Bli?am se ?tevilki 1500km in s tem povezani menjavi olja in filtra. ?e enkrat me zanima, kak?no olje (specifikacije in znamka), koliko in kje naj ga kupim? Ali je bolje, da ti ga dajo kar na servisu?
Hvala.
Ce te pustijo potem je najcenejse kupit sam olje. Js si ga kupim sam tko da placam 9? liter od dexelie ba servisu pa stane blizu 30 ? litr. Tko da ze tukaj prsparas 100? na servis. Ce rabis kontakt ti bom dal. Sam prej preveri na servisu ce pusrijo da prneses olje zravn.
Original servisi imajo vsi zunanje izvajalce (?e ne pomeni da niso odgovorni) zato raje jaz k A vozim, pa se vse direktno + ve? zmeni...sedaj tudi kleparija
Mocnik ma svojega licarja/kleparja pa tudi komoro ma svojo. Tam na bivsi lokaciji k je nissan.
Kr se tice licarstvo in takih stvari lahko tuditi potrdim da nimajo pojma. Js sm to hitro zavohal. Zato sm pa sam enkrat dal tam avto popravljat in to je blo to. Majhne praske sm imel in niso mi dobr popravli zato sm reku tukaj nc vec strihanja. Kr se servisa tice pa je ok. Lahko sm zravn. Nihce nc ne rece sprasujem jih kr me zanima.
Zanimivo. Jaz imam zaradi njih ?e vedno tehni?no neizpraven avto...
Res je da znJo mal zavlect z zadevami itd. Ampak zmeri so mi vse zrihtali. Ce se mi je kj mudilo so mi takoj zrihtal ce se pa ni. Pktem sm cakal. Ce ni blo kj nujnega. Pac js razumem njih in oni mene.
dons sm bil v BTC in sm mimogrede zavil do vulkanizerja in ker je bil glih frej sm zamenjal gume..tko da premontaza gum 18 colske in shramba letnih me je stala celih 45 ojrov...
Sej pa ni nobene omejitve, teoreti?no gre? lahko na kafe ?ez mejo, ali pa si pa? nekaj pozabil in mora? takoj nazaj, kaj ti pa morejo - svoboda gibanja, jebiga! :ne vem:
Ah joza. Ni to povsod pa za vsakega. Lahko ti delajo pizdarije te drzijk na meji ure in ure itd. Ni se za zajebavat z njimi ves.
za non EU je najboljs, prides recimo do lasica, monitras gume placas komplet z DDV-jem, pa mu reces naj izpolne tax free, se peljes do meje (1km stran), postampljas tax-free, naredis U-turn, gres do lasica, dobis nazaj denar....in to je to
Na keris strani posltempljas na nasi ali hrvaski? K sm ze pozabu.
Stro?ka mamo ene 3k? vse skup pa ?e nas je 30 komadov je to 100? na enga pa smo skoz v dveh sezonah samo s stro?ki, ki bi jih pustili vulkanizerjem :ne vem:
Aha o?itno sem jauz hitrost pla?al - pr men so uletel ?tirje (4) modeli in vsak svojo gumo, dol snel, opral, na dveh centrirkah scentriral in zmontiral nazaj. Vse skup ni trajal 10min. Bemu du? draga je brzina.
js pustim avto tam in grem v cityparka notri tko da ubijem 3 muhe na en mah:
To je na tisti enosmerni ulici kjer je Tu? na koncu (Cash&Carry)??
ne prej je rece ji avtoklinika ciril. evo vsm stevilko tel 040202153 je ta tip uros, ful je prjazn in vse zrihta tako kot ae zagre. res pa da je mal bolj pocasen ampak sam dela.
A te smem vpra?at kdo je to al ma? to "special prices only for you"?
niti ne. zmerej tok placam. res pa da ne hodim takrat ko je guzva. ampak mal prej oziroma kasnej. to je ta vulkanizer k je krozen za kolosejem potem pa gres tam notri k so kot ena skladisca pa pa en vulkanizer je takoj spredaj ta moj pa je mal bolj skrit. ima avtodelavnico rece se ji " AVTOKLINIKA".
Pri CSS runingu je men reku da dokler dela kot je treba naj ne brskam po tem. sj baje tudi pri nas se ga da zrihtat ampak so potem drugi problemi je treba par cevk zamenjat ker turbina dobi napacne podatke itd.
Ampak kake cene so si na novo omislili vulkanizerji .... menjava, ventil?ki in centriranje za 18 colske (letne za letne) so mi ra?unali 72? - dodatno je k ceni pripomoglo dejstvo, da imam na ventil?kih senzorje pritiska, kar naj bi podra?ilo menjav :ne vem:
sam to je pa oreng pismo. js tudi dam za menjavo zimsko-letne in obratno 20?. in to v BTC.
Jaz smu?anja in poletnih po?itnic ne mislim opustit,ker kakor pravi?,v ?em je potem sploh smisel,da hodimo vsak dan v slu?bo?
js tudi ne..itak grem v makedonij, skoraj vsak let po najmanj 1 mesec smucam, uzivam itd.. ker ce res ne bi nc kupoval in ne bi nc zapravu pa pismo sj rata dolgcas in potem dobis sladkorno od sekiranja in razmisljanja..
kr se goriva tice res mogoce kdaj sparam ampak vcasih ga pa rad pritisnem da vidm ce je avto se v formi in ce vse deluje tko kot je treba:)
js se spomnen konec septembra leta 2008 ko sem kupu avto, je EURIBOR bil na visku in ker sem vzel avto na 3 obroke naj bi placal prvi obrok 7.800 ojrov ostala 2 pa po 10,500ojrov ampak potem je kriza udarla EURIBOR je ful padu in sem potem placal avto skoraj brez obresti za kredit... oba obroka neki cez 9000 ojrov..
ce ni tega luksuza,potem v cem je smisel zivljenja in dela...?
js delam zato da si bom neki privoscu, kupu in da ne premisljujem o tem cel teden... res pa je da na kofetke ne hodim ker imamo svoje lokale, nehal sm kaditi ze 3 mesece,dopust enkrat na 3 leta k drugac ni casa... ce ni lukzusa in ce ne kupis neki za duso, v cem je potem smisel zivljenja in zasluzka?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani