Za tega mojstra vem da tud plati??a predeluje po naro?ilu (razmerje,et,?irina..) ampak tko kot vse njegove storitve, ni pocen, je pa narjen tko kot se zagre
Tud men se zdi odsek mimo tiste cone v ?ejah katastrofaln in se ga najraje izognem ?ez Utik, ?e me ?e pot vodi od Vodic do doma?ega Meng?a.
No druga omenjena pot od Brnika do Meng?a je sicer mal dalj?a, ampak tud v zlo slabem stanju in se zarad ne?tetih vo?enj tam znam ?e skoraj v mi?e izogibat ali bol re?en vijugat med vsem luknami/razpokami/grbinami, kar pa je dale? od hvale vredno
"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Se mi zdi, da je vseen, 5ka bi mogo?e mal bol lahko svetla, kondom?ke pa lahko s kak?nim majhnim izvija?em dol spravi? ampak po?as, ker so zlo tanki in hitr po? pol je pa jok
Sm tud js pri svoji pred kakim mesecem dve ?arnici zamenju in je vsega skup 10 minut dela; razstavi? plastiko ob volanu, potem pa ?e 4je ?ravfi ob merilniku in samo ?e celo zadevo ven povle?e?. ?arnice so pa seveda zadaj dostopne tako, da obrne? nastavek kamor je vstavljena.
?e je navigacija namest predala, se mi zdi da nima tistga gumba na sredin za odpret predal, zraven zaslon?ka je mal druga?na razporeditev gumbov pa zraven ?althebla je daljin?ek. Sm vse zadel?
Je pa res mal zanimiv..ima xenon pa bose, nima pa niti elektri?nga sede?a. uvoz iz kak?ne ?e?ke?
To?no tak komplet mam js na svoji ja, pri?ravfan je samo s ?tirimi majhnimi ?ravfki. Zarad ?minkerskega zna?aja v tujini takim style barom pravjo tud gay bari
Tapravi rollbari so ok, te kromirani style bari so pa sam ?minka in ni nobenga u?inka, tko da tud js razmi?lam da bi v prihodnje raj nabavu the real deal, ki te zares zavaruje ?e se prevrne?. Na ?alost pa se rollbare dobi v ve?ini samo ?ez lu?o, tko da je takoj skor jur?ka s po?tnino vred
Za normalno vo?njo ne rab? ?pere, ?e bi pa vseen se resno v kak?ne dirkalne/dorifuto scene podal, se pa tud tega da nadgradit s kak?nim tomei lsdjem. Original ?pere so vzdr?ljive, ampak sam do neke meje
Lahko se pa da tud navaden diferencijal za?vasat, mam enega od 1.6 doma, ?e bi kdo rab probal
Ta zgleda kr lepa, glede na kilometre tud bolj malo vo?ena
Style bari so vsi aftermarket, vsaj pri NA in NB seriji ni bilo ni? originalnega. Glede ?pere pa mislm, da je treba vse razstavt in zamenjat, potem bi mogo?e ?lo. Samo menjava komplet 1.6 in 1.8 diferencijala ni mo?na, razen ?e se zraven menja ?e kardan in obe polosi.
Ta je kr dobr vic ja, ?e je tuki kej po?irjeno je to sam cena
Sicer lih nimam pri seb slovensko-primorskega slovarja, tko da ne vem ?e je blatnik po njihovo odbija?..ampak tapravi ?iroki blatniki bi mogl temu podobn zgledat wide body al pa vsaj tko
Naj bi bil na 90.000km oz. 6 let, ?eprav pri mx5 nisem prepri?an glede omejitev na leta, ker je konec koncev bol sezonski avto, tko da eni niti 10.000km na leto ne prevozijo.
Js sm svojo dobil s prvim jermenom pri 55.000km in je bila takrat stara 10 let. Iz preventive sm ga potem pri 70k zamenju, ni pa bilo videt, da bi bil kaj obrabljen..
Sm imel tud sam nekaj izku?enj z 'odkru?enimi' gumami, ker sem se umikal nasproti voze?im norcem in zadel oster kamen. Re?eno mi je bilo, da ?e dr?i pritisk in ne spu??a, bo na?eloma ok, v nasprotnem primeru menjaj ?imprej, ker se na kak?nih grbinah/le?e?ih lahko tud tolk nahitr sprazne, da jo feltna pre??ipne..naprej pa je potem vpra?anje kaj se zgodi z avtom. (Graben, maline..ipd.)
Pri meni je bilo na sre?o po?kodovanih samo kak?ne 2-3cm boka, ker pa ?e tko al tko ni blo ve? velik profila sem v roku enega leta zamenju.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani