Glej,jaz sn mel podobne probleme,ko sn mogo podalj?at vozni?ko. Prnesem ?enski tja sliko na kateri sn mel o?ale gor,pa gleda,pa re?e da te slike mi ne more vzet,ker na zdravni?kem potrdilu od takrat,ko sn delal izpit ne pi?e,da bi mogo met o?ala. Pa re?em,kaj naj naredim,pa ona meni, da ali grem po novo zdravni?ko potrdilo,da rabim o?ala ali pa prinesem drugo sliko,na kateri sn brez o?al. Jaz pa ne bodi nor doma poi??em eno sliko,ko sn bil star menda 15 let pa seveda ?e brez o?al,pa ji nesem,pa jo je vzela in jo mam zdaj na vozni?ki! Tak da premisli.
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Lahko pa tudi ne gre? do dohtarjev,pa malo zamol?i? dioptrijo. Ker na pregled bo? itaq ?el z le?ami,tega da jih ma?,pa tak ne bodo opazli,pa se tako izogne? stro?kom za okulisti?ni pregled.
Ti?a vun!!
OK,ma? tudi prav. A te lahko prosim,?e zaklene? temo ali pa zbri?e? vse moje poste v tej temi? Ker se mi zdi brezveze vse skup,ker nikoli ne bomo pri?li zadevi do dna,ker ima pa? vsak svoj stil vo?nje in pa razli?ne relacije in pa konfiguracije cest,tak da...........
Ti?a vun!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hmmm,to pa ne dr?i. Mo?nej?a verzija ma obratomer do 10000!
Ti?a vun!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani