Skoči na vsebino
I??em kakega lastnika RX-8!
Napisano

Ojojoj.... sem se do solz nasmejal debati ki se je generirala v tej temi....

Muchas Buchas..... :aaaaa:

Samo kot podatek da povem...

Moja mazda 3 z 1.6 motorjem konstantno kori od 9 do 11 litrov....

V drugi brzini gre to?no do 100km/h...

N? ne piska na obratih....

In jao... dejte se umirit malo....

Jo jo joooj

Peace&Love People.... :aaaaa:

daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MP3 za Mazdo 6
Napisano

Mogo?e sem se malo slabo izrazil..... "pretvorjene" mp3 komade..... precej bolj ?ist zvok, bolj?i visoko toni, bolj?i basi...... skratka .... bolj definiran zvok...

Drugal?e se pa kabel priklopi na radiu odzadaj... nek konektor je... :unsure:

In ga imam speljanega do sredinske konzole.... pod ro?no.

Najbolj?e da ti konkretno poka?em en dan kako zgleda... :prstgor:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MP3 za Mazdo 6
Napisano

Evo... jaz sem na svoj radio priklopil kabel za i-pod....

Prijetno presene?enje je to.... da je zvok dosti bolj?i kot s CD-ja....

Juhuhu.... :bravo:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zaprtje LJ - mestnega jedra
Napisano

se opravi?ujem za izliv, v tej nesre?i k sta zdaj 2 umrla pa je voznik u?el je bil sodelavc od mojega prjatla

pa ni lih dober dan za mano... :(

K

Grega al Nejc??

Voznika avtomobila kateri je zbe?al pa ne bodo na?li..... glede na to da ni naredil kontakta z nobenim avtomobilom.... zmanjka dokazov... sploh pa o?ividci niso registracije vidli... ?al.... <_<

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zavorne ploscice!
Napisano

...Evo tudi jaz bom zamenjal plo??ice....

Namre?.-....trenutno imam gor plo??ice od Japan Parts.... in cvilijo ko prasica..... pa imam ob?utek da nimajo dobre zavorne mo?i.... plus to, da sploh ni ?rnega praha po plati??ih (?????) <_< ....

Tako da ja..... KUPUJEM PLO??ICE!!! And need some help here.... :bravo:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Promet, nesre?e in ZVCP
Napisano

Sej ne bi rad stra?il samo bi vas opozoril, da je policija ?isto besna od tistega prispevka na Kanalu A in po Ljubljani in okolici v zadnjih tednih pospe?eno vr?i izredne preglede vozil. Gledajo predvsem ali so ustrezne homologacije.

Napadli so tudi xenonke, ki nimajo ustrezne homologacije (avtonivelacija in ?i??enje ?arometov). Kazni, ki jih talajo so cca 130? + izredni tehni?ni za 30? pa ?e tablice poberejo, dokler ne da? notri halogenk.

Tako, da vsi tisti, ki nimate homoxenonk, dejte mal mirkat, da ne bo spet napad na denarnico.

Ou crap..... :blink: To pa ni fajn....

Kako pa preveri avtolivelacijo??

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Nemogo?e - si ti prepri?an, da nima? diesel-a :ne vem: :whatever:?zmeden?

To smo ?e ugotovili da je poky fenomen kar se porabe ti?e.... :whatever:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Jz pa domnevam, d mi je kdaj med postankom mojga duha na Rodic, da mi je kdo dizl ma?inko not ugradu, ker zadn tank je biv 7,85! :ljubezen::ouje:

Hahahah.... sem jo skorej vsak dan videl tam... parkrat me je imela da bi jo ?el malo kamenjat... da vidim ?e je ?e ?iva mazdura... :hohoho::hohoho::hohoho:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

A ti slu?anjo kk?nga stroja nisi pelu :P Lahko bi gdaj povabil zraven ;)

A lot of cars still waitin for me....

Ampak od vseh katere sem do zdej vozu.... oziroma se peljal zdraven, je pa ?e vedno TA MRCINA ultimate car.... :bravo:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Konkretno lahko dam primerjavo micke in impreze wrx sti....

Z micko sem naredu cca. 200km z imprezo preko 500km...

Ob?utek limanja v sede? je pri micki dosti bolj izrazit, prav tako lega na cesti, predvsem v odprtih dolgih ovinkih...

Impreza z eno besedo.... Igra?ka! :bravo:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sem nekaj ?asa samo spremljal to debato da vidim kam bo konstruktivnost pogovora stekla...

Seveda ti kot lastnik mazde 3, letnik 2005 toplo priporo?am avto... problemov po prevo?enih 85 000 km prakti?no ni....

Druga?e so pa samo facelift naredili v letu 2006... in ?e to samo neke dizainerske popravlke... prakti?no ni? pametnega.... edino kar so naredili, je to, da so avto malo bolj zvo?no izolirali, da ga noter ni preve? sli?at...

Sicer ti pa predlagam da gre? na eno testno vo?njo in sam oceni? dinamiko avta..... :bravo:

LP David

Bom mal picajzlast. Mogo?e bo Golf mel CENO, vrednosti vsaj zame pa gotovo ne. Pa me ni? ne moti, ?e ma Mazda nizko ceno po 2-3 letih, ker jo kupujem :hohoho: I win.

Pa itak Golf... oh come on. :rolleyes:

Kaj pa tkole, se gotov kak majster najde, ki bo tole vedel: bencinsko trojko so neki spreminjal, kao aerodinamiko pa ma?ino. Kdaj so to spremenil in a je kaka drasti?na sprememba in bi vsekakor moral kupit prenovljen model, al je tastara lih tko dobra.

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

David da nebo? mislu da je tista micka ne vem kaj.?e bi se Mps-ka in on postavla na ?rto mislim da bi mps kar zmagala ker micka je te?ka kod krava :P

Stari moj... micka dela vraga... RESNO!

To je bil prvi avto katerega sem se ob vo?nji dobesedno ustra?il..... :P

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

naslednjo sezono pa...pojma nimam, bi probal pirelli p zero nero (sam za zdaj majo mal previsoko ceno)

mogoce bi riskiral se s continental sportcontact3, sam iz izkusenj bo obraba najbrz katastrofalna...

Priporo?am..... :bravo:

Jaz to sezono brusim pirelli p zero rossa.... in je guma fenomenalna.

Edina zadeva ki me "moti" je ta... da rabi nekaj ogrevalnih km... pol se pa zalima, je pa res da je relativno mehka guma, sam mi gre po 20kkm gre proti koncu ?e.... <_<

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.