Skoči na vsebino
Problem z Pay Palom in E bay-om
Napisano

Saj tukaj govorimo o Ebayu in Paypalu pustimo razne Bolhe ,Aliexprese in vse ostalo. Pa kekci ni bilo mi?ljeno kot zmerjanje ampak pri vsej zgodbi kot se tule bere si nekaj masla za vse lahko nama?e na svoj kruh. Ne vem kak pogled v dogajanje paypala in ebaya ima? ti ampak o?itno ne dosti da misli? da se nekdo pase na tvoji kartici. Pa v 10 letnem poslovanju skoraj ne more? govorit da sem pa? imel sre?o.....?e ne?tetokrat se mi je zgodilo da kake zadeve nisem dobil ampak ?e vedno pa je bilo vra?ilo izvedeno BP. Je pa res da nikoli ne presegam zneska 500? za koliko jam?i paypal. Pa ni? slabo namernega ni bilo pri tem kar sem napisal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem z Pay Palom in E bay-om
Napisano

To ste kekci s temi predpla?ni?kimi karticami ......ne vem kaj se bojite met svoje pravo kartico za pla?i?a preko paypal. Sam poslujem preko ebaya in paypala ?e dobrih 10 let in nikoli nisem imel nibenega problema. ?e bi imel svojo redno kartico za pla?evanje nebi imel tega problema kot ga ima? sedaj saj je TRR vedno enak le kartica je nova. Kaj pri predla?ni?ki so ti dejansko spremenili TRR kamor si nakazuje??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.