Ej Boss dobro napisano ..itak ima vsak svojo razmi?ljanje in razlago..vsak si izbere kaj mu bolj ustreza ...dizel ali benzin.
Meni bolj ustreza benzinski motor glede ?tevilo prev.km.dnevno.plus kratke relacije.seveda bi raj?i kupil.2.5 benz..Turbo.. za nas ga ni mogo?e nabavit v EU. Tako da bom probal Mazdo 6 2.5 benz. AT.menjalnik..lp
Ej.. Alex samo gledam kaj bi nabavil za naslednji Avto najr.Mazdo.Po inf.. cx5 ne bojo ve? delali naprej .verjetno bo nekaj ve?jega cx8..baje.cena uff.novi motor X..na hitro ne vidim nekaj bolj?ega ..saj vle?e konstanto..samo ne kot sem pri?akoval..zato gledam 2.5 benzin motor.M6.ps.Alex bom rabil tudi tvoje inf...lp
Ej..super lahko kaj ve? inf..lahko ZS mi po?lji tvoj kontakt..zdaj imam cx5 benzin.,165.k..saj gre.moram jo fullll na obrate 4 do 6.poka?e svojo.mo?..tudi oblika avta naredi svoje...moral bi probat 2.5motor..lp
Ej..Boss @ dobro napisano.Zakaj?Mazda ne naredi anketo za kupce in upo?tevajo na?e mnenje.saj se mi vozimo v mazdah.jebemliga.
V Petek sem imel slu?.kombi FORD na servisu ..med ?akanjem sem probal novi FORD MONDEU.hibrit.motor benzin 2.0.190.k.avtomatik. menjalnik..se super vozi..menjalnik dela super .do 70 do 80 km.na uro deluje baterija.?e gre? ve? se vklopi motor..poraba 6.lit.soliden avto.udobje je ok..lepo potegne polna oprema z pop.30.tiso?.?.hitro..lp
Ej.Boss in Alex se strinjam z vama..na hitro kot sem probal 20 min.vo?nje z novim X motorjem ..mi ne grede..Teh 180.k.ne poka?e ..treba ?e vedno na obrate..vle?e konstanto bolj?e kot moja 165.k.benzinar.mogo?e kasneje gre bolj?e.tko da tudi jaz razmi?ljam kaj kupit za naslednji Avto..????Mazdo?kaj drugega...ne vem...? Imam ?as leto..se bo kaj
Spremenilo najbolj?e bi bilo res benzin motor 2.5 turbo.zakaj smo mi prikraj?ani za to ?
Bini@..to je normalno da ko ima motor 10.000.km.gre bolj?e ..kot je napisal Aless.saj tako je blo pri meni skayactive motor 165.k.benz.bolj?e potegne..lp
Ko je bila NOVA res si jo moral stiskati na obrate da je ?la.ko se je motor udelal 10.000 km...gre lep?e in lepo potegne seveda skupaj z dobrim R.menjalnikom.ve?.inf..bom imel ko jo dobim za wikend..po 17.10.
Res..180.k.bi se mogli bolje poznat.pozabil sem PORABA je bila solidna AC..,mali mestne vo?nje
Lp...danes me je poklical kolega iz Mazda KP.naj pridem hitro probat novo M3z novim x motorjem .grem hitro po slu?bi..
Se vsedem not bordo usnje not ..vsa oprema ..ok.na .hitro
Avto lepo vle?e konstanto 2.3.4.5.prestava ..gre do 7.000 obr.lepo.6.prest.izi..turist.ro?ni menjalnik dela super.180.k.se ?uti..postopoma..motor se mora udelat ...10.000.k.pa bo bolj?e
Motor dela lepo tiho skoraj se ga ne ?uje ..vo?nja po AC.malo.po.mestu..isklop teh cilindrov se sploh ne opazi..dela ok..imel samo 30.minut za probat.vseekako bilj?i je ta x motor od G.motorja.po 17.10.dobim avto za wikend ...bom testiral Ve?..Alex te pokli?em ko jo dobim.ob?asno se tudi ?uje Kompresor..dober zvok..he he ..na hitro..mogo?e sem malo ve? pri?akoval...bomo videli sproti..novi motor..se mora udelat in itd...lp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ej..super ...malo me zanima taka Mazda.. poslikaj pa fotko po?lji..m6 ..hvala lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani