Ko si iz garancije se potem le ste?ka meni? za karkoli,edino ?e je to res serijska napaka in ima? vse redne servise opravljene oz. po?templane ipd.
Sam se postavim v primer,avto je 6 let po garanciji in sem pa? zate?il glede rjavih kolotekov ,ki naj bi bili serijska napaka. Po te?a?enju je uspelo da so to po?timali pod garancijo ,ampak sem pa? pla?al 10 % cene popravila. Kar je meni ?isto ustrezalo
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
G nasavlja? od 1-10(jaz mam na 5),v programu ti na google maps ka?e sled in graf od G paspe?ka v 3 smeri x,y,z.Bremzal pa sem tako,da sm skoraj luknjo v pod naredil .
Sam gps ti ne reagira kot ?tevec,da vr?e takoj na nulo.
oprosti na to pa nisem mislil.
Kje pa si to nabavil.
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Jaz mam to zadevo ene 3 leta.Fajn je,ker ti G senor vklopi snemanje 15s preden se zgodi bum.Pa gps pozicijo in hitrost ka?e.Ko je kartica polna prepisuje od zadaj.
Lepi pa fajn je ker imajo luknje za pasove. ?e misli? kdaj na kako dirkali??e pride prav ?tirito?kovni pas, ki te dr?i trdno v sede?u. Ko na dirkali??u enkrat vozi? s tem pasom se z navadnim zdi? kot, da lebdi? v avtu.
So pa z "malo sre?e" te?ji kot original. Prijatelj je imel neke Recaro podobne in ugotovil, da so kar nekaj kg te?ji kot original. Sicer ni blazno pomembno ampak pri takem avtu je vsak nepotreben kg ?e v osnovi iz tovarne skrbno izra?unan. Ker ne rabi? pregibnih (jih ne rabi? podirati) bi jaz gledal kaj takega:
Ebay diski 4x s paknami so 250-300?, stru?enje ziher ni pod 100 vseh 4h, po moje res bolje dat na ziher - sicer pa vsak zase ve kako in kaj, predvsem pa kje se vozi
100? za stru?enje h kateremu zlatarju bo? pa to peljal
stru?enje diskov je le zati?je pred nevihto, ne delajte tega
Odvisno kaj za nekoga pomeni stri?iti diske!
Ali jim pobere? rob ,lahko pa ga odstru?i? tudi 0.8mm.
Je pa vse odvisno koliko mesa imajo ?e diski.
?e imajo ?e ?istega mesa 23mm potem ni straha da jih poravna?.(da je ?e v mejah dovoljenega) Lahko gre? tudi pod mejo seveda mora? imeti to potem v zavesti da ne pretirava? z bremzanjem in uporabi? ve? menjalnik v ta namen
Seveda je pa najbol varno zamenjati diske to pa seveda vse je odvisno od financ
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
da? ji pali?ni me?alnik v roke
Povezava za deljenje
Deli na druge strani