Mogo?e sem se malo slabo izrazil..... "pretvorjene" mp3 komade..... precej bolj ?ist zvok, bolj?i visoko toni, bolj?i basi...... skratka .... bolj definiran zvok...
Drugal?e se pa kabel priklopi na radiu odzadaj... nek konektor je...
In ga imam speljanega do sredinske konzole.... pod ro?no.
Najbolj?e da ti konkretno poka?em en dan kako zgleda...
se opravi?ujem za izliv, v tej nesre?i k sta zdaj 2 umrla pa je voznik u?el je bil sodelavc od mojega prjatla
pa ni lih dober dan za mano...
K
Grega al Nejc??
Voznika avtomobila kateri je zbe?al pa ne bodo na?li..... glede na to da ni naredil kontakta z nobenim avtomobilom.... zmanjka dokazov... sploh pa o?ividci niso registracije vidli... ?al....
Namre?.-....trenutno imam gor plo??ice od Japan Parts.... in cvilijo ko prasica..... pa imam ob?utek da nimajo dobre zavorne mo?i.... plus to, da sploh ni ?rnega praha po plati??ih (?????) ....
Tako da ja..... KUPUJEM PLO??ICE!!! And need some help here....
Sej ne bi rad stra?il samo bi vas opozoril, da je policija ?isto besna od tistega prispevka na Kanalu A in po Ljubljani in okolici v zadnjih tednih pospe?eno vr?i izredne preglede vozil. Gledajo predvsem ali so ustrezne homologacije.
Napadli so tudi xenonke, ki nimajo ustrezne homologacije (avtonivelacija in ?i??enje ?arometov). Kazni, ki jih talajo so cca 130? + izredni tehni?ni za 30? pa ?e tablice poberejo, dokler ne da? notri halogenk.
Tako, da vsi tisti, ki nimate homoxenonk, dejte mal mirkat, da ne bo spet napad na denarnico.
Sem nekaj ?asa samo spremljal to debato da vidim kam bo konstruktivnost pogovora stekla...
Seveda ti kot lastnik mazde 3, letnik 2005 toplo priporo?am avto... problemov po prevo?enih 85 000 km prakti?no ni....
Druga?e so pa samo facelift naredili v letu 2006... in ?e to samo neke dizainerske popravlke... prakti?no ni? pametnega.... edino kar so naredili, je to, da so avto malo bolj zvo?no izolirali, da ga noter ni preve? sli?at...
Sicer ti pa predlagam da gre? na eno testno vo?njo in sam oceni? dinamiko avta.....
LP David
Bom mal picajzlast. Mogo?e bo Golf mel CENO, vrednosti vsaj zame pa gotovo ne. Pa me ni? ne moti, ?e ma Mazda nizko ceno po 2-3 letih, ker jo kupujem I win.
Pa itak Golf... oh come on.
Kaj pa tkole, se gotov kak majster najde, ki bo tole vedel: bencinsko trojko so neki spreminjal, kao aerodinamiko pa ma?ino. Kdaj so to spremenil in a je kaka drasti?na sprememba in bi vsekakor moral kupit prenovljen model, al je tastara lih tko dobra.
naslednjo sezono pa...pojma nimam, bi probal pirelli p zero nero (sam za zdaj majo mal previsoko ceno)
mogoce bi riskiral se s continental sportcontact3, sam iz izkusenj bo obraba najbrz katastrofalna...
Priporo?am.....
Jaz to sezono brusim pirelli p zero rossa.... in je guma fenomenalna.
Edina zadeva ki me "moti" je ta... da rabi nekaj ogrevalnih km... pol se pa zalima, je pa res da je relativno mehka guma, sam mi gre po 20kkm gre proti koncu ?e....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
... ok kam jih grem lahko iskat.... oziroma kje jih kupim...
Ker bom znoru s tem piskanje.... :S
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani