Skoči na vsebino
Je moja Mazda odtekla poslednji krog?
Napisano

?e popravlja? z novimi deli je to pa? to - nov odbija? je recimo cca 380?. Cel rabljen je pa cca 100? pa je glih tako v redu sam najt ga je treba. OK, odbija? sicer ?e imam ampak ho?em povedat nekaj drugega in sicer to, da ?e sam poi??em dele pridem ?ez za precej manj kot pol cene popravila.

Samo za ta "?port" bi pa? rabil predvsem ?as, voljo in kak?nega kleparja ter li?arja, ki bi vse skupaj naredila dobro in po zemeljskih cenah.V glavnem jaz nimam ni? od tega niti ?asa ne volje niti ne poznam nobenga, ki bi mi to na koncu lepo skup zmetal tako, da bom verjetno vse skupaj prodal pa naj kupi nekdo, ki bo popravljal.

V glavnem, ?e ma kdo veselje avto se bo verjetno v kratkem prodajal ;)

pa je vozen? glede na to da je blizu kolesa bum?

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda mpv
Napisano

... Ampak kar se tice drsnih vrst, zakon, zakon, zakon, zakon!

...Te masine delajo x00.000 km nabavi! ...

v tem sem pa istega mnenja :bravo::ouje:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda mpv
Napisano

Mani so drugace razlozili...

Da je pac Mazda5 nova in ni direktno naslednica nobenega modela...

Ima namrec priblizno velikost Premacyja, ima pa recimo drsna zadnja vrata, ki jih ima MPV ... tako, da je nekako naslednik obeh modelov, ki jih ni vec... se pa postavi nekje vmes...

me?an?ek :bravo:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda mpv
Napisano

sicer off topic razlaga, vendar je Mazda 5 naslednik Mazde Premacy ;)

MPV v EU nima naslednika...

aha ok... zdele mi je potegnal ko so mel japon?ki mazdo 5 pa se je drl premacy :hohoho:

dost OFF ;)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TSC in DSC pri Mazda 5 CD110 TX
Napisano

proti zdrsu prav pride, saj 310 Nm navora je kar te?ko obdr?at, posebno na mokri in spolzki cesti.

Lp,

mokra in spolzka cesta, kamp prikolica pa lahek klan?ek na mejnem prehodu rupa :D avto vidi? da ho?e spodrsvat pa ne more :jezicek:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Garmin N?vi 255T
Napisano

Prav ta model 255T, ker ?e ga rabi? za Hrva?ko je Garmin oz. AdriaRoute edina spodobna navigacija za ta konec.

Ker v Italiji, Avstriji in Nem?iji prav lepo deluje TMC (izogibanje zastojem) in edini od teh nizkocenovnih N?vijev ima TMC ?e serijsko, pri ostalih iz serije 2xx je treba to dokupiti.

kaj predlaga? za 205w kire karte??

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Mp3 USB - XcarlinK
Napisano

Vpra?al sem pri tipu v BTC zraven Cosmosa sem mislil, da je cenej?i. Zanima me a je kdo priklopil mp3 player in ali je ?e priklopi? mp3 player tudi treba dati v mape z CD1,CD2,...?

mp3 se smatra kot navaden usb klju?ek ;) naredi? pa enako kot na usb klju?ku te mape :)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

tak slabo pa zopet prevajalniki ne delajo...

enostavno nor?evanje... <_<

zdele probal prevajalnik tt online... pa me?e take fuke vn da se neb temu ?udil :blink:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Easter eggs za Mazdo 6
Napisano

?e odklene? in naprej dr?i? pritisnjen gumb se vse 4 ?ipe odprejo, isto lahko ko zaklene? dr?i? in se zaprejo. Uporabno ko ma? odprt avto in gre? kam, samo zaklene? in ?e ?ipe zapre?, da ti ni treba v avto pa kontakt pa ?ipe dol... :bravo:

pri petki tudi to deluje :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.