Skoči na vsebino
Nakup ?parov?ka
Napisano

Plin? Js racunam da bom 2.0 za sparovcek vzel ;D drgac pa mitsubishi colt tam okrog 99 s troikotnimi zadnimi lucmi. Sm ga vozil in je majka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja Simon, pa ?e kake vztrajnike, odmi?ne in to, pol bi ?e nekako blo za na Raceland. Ima? prov, GTR ne vem ?e sem ?e kdaj videl na cesti v ?ivo! :blush:

ah daj, KLZE. :)

al pa KFZE 2.0 pa turbino gor...

pa diferencial. pa stro?ek sploh ni velik. diferencial je ubistvu ful poceni.

joj... se mi bo zavleklo vse skup ?e ?e tisto odpeljem :D

sleeperji rules. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

lej, ko so men tablce pobral na izrednem, sm hotu dvignat preizku?njo, pa so mi rekl, da mi jih ne morjo dat, ker avto ni tehni?no brezhiben...

js sm v trzinu tut lahk dvignu za avto s poteklim tehnicnim. :)

kao moral sem podpisat da osebno jamcim da je avto tehnicno izpraven.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

kaj ti ?e taka ladja dizelska.. M3 :bravo:

a ?e komu zgleda tale nova 5ka malo "neresna"? tak, oblika pa to od prej?nje je bila bolj "meneđerska" tale je bolj kot 4vratna trojka..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Yep. Pa se gume pasejo. ;) za day-to-day je pa 2.0 v6 dost hehe. :D pa se plin pa je kr spodobno. Itak mi ni da bi KLZE luknjal v kolektor :D pa se isti letnik pa barva. Pa tk pluvu sm cez barvo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ce je lepo ohranjena :) za daily driver :danzoman::hohoho: bom plin na njo prestavu pa bom to posebej rihtu... sam pol je mal sranje ker mi zmanka kesa za vse ostalo in me za eno leto nazaj premakne vse. :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

140 :blush: pred velkim servisom (nasledn teden :D ) je sploh ne mislim terat, sm kr ne?n z mojo.. :blush:

p.s. Glede na to, da je samo 90 konjska 1,5ka pa ma tud kila?e precej se nimam kej ogla?at v tej temi :P

183km/h po specifikacijah. po stevcu bos nekje na 190 prisu, mogoc kak km vec odvisno kok laze. :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.