Allyssa 35 Napisano 17. julij, 2007 Poraba! Napisano 17. julij, 2007 en mora bit NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 17. julij, 2007 Poraba! Napisano 17. julij, 2007 ma ne,..js bi probala pol pa rekla: "poky je reku da morm" NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 17. julij, 2007 Poraba! Napisano 17. julij, 2007 misl?? pa bi to delval tud kje drugje? NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 16. julij, 2007 Poraba! Napisano 16. julij, 2007 ne pa ne,..ta pacek mi ?e skoz ka?e 6,4l NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 16. julij, 2007 Poraba! Napisano 16. julij, 2007 7,01l zadn tank vidte da pi?em NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 10. julij, 2007 Poraba! Napisano 10. julij, 2007 NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 10. julij, 2007 Poraba! Napisano 10. julij, 2007 podjebavanje dose?e nasproten u?inek NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 10. julij, 2007 Poraba! Napisano 10. julij, 2007 js sm tud ?alostna k me skoz hecate NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 10. julij, 2007 Poraba! Napisano 10. julij, 2007 u nedelo pa no go,..mam obiske najavlene,..loh pa pride? na nutelino tortico NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 10. julij, 2007 Poraba! Napisano 10. julij, 2007 glede na to, da ima vecinske voznje v kolonah po mestu in avtocesta je to super poraba... iiiiiiii Labi priden,..za tale post si pa zaslu?? mafine,..sam povej kdaj!!! poky ti si pa lump pa maxy ti tud NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 10. julij, 2007 Poraba! Napisano 10. julij, 2007 Hmm,?e pa cila? na maksimalno,pol pa tvoja poraba sploh ni kak dose?ek! tud na max ne ciljam sploh na n? ne ciljam NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 10. julij, 2007 Poraba! Napisano 10. julij, 2007 dose?ek? a misl? da cilam na min. porabo? to ni fuuuuuuuuuuuuuun NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 10. julij, 2007 Poraba! Napisano 10. julij, 2007 pa kaj ma? svinc u nogi? ne zakaj? :ne vem: bravo allyssa... ja pridna sm vem Pa kaj ali imate to vsi diezle valda mamo dizle NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 9. julij, 2007 Poraba! Napisano 9. julij, 2007 wiiiiiiiiiiiiii,..moja prva zra?unana poraba 6,94l bravo js NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 5. julij, 2007 Poraba! Napisano 5. julij, 2007 a si morte mislt,..sej naute verjel,.. mi je uspel zapisat (ja u roza blokec z pli?astim svin?nikom) kdaj sm ?la tankat itd itd,..tko da bom mela tud js "nera?unalni?ko" porabo zra?unano,.. matr sm ponosna sama nase NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 5. julij, 2007 Nakup mx-3 Napisano 5. julij, 2007 n? javno ne priznavam,..ampak s tega oglasa je razvidno da tej beybi to pa? ne gre od rok - tipkovnce :ne vem: NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 5. julij, 2007 Nakup mx-3 Napisano 5. julij, 2007 -se dela totalenga butla ali pa je res en butl!!! al pa ?e je oglas objavla ?enska,... kaj vam pol ?e ne gre v ra?un? NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 3. julij, 2007 A pozna kdo (Mazda 626)? Napisano 3. julij, 2007 ah,..sj sm ?e,..sam me sploh ne mot ve?,... ma tok plusev da par minusov n? ne pomen NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 3. julij, 2007 A pozna kdo (Mazda 626)? Napisano 3. julij, 2007 a ne da se hudi? zatika? no ja,..sploh ne opazm ve? po 4h letih NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 2. julij, 2007 Nakup Mazde 3 Napisano 2. julij, 2007 In mi tudi. to je pa tko al tko logish NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 2. julij, 2007 Nakup Mazde 3 Napisano 2. julij, 2007 mazda je itak zakon NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 1. julij, 2007 Mazda tovarna (hiro?ima) Napisano 1. julij, 2007 Sej,ker je ostalo malo radioaktivnosti v mestu,delajo tako dobre avte. In v avtih jo je tudi malo,zato smo mi,ki jih vozimo, tako v redu. NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 30. junij, 2007 Mazda tovarna (hiro?ima) Napisano 30. junij, 2007 hehe NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 30. junij, 2007 Mazda tovarna (hiro?ima) Napisano 30. junij, 2007 men? NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 30. junij, 2007 Mazda tovarna (hiro?ima) Napisano 30. junij, 2007 valda,..sej ns use neki daje NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
en mora bit
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani