Jap, Zbiratelj je s svojim postom kiksnil v 3pm....Boss je lepo povedal, ve? kilometrov=ni?ja cena, pri zbijanju si nategnjen, ?vercer kupi z ogromno kilometri za malo denarja in potem proda z zbitimi kilometri za ve? denarja....natega D.O.O.
Ve? kupovanja na tr?nicah in direktno od pridelovalcev hrane, da se pove?a doma?a potro?nja
3/4 prodajalcev na tr?nici pa kupuje na grosisti?nih tr?nicah in prodaja pod doma?e...?al je tako...ampak tudi na?i vrli kmetje pretiravajo...ko mi je zadnji? pribila da je kila solate 3 eur...WTF...bolano....ko je*e domaće za 500% + navito ceno.
ne govor mam s.p. in ?e bo ?lo tko naprej bom zaprl...
dav?ne olaj?ave, spodbujanje - my ass
vsak mese? ve? priospevkov, davkov.....jebe*jo naj se, al bom pa v tujino prenesel - imam mo?nost!
Tudi jest tako razmi?ljam....?eprav imam popoldanca, moram do ra?unovodja da mi pove kako zame velja, nekaj se govori tudi o neki pav?alni dav?ni stopnji 25% ?e sem prav razumel....in to je bolano, ker enostavno se ne bo ve? spla?alo delat, ?e zdej se skoraj ne.
ravno zato, ker ljudje govorijo BMK nas oderajo na vseh koncih...
Na?alost res....za?etek konca...ta dr?ava uni?uje vse po vrsti.
Sedaj po novem so se ?e na s.p.-je spravli....kolega ima v najemu od fizi?ne osebe poslovni prostor in bo moral pla?evati dr?avi skoraj 100 eur ve? mese?no s tem da najemnina za lastnika poslovnega prostora ostane enaka...pa to ?e ni vse.
Mazda nima ve? servisne knjige ampak ti sprinta vse servise na A4 list tako da zna biti OK...samo zihr je zihr in vzemi vin pa pojdi pogledat na servis....ker baza je svetovna tako da hitro vidi? ali je tisti list OK ali ponaredek. Glede ?trihanja se pa Juresom popolnoma strinjam, sploh pa ker je italijanska, in ?e je bila kje iz mesta...tam se ne mirka na odbija?ih ipd. in so v 3/4 pa? bili spraskani in nato pobarvani, verjetno ko je avto k nam pri?el....italjanom se *ebe za te praske ipd. po celi ?rti
Preglej avto, da nima ?e kak?ni ve?jih zunanjih pomankljivosti, vzemi vin ?tevilko, pojdi na servis in preveri ?e je bila redno servisirana in ?e je vse vpisano...v kolikor je vse tipi topi in ti je avto ok vzemi, ?e kaj, sploh v zvezi s servisom ni ok, reci adijo in i??i naprej.
a ni bla neka fora, ko je enkrat spro?en airbag je takoj totalka?
Ne vem ?e je tako....pri nas je nekako odvisno od vi?ine ?kode...v ITA se pa avto s spro?enimi airbagi ne sme ve? popravljati in voziti po cestah....kje jih kar nekaj pristane, vam je lahko jasno
Tole je pa kul akcija http://www.mazda.si/takumi/?campaignid=naj...Wo_-jxU8ansFPQg ...v?e?na oprema, kako ka?e s trojko? se kaj poslavlja ali je pa? akcija, za ?estko mi je nekako jasno, se poslavlja in filajo z oporemo da prodajo vse skupaj....temu se lahk re?e top oprema avta mi je zlo v?e?no.
..ceno so dobro na?timal, sem pa bral in naj bi Mazda kar nekaj manj novih avtov letos prodala v SLO, lahko da je vse skupaj tudi tole pripeljalo do bolj?e opreme za manj denarja.
Dobra cena, glede na to da je SLO lahko po vin preveri? na servisu kaj se je z avtom dogajalo....in glede na to da vozi? dizla...se pripravi da bo? nekaj ve? litrov porabil za bencin oz. pa? predelava na plin.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kot je Jures napisal, tako ali tako bodo pri uvozu pred homologacijo zbil kilometre...tako da ne bo ni? druga?e kot je bilo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani