Skoči na vsebino
Nakup Mazde 3
Napisano

Ma pomojem je cena kr primerna, glede na to da ni klime in ima ta?voh motor in ne tako malo km-jev. :ne vem:

Pejdi pogledat, zgubit nima? kej! B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

evo, v?eraj sem dosegel, da sem najve? kilometrov naredil z enim tankom: 732,1 km (pot. ra?. je kazal da imam ?e za 5 km bencina), tankal sem potem 61,67l na MOL-u v Logatcu. poraba je bila 8,42l/100 km.

To ti je glede na konje in kubika?o suuuuuuper poraba :bravo:

Ne pa kot moj sodelavc, je kupu dizla Pe?o 406 Hdi (je ?parovn pa to...) pa ma povpre?no porabo 7,2 :blink: WTF!?

aja, pa vo?nja je lepa umirjena! :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

madmax, dej reskiraj enkrat in tankaj agip... B)

Verjame? al ne sem ?e probal.

Na poti v slu?bo je agipova ?rpalka in sem ko je en ?as nazaj ?e bilo nekaj govora o ni?ji porabi ?el tankat tja, in kaj se je zgodilo.......ni?.........poraba ista (gorka kajla bi reku devil), tudi z petrolovim 98...........poraba ista (?e ne ?e vi?ja)..............kar je bilo skupno vsem tem razli?nim benzom da po mojem lai?nem ob?utku nikjer ni avto tako lepo deloval kot na OMVjevi stotki.

Bi bilo pa fulll dobro ?e bi enkrat tole temeljito stestiral kak?en avto fokus/avtomagazin.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Potovalni ra?unalnik
Napisano

Samo en predlog za vse ki imate potovalne ra?unalnike in s tem povezane dileme.............zakaj pa nebi tako kot tisti ki nimamo teh ?ud tehnike gledali ?tev?ek za benz in ko le ta pride na rde?e polje oz. ko se pri?ge lu?ka ?li tankat, neglede na to kaj pravi PR !? :ne vem:

Ker meni se to zana?anje na "pametno" elektroniko ne zdi kej preve? "pametno" :blink:

Mislim da ?tev?ek ne la?e in boste z njim imeli najbolj zanesljiv indikator koli?ine bencina v tanku.

Toliko v razmislek. ;)

Offtopic: lej Ally, za?uda mi je uspelo ti kej odgovorit brez da bi uporabil :whatever:

:hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Jaz tudi ?e pribli?no pol leta tankam samo OMV stotko in to iz enega ?isto preprostega razloga, ker imam rad svoj avto :D je bolj?e, bolj kvalitetno gorivo zdi se mi da je tek motorja rahlo mirnej?i in ti?ji (za to da je motor ti?ji sem prepri?an). Poraba je pa ista kot z 95, tako da glih ne verjamem kej preve? tistim ki praujo da je ni?ja poraba z 100-tko.

Aja, pa pred 14imi dnevi sem imel tehni?ni..........izpu?ni plini 0,01 nevem ?e ?esa :jupiii: (0,3 je dovoljeno)........ni slabo za 10 let star avto B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin/Dizel
Napisano

+ la?ja prodaja rabljenega tudi za ve? denarja

+ vsaj pri 6-tki je zvok motorja pri 140-150km/h bolj prijazen za uho kot pri motorju 1.8 benz

Na tele dve trditvo bi pa mel jst majceno repliko, in sicer:

-cene na avtonetu ka?ejo rahlo druga?no stanje glede cen in tudi ene par mazd dizlov stoji gor ?e celo ve?nost, medtem ko so benz bolj redki in imajo ponavadi tudi vi?jo ceno.

-1.8 je za mazdo 6 pomojem pre?voh motor in je isto kot 1.4 pri trojki in ga mora? za 150 ?e kr solidno stisnt in je posledi?no tudi bolj glasen.......veliko bolje se ji poda 2.0 motor da ne govorim o 2.3 :rispekt:

Aja, pa za webasto (v dizel verzijah) mi sploh ni padlo na pamet sramezljiv , imel sem pa v mislih tudi raznorazno vlivanje aditivov in podobnega sranja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin/Dizel
Napisano

Tole bi znala bit spet ena ?go?a debata :unsure:

Glede na to da sam vozim bencinarja mislim da lahko sam sklepa? kaj ti bom priporo?il.........bencinarja ;)

BENZ ZA:

u?itek v vo?nji

servisi

rabljen ima isto ceno kot dizel (to ti je mazda in ne golf :whatever: )

nov ima ni?jo ceno

da ne govorim kaj je pozimi bolj?e :whatever:<_<

DIZL ZA:

poraba

navor

.....hmm, pol pa ?e kr po?asi zmanjka :blink:

?e misli? delat VSAJ 35k km na leto pa ga met dlje ?asa pol dizl.................drga? pa za moje pojme ni debate kaj!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova ljubica
Napisano

bi bilo pa fajn, ?e bi jo imel, itak.

Sej to je blo ene vrste sanjarjenje na glas. sramezljiv

In pol sem se zbudu in zagledu uno sivo grdobo pred blokom :blink:

:hohoho::hohoho:

edit: modi lahko zaklenete tole temo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova ljubica
Napisano

Guess what?

1. APRIL :hohoho::P:P

?koda ker mi ni ratalo ve? vas potegnit :P ..............bi moral dat ?e zjutri <_<

Pa brez zamere! ;)

da ni prvoaprilska potegav??ina, ker bi druga?e dal pod rubriko "moja predstavitev"

:rispekt: violet ..... detektiv.press

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova ljubica
Napisano

Evo sem se komaj zadr?eval da vam nisem ?e prej kej zinu............sedaj pa je napo?il ?as da vam jo razkrijem!

Kdor ?para na?para! ;)

L.2004, 30k km, usnje (sicer ne dvobarvno), tamo?na, kot nova.........naj slike povedo ostalo!

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Pa ne me spra?evat kako leti ker se ?e zdej tresem :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

Back to topic: naj te ne bo strah turbine saj ob pravilni uporabi pri hladnem ali pregretem motorju je ?ivljenska doba le te lahko dolga, zelo dolga ;)

Se strinjam

Sodelavc je naredu z octavio 1.9tdi 500.000 km (z isto turbino) in ?e se ne motim ?e danes taisti avto laufa B/P!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

Pa a je kdo upo?teval pri dizlu ?e vi?je stro?ke vzdr?evanja (bognedaj popravila), in dejstvo da imajo rabljene benz mazde isto ?e ne ?e vi?jo ceno kot dizli!

Nevem ?e je tuki sploh ra?unica? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kje zavarovat svoj voz?
Napisano

Pol mi je pa film po?u in sem se ?ivalsko zdrl (na to sicer nisem ponosen, samo v ?ivljenju mi ?e nobeden ni takole jebal v glavo) na celotno osebje - dve revi sta kar mirno stali in v strahu ?akali kaj bo.

Sej v?asih pomaga.........?e ne druzga da ?iv?ki tolk ne trpijo. B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Danes grem tankat in poleg mene na nasprotni strani pa tanka model s popolnoma novim Audijem S4, oh in sploh hud za pogledat in POPOLNOMA NOV.

Tip pa tanka za 10,03 ?. ?zmeden?

Mater za avto ma, za benz pa ne ? :blink:

Pa sej to je glih za ene 50 km tanku.............tolk da ga prpelje nazaj do porsche slovenija :whatever::blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kje zavarovat svoj voz?
Napisano

Tako kot je boss napisal........vse sam mariborsko ne!

Kolegica je isto mela nesre?o, policija in sodnica praujo da n? kriva, njihov kvazi strokovnjak pa da je krivda deljena in je mogla ?eprav je mela kasko pla?at polovico ?e je hotela avto nazaj dobit...........to?ba se pa vle?e ?e dandanes!

Podn od zavarovalnice! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tudi mazde kradejo
Napisano

Here we go again! :(

25.03.2007

Tatvina Mazde 6 v Ra?ah pri Mariboru

Preko no?i je bila v Ra?ah pri Mariboru ukradena Mazda 6, letnik 2005, ?rne barve, registrskih ?tevilk MB J3-12D.

Nekam popularne so zadnje ?ase! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kraja avta iz tujine
Napisano

A kdo ve kako je s krajo vozil iz tujine??? Mi prodajamo pe?o 206 in me je klical en gospod iz srbije. Deloval je zelo zaniman za avto in je reku da ga bo kr kupu ?eprou je vidu avto sam po slikah. Ko smo se ?e dogovorili da pride u sredo avto pogledat mi re?e ?e mu lahko dam cifro motorja in VIN kodo od avta da preveri ?e ima EURO 3 motor. Mi je ratal mal sumljiv in pokli?em enga na zavarovalnco in ga upra?am kaj lahko stori s temi podatki! Pa pravi da bo preveril ?e se da avto uvozit v srbijo in jst si oddahnem. Pol pa re?e da tud mo?no da ga misle ukradt! ?zmeden? In jst ?ist zmeden ga upra?am kako je to mo?no in mi re?e da se na podlagi VIN kode in cifre motorja da ponaredit klju? avtomobila! In jst se odlo?im da na RODEXU sam preverim kateri motor je in ugotovin da je EURO 4! Me on nazaj kli?e in mu re?em da je motor EURO 4 in da se ga da uvozit! On pa je vztrajno zahteval podatke o vozilo ?e? da mora on to sam preverit! Avto je letnik 2001 in normalno se mi je zdelo da ma EURO 4, ker ma ?e hyundai accent l.98 EURO 3 motor, se pravi da se ga da uvozit! Sedaj me pa zanima ali je res da se da ponaredit klju? na podlagi VIN kode in tipa motorja???

Naj ?e jaz pristavim svojo skled?ko.

To da naj bi se dalo ponarediti klju? ?e ima? VIN (vehicle identity number) in ?t. motorja prvi? sli?im :ne vem: vendar pa ko malo pomislim niti ni tako neverjetno oz. ?isto mo?no da se da.

Mi je pa bolj verjeten tale scenarij, in sicer da je on hotel tele cifre zato da bi ponaredili prometno oz. imajo ukradene prazne prometne in bi jo samo izpolnili. Nato pa bi lepo ?ez no? avto zmankal in bi ga lepo samo odpeljali v srbijo ?e "registriranga", aja pa spotoma bi mu ?e "taprave" tablce gor nataknli.

Edino kar mi je malo ?udo je to da govorimo o pe?oju 206 in ne o ?vabskem avtu.........no kakorkoli ?e nauke te zgodbe je da ravnate tako kakor je ravnal Denis :bravo: in lepo po?ljete tipa u tri krasne, jaz bi vam celo priporo?il da se v takem primeru oglasite na va?i lokalni PP in jim malo opi?ete kaj in kako ter jim posredujete tudi tel.?t. iz katere so vas klicali. :policaj:

Nikdar pa nikomur ne dajejte VIN-a oz. po doma?e ?t. ?asije!!!

Upam da sem pomagal ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA PREMACY
Napisano

Moja je letnik 2001, 2.0 bencinc pa je menjalnik zame hudo podpovprecen!

Nenatan?en, trd, gumijast...

Pred primero sem imel tri almere (tastar model l. 98-99) pa je bil menjalnik povsod odli?en, tako, da sem prov razo?aran nad tem v Primeri. Mi je pa v?e?, da je rikverc sinhroniziran!

Kak?no mnenje o Premacy?

LP

Aaaa, predvidevam da je to produkt zdru?itve z renojem..............na ?alost <_<

sorry za OT!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.