Skoči na vsebino
Mazda 3 (2014)
Napisano

Res je in v praksi to pomeni, da je skoraj 20 cm dalj?a od A Vectre, ki je veljala za solidno prostorno dru?insko vozilo. :P

Doma smo imeli fiat tempro 4.4m, pa je imela ve?ji prtlja?nik, noter ve? prostora kljub foteljem namesto sede?ev. Ni pa imela tako sexi dolge haube kot jo ima trojka :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Da, toliko kolikor je napisano na nalepki.

Zakaj bi imel drugace? :)

recimo ?e ho?e? bolj udobno vo?njo da? malo manj, ?e ho?e? manj?o porabo da? malo ve? :)

Kaj pa za tole dimenzijo 215/45 R18 89W, kolk je ET? Kaj pa razmerja med vijaki? Toliko kot pri 16"?

enako je vse ja..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

To vem, sem gledal tudi sam. Samo se bojim ?e bo potem kaj narobe na podvozju, da bodo rekli na servisu da ni garancije.. pri?para? pa glih ene 100?, saj ti mora nekdo fedre menjat, pa potem ?e optika..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Lepa. Barva ?e posebej. Ima ve? potenciala, kot moja.. kaj je kaj spu??en tvoj? Ker se mi zdi manj lufta do blatnikov kot pri meni. Ne morem pa verjet kak tudi pri tebi zgledajo majhna kolesa in ne bi rekel da so 18" :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Evo, kolesa zmontirana. Se pridru?im vsem, ki pravijo, da vo?nja ni ni? manj udobna. Pelje se res lepo, sem bil kar presene?en. Na nekaterih odsekih deluje celo bolj suvereno, kar se ti?e udobja. Ob?utek je dosti bolj konkreten, neposreden. Po?asi, verjetno spomladi pridejo gor ?e original vgradnja eibach, jer zdaj je kot traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Pa se ti ne zdi da ni ze zdej dokaj trd avto kr dost nabija al se pa sam men zdi. Sej govoris o vzmeteh eibach ne? Kje pa bos nabavi to pa itak obvezno da poslikas iz vseh strani prej in potem. Pa feltne se sliki ko das gor.

Meni se ne zdi trd. Pa pravijo na tujih forumih da z original eibachi ne izgubi? dost na udobju.. bomo videli :) ?al so me danes iz vulkanizerstva klicali, da ?e ni gum. V ponedeljek baje. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Zdravo robertos664 jest sem si tole ubodu http://www.matsport.si/pnevmatike-in-platisca/pnevmatike/letne-pnevmatike?spec_320=5998&spec_321=6016&spec_322=6031&spec_318=6850&fset=default&page=1&pagesize=12&view=grid&sort=name

za ta dnar bol?ega ne dobi? te dimenzije ki je homologirana. Mal si teste poglej kr pohvaljo tole gumo, pa ?e full trde bo?nice ima XL + v de?ju huda preizku?eno tudi tiha.

Zdej je tudi odvisno kolk ?iroke feltne si bo? ubodu.

Jest mam 18X8.5 ET40 guma je dost stretchi kar feltnam dost dobr pa?e ker so konkavne.

L.P.

Moja plati??a bodo samo 8" ?iroka, zato guma ne.bo tako na?panana. Pravi? da so tihe? Ima? kak?no primerjavo? Kaj si imel prej gor?

Hvala!

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Mi imamo sicer Uniroyal rainsport 3 in smo zadovoljni. Letos je 1.sezona in v de?ju se res obnesejo pa ?e cena je solidna.

gre se mi predvsem za glasnost, vozim po predpisih in predvidevam situacije vnaprej zato mogo?e ne rabim nekih ultra grip gum.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Jst bi vzel tak?no velikost ki so homologirane! Ker druga?e je lahko problem pri  :policaj:  in v primeru kake nesre?e.

A to kupuje? za to "poletje" al za drugo leto?

Saj bi jih dal homologirat :) to kupujem ?e za letos, sem preve? neu?akan, da bi ?akal do pomladi :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.