Sem nov uporabnik Mazda foruma, to pa sem postal zaradi velike koli?ine uporabnih informacij, ki jih podajate in zaradi dejstva, da se odlo?am za nakup Mazde6. Moj buđet se giblje okrog 4-5k ?.
?elel bi samo va?e mnenje o nekaterih primerkih 6-ic, ki se nahajajo na avto.net-u.
Glede vzdr?evanja, te?av in seveda prednosti 6-tic sem prebral ?e veliko, zato tega ne bom izpostavljal na tem mestu.
evo... veliki servis za mojo mazdo... 480? z delom
(brez filtrov in olja... to sem po?timal ?e dva meseca nazaj)
Ni nekaj najcenej?ega, pa dobro... sam da je vredu narejeno
ma lej,moj majstr prav da ce bi mel vsi mazde bi mel mahankari zlo mal dela
tok da ce bi tko enmu pelu da ti osnovne stvari menja...filtri,olje,kar ti dusa da,peljes k enmu mehankarju tko...nav nc narobe.al kaj? a si se odlocu pol ze kej za temno folijo za zadne luci?
ma podru sm pol avta...res cev prtlaznik raztavu...zalovam z vodo pa kr nc...damn!morm najdt ke mi zamaka tole,k bom kr obolu drgac...ce ta vikend ne najdem,se poslovim od nje...k to pa tko ne gre...isto ko pr prejsnmu avtu
odliv iz prostora za razerne gume 4l vode...in iz wooferja se razume,mev sm pravi đakuzi
ke bi mi to zalival...avto ni biv butnen uzadni nikol...je pa slaba ze guma med vrati in prtlaznikom...sam kako se lahko tok vode nabral? uglavnem mam potojoci bazencek za noge
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
vrjetno sm opravil z akvarijom pri rezervni gumi
Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani