Jalt, sicer pa ?e se ?e kdo vozi s t.i. cvi?kom, mo?no dvomim, da bi v javnem delu foruma (dostopnem vsakemu s tega planeta), da bi kdo objavu oz. potrdiv, da se vozi z njim, pol bi ga pa kar naenkat pohopsal in bi pla?u ko "?ut"!
Kaka se vam zdi tale MX3jka, men ni nevemkva, to je tista za kero so neki cajta govoril d je bla ve?kat zaletena kt servisirana, ?e se spomnete, bev odbija? itd.!
Si?i, pr tvoji "relaciji" je ?e dobr d ma? - u tem primeru bom reku SAMO 10!
P.S. Fant se pelje cca. 2 km pa voz ugasne, pa spet dam 2 km in ugasne itd. ponavlja vajo precej pogosto! No Si?i, poprav me, hotu sm sam prbli?n napisat kako in kaj, za natan?nej?o predstavo ostalim!
?z dva dni mam registracijo mojga "duha" in bi blo fino, ?e ma kdo kakega agenta od GENERALIja, da mi da cifro, da se kej z njim dogovorim - sm sli?u da ma Spid enga kul k obvlada sceno orng!
Pomoje se da tut kej cenej, kot tole kar se mi sicer pi?e - cca. 540 brez tehni?nega, bi bla pa kr morala, da se kdo zmoti in mi da samo 80 KW, pa kuj pr?param 98 Ojroslavov!
Jz pa sm imu zdele porabo 9.5, pa sm najprej mislu d je napaka in je u resnic 5.9, pol sm pa ugotovu, da je bla usen mav preve? podivjana vo?nja, da bi loh ra?unu npr. pod 8!
Evo dokler sm mev duha na operativnih posegih in dokler mi je prireju podjeb partije ob razli?nih prilo?nostih in urah, pa pol do tkt ko je biv zrihtan, je bla poraba 11.8! No nakonc sm ga itk stisku d se mu ma??ujem za zajebancijo z njegove strani! :ne vem:
Zdele nasledn tank pa je biv ?e lepo 8.9, aktualni tank pa pr?akujm (spet) pod al pa okol 8!
P.S. ?e dobr da nav skoz 12 litrov, k to pa ni morala!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jalt, sicer pa ?e se ?e kdo vozi s t.i. cvi?kom, mo?no dvomim, da bi v javnem delu foruma (dostopnem vsakemu s tega planeta), da bi kdo objavu oz. potrdiv, da se vozi z njim, pol bi ga pa kar naenkat pohopsal in bi pla?u ko "?ut"!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani