Skoči na vsebino
?portni filter
Napisano

Ni isto! ?e ni naoljen ne opravlja svoje funkcije (filtriranje zraka), ker se pra?ni delci na njem ne ustavijo in grejo lepo skoz pa v me?ino - to pa njet dobro! :ph34r:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Benzin s?et dra?ji
Napisano

?e pa nea morem pe? hodt 12km delat <_<

yeba pa?... bom kupo 899ccm avto z 27 KM

pa bo poraba manj?a :P

Ja, menda ja, ko bo? gas tak ti?al, da bo "spodaj ven pogledalo" - full bo poraba manj?a! :D
Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni filter
Napisano

Tak se govori.  B)

Jaz ma filter, pa se fejst pozna. V obratih pridobi? na no?i saj ?portni filter zajem ve? zraka v obratih, kot navadni, ?e pa ima? ?e napeljan dovod zraka do filtra pa tolko bojl?e.

Res je tudi da se poraba zvi?a.

B)  B)  B)

SLO? :P:lol:
:D:D tomi lektor press

LP daVid

Ja, jaz pa glih - nisem vedel, kaj druga napisat! :P
Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni filter
Napisano

Tak se govori. B)

Jaz ma filter, pa se fejst pozna. V obratih pridobi? na no?i saj ?portni filter zajem ve? zraka v obratih, kot navadni, ?e pa ima? ?e napeljan dovod zraka do filtra pa tolko bojl?e.

Res je tudi da se poraba zvi?a.

B)B)B)

SLO? :P:lol:
Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni filter
Napisano

O prahu bi se dalo debatirat (eni tako, drugi druga?e) - ?e vedno trdim, da je tak?en filter (?e ga kupuje?, da bi avto "bol letel") slaba nalo?ba - razmi?ljaj v kak?no drugo smer - nenazadnje si lahko za ta denar privo??i? odli?no ve?erjo v dvoje... B):D

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba olja
Napisano

khm... ne verjamem, da se renoji zaganjajo vsi po vrsti... pri hi?i so bli trije, en je ?e, pa se ni? ne zaganja...

Ja, prede kot urica ... vsak svojega konja hvali (mam kolega ki Renaulte prodaja ?e 10 let ali ve? - on pa vozi ... BMW) ... sicer je tudi mene nagnil, da sem kupil Megana pred 3-mi leti (osel gre samo enkrat na led) - pa je motor ?udno spreminjal (nihal) obrate v prostem teku - sodelavec ima Cliota 1,2 16V pa se ma?ina vidno zaganja ... na servisu izjava - to je vse v mejah normale po Renault-ovih standardih (o ostalih okvarah, ki so me stale kak?nih 10000 sivih las sploh ne bom govoril - kaj takega ?e ni svet videl :angry: ) ... tako, toliko o Reanultu! :ph34r:
Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba olja
Napisano

Aja, sam to pri men po moje nima smisla. Ker ma?ina mi itak lavfa bolj mirno, ko pa na atovem Cliotu, ki je nov.

Renojevi motorji se vsi po vrsti "zaganjajo", tako, da Clio ni realna primerjava... :P
Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni filter
Napisano

Jaz sem imel K&N konusni filter v Fiat Puntu (1,2 16V) in Renault Megane (1,6 16V) in pri nobenem ni bilo opaziti pove?anja mo?i - pri nizkih obratih je je bilo kve?jemu manj - je pa (kot pi?e ?e v prej?njem postu) narasla poraba, ker zaradi zvoka podzavestno priganja? avto! :D

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Moj kolega je prodal nove ContinentalEcoContact 195/65x15 (bile so na ?kodi Octaviji) za 40.000,00 - komaj, tako da ne preve? pri?akovat! :angry:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda maja rekordno
Napisano

Cez nekaj casa bo strosek veliko vecji ko zacnejo Boxi levih firm odpovedati...mah jaz sem v bistvu zadovoljen z mocjo avta, nic ne manjka. :)

Poleg tega to za 129 ojrov je najbrz tak model kjer se ga priklopi na senzor tlaka na common railu...to je brez veze(adijo crpalka).

Ne, vem no - na Fiat Stilo 1,9 diesel zares raztura!

Poglej in povej kaj misli?:

http://www.mal-electronics.com/html/pb_cr.html

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda maja rekordno
Napisano

Box se ne splaca...ze po principu delovanja mi ne disi prevec. Pac moje mnenje..pa se v voznji nisem cutil neko znatno razliko.

129 ? pa ni tako velik stro?ek, ali pa?? :ne vem:
Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Za nove pa nevem ali Pirelli, mogo?e Michelin? Saj cenovno itak ni dost razlike!

LP

Trenutno definitivno Pirelli B) - mogo?e se bo z leti kaj spremenilo :whatever: .

No, to je samo moje mnenje, ker ?e vozi? tako kot si napisal, Michelin ni guma zate!

Papa, Tomi

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Zelo dobre so!

Sicer pa poglej malo teste na ADAC in podobne strani!

No, cena pa ni dobra no (je kar viskoka) - pa ka te to nam... :rolleyes:

Papa, Tomi

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.