimo nabavu Boscheve v Sparu pa tut mislim da zadnjic, to pa tolk skripa da je za popizdit ze od novih.
Zdej mam narocene iz aliexpressa kao original pa da vidmo kaj bo 🙂
Je morebiti kdo vgradil kitajski modul za AA/Carplay? Pri aliexpress so sama pozitivna mnenja. Sem pa po nekaterih forumih zasledil, da so čez čas imeli probleme z nedelovanjem ipd.
naročil točno tole in dela vrhunsko. Tut če piše "Made in China" je tole čist OEM zadeva, ker tut če kupiš na pooblaščencu piše made in China
Jaz jih zbrusim na grobo kar z rotacijskim brusilnim strojčkom. Nato špric kit in bfušenjev na vodo na fino z roko do brusilnega papirja 800. Nato dve roki osnovne barve in dve roki dvokomponentnega prozornega laka. Nato po par dneh sledi strojno poliranje.
Js nism nc peskal, sam na roke prebrusu z vodobrusnim papirjem, najprej na grobo, pa pol se na fino.
Pol sm dal gor epoxi primer pa pol barvo. Edino na eni, ki je bla mal globja zareza na enem kraku sm dal gor dvokomponentno maso za aluminij.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tele 2.2 motorji v drugi generqciji so bli in so 🔝
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani