No sej to me je zanimalo. Vem da je drazja barva, samo sem imel v glavi ko je brat barval svojo hondo crx v perla barvo in je za cel avto placal 1500e... res da so takrat bile druge cene. Bomo pac placali, samo da bo postimano kot mora biti. Sem pa tudi razmisljal da bi mogoce nabavil cela zadnja vrata z ebaya se jih dobi ze od 200e+v barvi samo spet po drugi strani na sliki jih ne mores videti toliko dobro in ce niso tipi topi nisem nic zastopil...
Jaz osebno tudi to ne bi delal, ker še vedno pride do odstopanja barve.
Poletni solsticij bo v znamenju močnejših neviht in lokalnih neurij! Na prvo večjo nevihtno aktivnost ne bo treba čakati na petek, kot je sprva kazalo. Že danes se bodo v popoldanskih urah pri severnih sosedih pričele...
In potem se boš cmeril ko te bom malo prijel za ušesa. Pa kdo je tukaj zabit?
Pravim samo, da nekdo, ki ima osnovno opremo v avtu z cerado, nima kaj za doati pametovati o dodatni premium opremi. 😉
Vedno se nekaj ti in Šrek zraven vpletata tam, kjer vas ne srbi. Pa kdo vam kaj hoče sploh. 😉
Problem je, ker nekdo postavi drugačno mnenje (forum so mnenja, ne zgolj mnenja aleksa) kot tvoje in se ti spraviš na nek osebni otročji nivo. Pač zrelo za 13-letnika.
Pravi nekdo, ki ima platneno streho in opcijsko- avtomatsko klimo in električni pomik stekel. 😉
Je težko preboleti, da imaš ti zgolj CX-30?
Drugače pa, vidim da si prezabit, da bi dojel. Jaz sem komentiral zakaj se mi zdi to uporabno nasplošno na avtu. Ne zakaj tega ni na Miati. Kaj sploh pišem, verjetno tudi tega ne boš razumel.
Za štromarja je res lep, ker mi niso glih estetski šteomarji 😁
Sej to me fascinira pri enih električarjih. Ker pri električnih avtih imaš malo višjo svobodo pri oblikovanju, ker določenih elementov avtomobil ne potrebuje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ok, potem pa ne bom dajal nasvetov
Povezava za deljenje
Deli na druge strani