Praujo da majo na alfinmu servisu najbolj?o kavo, ker jih tok skuhajo medtem ko stranke ?akajo da jim na sevisu postavjo diagnozo, ki jo ?e sami ne znajo ugotovit
Sicer je pa res zabavna tale tema, pohvalno
Mi sede mal smeha trenutno
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Argumente sem dobil, prav tako informacije, za kar sem hvala?en. In na podlagi vseh zbranih informacij sem se odlo?il, da ne bom ?el v nakup RX-8. Da me bo pa en "pokovc" zmerjal,da sem pacient itd. ..... bo pa ?e malo mleka popil.
Ga na ?ihtu skor usak dan litr spijm tko da vrjam da mlek ni problem, zato ker si pa par let (mogo?e ,sj ne vem a si 16 al 17) starej?i od mene ?e ne pomen da lah neha? mlek pit. Pol v telesu nau? meu kalcija in se ti bojo kosti zmeh?ale pol pa isku RX-8 wheelchair ker druzga nau? sposobn vozt
Sicer pa lepo da si dubu informacije, problem je v tem ker si ?e use vedu od kolegov, pa ?e se ne motim si napisu da bo naslednji avto 98% RX-8, pol pa kr naekrat da je skret, da ?re litr olja na 3Kkm, da je povpre?na poraba 20L pa tko naprej. Kup si kar ti srce po?eli, sam dj mal pazi kak?ne strelja? na forumu.
Se pa strinjam da je mnogo avtov veliiik bl uporabnih in ekonomi?nih, je pa oblika tista ki je prepri?ala mnoge. Ene to, druge preformance, druge znamka sama, veliko je pa odvisno od tega kaj si ?lovk lah prvo?? in kolk mu pomen u?itek v vo?nji. Tud dobra ?enska ponavad ni pocen, ?e iz tega razloga ker ti je huda in jo rd razvaja?, ampak to je ?e druga tema. Ko pa kup? naslednji avto pa le prpopi k?no sliko, da vidm ker stroj bo nadomestiu RX-8
POZOR!
In zakaj se mor? pol na forum prjavt pa pizdit ?ez avto? Razlagi k?nmu k ga zanima tvoje jamranje. ?e te pa karkol boli je to tvoja stvar, kve?jem se mi smil? ?e te boli "falus".
Matr sami pacijenti na forumu zadne cajte, to ni res
POZOR!
Lej ni to tok nate letel, sam ?e vam povejo ljudje z izku?njami kako je s porabo olja pol probite vrjet ?loveku ki je celo lastil rx-8, ne poslu?ite lari fari zgodbic o tem avtu in sami navajat neke x y podatke o porabi olja in bencina. In ?e je res motor tok zan?, enostavno kup? drug avto. Simpl k pimpl.
POZOR!
Zakaj vraga se prjavte nekam na forum ?e ?e use veste o avtu? A zato da se lah pohvalte da kupujete rx8 al kaj? U isti vrsti pa tok spluvate avto da mi kr slabo rata. Pol pa kup bavario, ?e je tok oh in sploh. Use bolj pogost se dogaja da en prebere dva posta o rx-8 ki in potem drugim razlaga kak?en je ta avto, in to tistim ki SO ga imeli. Katastrofa. Poky ?e ve o ?em govorim.
POZOR!
?ak mal, ?ist vsak motor se da uni?it, ?e ga ho?e? - ?e ap dela? po pameti pa skoraj ne bi smelo biti te?av, da ne bi motor naredil 200kkm.
Na to sm cilu. Sam pol taki okol trobjo kok je mazda zan?. Tipi?n primer je un k je od pokyja avto kupu, mu zamenjajo sklopko, pa re?ejo naj zdj mal lep? voz dokler je ?e use na fri?n, tip pa z mrzlim avtov v prvi in drugi prestavi ?rte pred servisom ri?e. Kako vraga naj mu bo pol avto delu 200Kkm? Bi ga jst zbudu po treh urah spanca pa dau delat 16 ur neprekinjenega te?ko fizi?nega dela pa da vidm kako se bo pol po?utu
POZOR!
Lahko bi po?as nardil posebi temo VSE O MAZDI 6 ker tole po?as ratuje smotano, nepregledno in ?e kaj. Al pa usaj linke za noobije ker je ?e ene 385 tem o nakupu mazde 6
POZOR!
Jst mam tud dele katastrofalno porabo, pomoje bo okol 11, tudi ve?, k mam do ?ihta krasne 4km, torej se ?e voda ne ogreje kt bi se mogla, no posledi?no pol tud cagr pada k vosu
Sicer pa naj pije kok mu pa?e, sam da me pelje okol tko k se zagre
POZOR!
Sj men je tud enkrat dvignu ?ivc polizani ?pagetar z audijem in seveda visi na telefonu, me gladko izsil k da se mu jebe ?e ga ubijem spotoma, pa mu potrobm da usaj mal stegne, on men sredinca, no sj, pol k sm se mem prpelu da mu je brt z roko useko po ?peglu je meu usaj 2 km varnoste razdalje. Takrt bi ga ?ivga odru proklet đubar en
POZOR!
Tud sam mam zlo slabe izku?nje recimo z audiji, enkrat je v Trzinu na dvo pasovnci je dec hotu narest ?e ta tret pas Dobesedno se je rinu med mano in eno babo, na koncu sm jst popizdiu in pospe?u ker se una koko? ni nikakor hotla umaknt + telefon u roki, tko da recmo da ga delno razumem Ampak useen tko k se je ta rinu se ni ?e noben do zdj na cesti. Da ne omenm hupe in en kp blendanja NON STOP.
POZOR!
Sam dobr avto je to da se pelje pa ?edalji mn kilometrov ma
Sicer ?e bi sam kupvou bi kupu recmo micko colta 2.0 GTI, k tist je pa avto
Sam qrc k ga ni nikjer za dobit, se je prodaju neki ?asa nazaj, sicer 1.8, sam qrc k nism meu dnarja. ?e ma kdo lepo ohranjenga in nezgonjenga menjam za Lantro 1.8 TOP-K
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Praujo da majo na alfinmu servisu najbolj?o kavo, ker jih tok skuhajo medtem ko stranke ?akajo da jim na sevisu postavjo diagnozo, ki jo ?e sami ne znajo ugotovit
Sicer je pa res zabavna tale tema, pohvalno
Mi sede mal smeha trenutno
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani