V petek sem zamenjal filter goriva, nekaj dni pred tem pa še zračnega in kabinskega ter razkužil ventilacijske kanale.
Ugotovil sem sledeče:
da je bil obstoječi kabinski noter dan povsem napačno. Bravo mehanik!;
da je bil zračni filter povsem potlačen, medtem, ko gre noter povsem brez težav. Bravo mehanik!;
da tudi filter goriva ni bil montiral povsem po navodilih. Bravo mehanik!;
Težko razumem, da nekdo tako slabo in površno opravljajo svoje delo. Nisem mehanik a bom od sedaj naprej stvari, ki jih lahko naredim sam, naredil sam. V kleti že čaka sveže olje in filter (10k km je mimo), ter tudi olje za menjalnik.
Če hočeš da je nekaj narejeno dobro, naredi sam. Moje mnenje in izkušnje seveda.
Če le nimaš dveh levih rok, imaš neko osnovno orodje in znanje lahko marsikaj narediš sam na avtih.
Včeraj semm natankal obe mazdi do vrha. Če bo šlo tako naprej z golobnjakovimi podražitvami, bo res potrebno nabavit električarja. Aja, pa dobro muziko bo dobro imeti v avtu.
Da bomo lepo plesali na črpalki. 😊
Ali pa bo še več dogodkov, kot v filmu Mad Max. Ko so bencin kradli na veliko
Svak je te dni kupil v neki akciji -2k€+zimske gume tale avto; MG HS 1.5 Luxsory ,za 26k€ in 7let ali 150kkm garancije!
Moram rečt,da je velik cca kot cx5 Mazda in je vreden vsakega evra glede na velikost opremo in ceno 26k€. Mene je pozitivno presenetil,notri so usnjeni sedeži in vsa tapicirnga po armaturni in na vratih je mehko in tudi vožnja z njim je zelo,zelo mehka in po slabi cesti tiha in udobna! Izdelava je tudi na visoki ravni.Čez ovinke pa to pomeni,da se ziblje kot kak kombi pa še zelo visoko se sedi....☹️ Zadaj je ogromno prostora in še klop- naslon je pomičen. Prtljažni je pa povprečen,malo večji od cx30.
Motor je v normalnih pogojih kar vredu pri pospeševanju pa 🥴 Motor je od grupacije GM.
Ja hudi časi se bližajo EU avtomobilski industriji......🤔
Tole me spominja na nek podoben zaplet v začetku tega leta. Po neizmernem zanimanju za Mazde z nešteto vprašanji na tem forumu, se je človek potem čez noč odločil in kupil Golfa. 😁 A gremo stavit, da tudi v tem primeru ne bo Mazda? 😃
To je tako, ko včasih v štacun gledaš vse možne pire in na koncu vzameš Uniona.
Ni premium a spet ne tako slab, da nebi bil za požret🤣
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Če hočeš da je nekaj narejeno dobro, naredi sam. Moje mnenje in izkušnje seveda.
Če le nimaš dveh levih rok, imaš neko osnovno orodje in znanje lahko marsikaj narediš sam na avtih.
Popravljeno od FuManchuPovezava za deljenje
Deli na druge strani