Skoči na vsebino
Cvi?ek v mazdo 626 GF-GW diesel
Napisano

Jalt, sicer pa ?e se ?e kdo vozi s t.i. cvi?kom, mo?no dvomim, da bi v javnem delu foruma (dostopnem vsakemu s tega planeta), da bi kdo objavu oz. potrdiv, da se vozi z njim, pol bi ga pa kar naenkat pohopsal in bi pla?u ko "?ut"!

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

ce si reku, da peljes v beograd, evo moja taktika za tam:

tankas v sloveniji in potem se enkrat na poti nazaj v vojvodini (novi mol pri sr. mitrovici) in mas mir...

ce gres pa na jug hrvaske potem ti preostane ena pumpa sifon al tko nekak (majo zelo dober dizel)

Labi kaj oz. kje pa na poti do Splita al pa re?mo Dubrovnika, kaj priporo?a? (?e ti je kej znano), pa govora je o dizelci! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazde v filmih
Napisano

U?eri sm be?no spremlju film VSE ZA ROMANCO na pop TV, pa se je ?ez cev film pojavlala rde?a NB (vmesna serija) MX5ke, no sej sm bl gledu zrd avta! :danzoman::ljubezen::P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kje zavarovat svoj voz?
Napisano

Jz sm pa pol s Spidovim agentom obrnu posel in me je pr?lo samo 480 EUR in pa jasno cestnina 77, s kero pa on nima mbenga posla! :D

To pomen d mi je dav dec kr neki ?e dodatnga popusta, tko da se kr spla?a, v primeru kaska pa ne vem al je matematka al je ni! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Si?i, pr tvoji "relaciji" je ?e dobr d ma? - u tem primeru bom reku SAMO 10! :danzoman::D

P.S. Fant se pelje cca. 2 km pa voz ugasne, pa spet dam 2 km in ugasne itd. ponavlja vajo precej pogosto! No Si?i, poprav me, hotu sm sam prbli?n napisat kako in kaj, za natan?nej?o predstavo ostalim! B)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kje zavarovat svoj voz?
Napisano

?z dva dni mam registracijo mojga "duha" in bi blo fino, ?e ma kdo kakega agenta od GENERALIja, da mi da cifro, da se kej z njim dogovorim - sm sli?u da ma Spid enga kul k obvlada sceno orng! :danzoman::ljubezen:

Pomoje se da tut kej cenej, kot tole kar se mi sicer pi?e - cca. 540 brez tehni?nega, bi bla pa kr morala, da se kdo zmoti in mi da samo 80 KW, pa kuj pr?param 98 Ojroslavov! <_<:ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Jz pa sm imu zdele porabo 9.5, pa sm najprej mislu d je napaka in je u resnic 5.9, pol sm pa ugotovu, da je bla usen mav preve? podivjana vo?nja, da bi loh ra?unu npr. pod 8! :danzoman:

?e vedno AGIP :rispekt:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Evo dokler sm mev duha na operativnih posegih in dokler mi je prireju podjeb partije ob razli?nih prilo?nostih in urah, pa pol do tkt ko je biv zrihtan, je bla poraba 11.8! No nakonc sm ga itk stisku d se mu ma??ujem za zajebancijo z njegove strani! :ne vem: :ouje:

Zdele nasledn tank pa je biv ?e lepo 8.9, aktualni tank pa pr?akujm (spet) pod al pa okol 8! :ljubezen:

P.S. ?e dobr da nav skoz 12 litrov, k to pa ni morala! :whatever:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.