Evropski poslanci so potrdili prepoved prodaje avtomobilov in lahkih gospodarskih vozil z bencinskimi ali dizelskimi motorji od leta 2035, s čimer je odpravljena še zadnja ovira v zakonodajnem postopku.
Je že šel v 3p... 😄 Nč, l.2034 kupit še enga bencinarja al dizla, pa ga furat do smrt 🙂 Kaj, a na letala in križarke so pa kr pozabli, ti pa nič ne onesnažujejo.
Mazda CX-5 G194 AWD AT Newground - AKCIJA - NA ZALOGI, letnik:2023,41360 EUR :: www.Avto.net ::
Sej sem vedu, da boš ti to najdu, če ne bo drug 😉 Ok, da je pa avto za 43k€ in več brez serijskega el. odpiranja prtljažnika, pa ne bom komentiral. E moja mazda 😆
Kot je že napisano, odvisno od želja, pričakovanj, z G165 nimaš kaj zgrešit....tankaš, servisiraš, voziš. Se boš prej avta naveličal, kot da ti kej crkne. 😊 Fajn kupi 👍
Itak. Za ta denar je ne bo prodal do drugega novega leta. Vredna je, tako brat bratu, kakih 18000€. Tega motorja pa res ne mara nihče. Raje se folk pelje z avtobusom.
Alex, tolk slaba pa ja ni 😁 Vem, sej sem tako vozu 10 let, no moja je celo imela 2 konja več (147KM) 😁 pa TE opremo 😊 Res pa je, da to ni avto za dirkat, te pa pripelje kakor želiš 😆
Lahko da je osnovni model s "Prime-Line" opremo... ta ima namrec 18" platisca... ostali visji paketi imajo 20" ...
Verjetno bo bolj malo kupcev, ki se bodo odločili za to opremo, začetno. Če bo kdo pripravljen dati 50k plus EUR, bo pa ja dal še kakega jurja več za boljšo opremo 🙂 Kaj pa vem 🤷♂️
Ne vem kako je pri Mazdi, ampak možno bi bilo, da kakšen od enzorjev (recimo ABS bi bil primeren) beleži svojo statistiko obratov. Se pravi rabiš ustrezno oremo, da greš preverit ta podatek pa še to takrat, ko te kaj takega ras zanima.
Sem pa slišal, da se poslužujejo trikov tudi tako, da delajo 50.000km na leto kar ni niti tolk velik. Zamenjajo olje na cca 25.000km v lastni režiji nato pa pripeljejo avto na uradni servis pred tem pa zbijejo kilometre na 15.000. Serviserji naredijo servis na eno leto in atako ponavljajo trik recimo 5 let, ko gre avto v prodajo. Tak avto ima urejeno servisno, kjer lepo piše, da ima 75.000km, realno jih je pa 250.000km. Servisna zgleda OK, kupec ne ve ničesar, zanimivo da pa tudi servis ni ničesar opazil in posumil.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mogoče ga kak bmw fan kupi. Oldtimer pa to, bo fajn naložba 🙂
Lej to, ko nov.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani