Skoči na vsebino
remap na 2.2d in 1.6d
Napisano

Pozdrav,

malo me mika, da bi naredil remap na M6 Miriai 2.2d 129km in M5 1.6d 115km. Na www.veckonjev.si sem gledal, da spravijo 6ko na 200km in 5ko na 145km. Ima kdo od vas izku?nje z remapom omenjenih motorjev? Kdo koga priporo?a mogo?e? Vsak info bo dobrodo?el

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Danes naro?il komplet UHP 2 za 5kico. Zdj pa fingers crossed da se izka?ejo. Cena v Kranju v Gumitehni 79,86? na komad

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

vidim, da nas dost obrne pogled za Sava UHP 2. tut jst jo gledam z za??itnim robom pa XL izvedbo za 5ko - 205/50/17 in priznam, da me zelo mika. Cenovno in kvalitetno. Kako se vam obnese tistim, ki jo ?e imate? Vse ok?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

tale je moje feltne kupil z zimskimi gumami Nokian. Kukr je reku, je bla tale 6ka iz Avstrije. Men je zgledala tko tko, tist, k jo bo ?u gledat, nej jo fajn pre?ekira. Pa ?e neki - Feltne so res MOMO. Repliko od MPS je delal MOMO in mam zdej iste na 6ki k so tut MOMO! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ok... na koncu pa 300 konj pa Nexen gume, ?e dobr vidm.... zajebi vse skupi, ?e nima? za kur?it se komplet, pol raj vozi enga blueline TDI 1,9 105km pasata!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomoč pri nakupu Mazde 6
Napisano

Moja ma 129km. Isto k spektrova pa pije tam od 5,6 do 7,5l. Odvisn al pele moja al pa jst konstanta podn gas :) je pa 2.2 motor ok, moja je 12.2012 in ma zdj 120tkm in dela vse bp. Na?eloma so starejse 2.0 ma?ine z oznako RF. Zdj ce gledas staro do FL k je bil okol 2005 ma svoje zakonitosti. Karter treba redn pucat pa se par zadev in je ok. Tista po FL majo pa DPF k je men pr 240 shodu. Ce jo dobis z ze odstranjenim DPF je ok drgac zanjo pa bit stroski :)

Spektr kolk casa ma powerbox not in katerga?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

ok, nism tko mislu Slivka... men je avto tut potro?ni material v bistvu, ampak sj ve?, Mazde majo du?o, kajne? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Slivka... tolk hiter kt teb ratajo bulaste gume mam filing, da ni problem v gumah, ampak v avtu in na?inu vo?nje... ti bi rabil tank na gosenice in nebi blo problemov :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.