Skoči na vsebino
mazda mx5
Napisano

Bo treba za?eti pri osnovah, razlike tuning-styling

pa si me prehitel :D js tut full to mrzim, da folk ta dva pojma zamenjuje, nvem zakaj, ampak res ne maram tega :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

sam res, za kur?evih 20? so prpravljeni goljufat... pa kaj je s tem slovenskim folkom? o boh za 20? - ma sej ne morem verjet, pa tak te proda za 5? :(

je mal huda ja, sam u bistvu, ?e tak pogleda?, ?e bi bil na njegovem mestu bi verjetn tut hotu ?im bolj zaslu?it :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpoklic Toyota
Napisano

Vsaj jajca majo...pri devetih napakah z gasom (pa ?e to pomoje niso dokon?no pre?tudirali) in verjetno zaradi ugleda naredili preventivni vpoklic teh toyot. ?e bi pri kak?nemu francozu naredili da bi npr. Cliote zarad crkavanja cin?pul po dobrem letu vpoklicali bi lahko kar vse kar so jih naredili vpoklicali. Pa? res je sranje vse skupaj ampak kot ka?e bodo vsaj porihtali.

to?n tak, pri kiri drugi znamki bi mogo?e bli tih in prodajal naprej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Kazni so menda 400? in potem mora? kupiti ?e novo je to 495? in ?e ?e pri?teje? za tisto ki si jo kupil na ?rno 70? je to 565? ?zmeden??zmeden? in to za ceste ki si v?asih ne zaslu?ijo ime cesta da kolon ne omenjam :blink::blink:

np, s tem se ni za igrat, sicer je js itak nebom ubavu, ker se mi ne spla?a

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Xedos-ke javite se!
Napisano

lepa.

neverjetno na avto .net se 4 prodajajo za 3000? pa se V6 niso.........

res v?e?n avto, ko sm js kupoval avto sm tut mal iskal Xedoske, ampak so ble predrage za moj ?ep

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

o?itno sploh ne vejo kaj prodajajo in kupec naj jim pol zaupa... lol :harhar:

sej majo uspodi napisan: "MO?NOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV. ZA TO?NE PODATKE PREVERITE PRI PRODAJALCU. ZA PISNE NAPAKE NE ODGOVARJAMO"

:harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

filmi v katerih se dirka
Napisano

ok temo sem odprl zato da napi?ete katere dirka?ke filme vse poznate ker sem fast and the furious in death race ?e ne?teto krat gledal.

A obstaja kak?en film kjer dirkajo ali predelujejo ali kaj podobnega mazde?

kaj pa Street racer in Redline?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323
Napisano

evo -> 1,5 l'2000 z Brnikov...sem govoril z mo?akarjem pravi da je avto super samo da jo je odjavil iz prometa zaradi prenosa bonusa...

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3457759&show=1

Gremo gledat?

lp

RaW

zgleda lepa, pa ?e redka barva :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Niste me ravno prepri?ali s temi svojimi odgovori. Na Triglav nih?e ne gre bos. Tudi v Dubrovnik nih?e ne gre v gojzarjih. Je res? Zakaj bi potem imel "poltraktor" za kazat se naokoli. Za ?minkiranje in zbujanje pozornosti si pameten ?lovek omisli nekaj takega kot je http://www.binz-limousines.com/?lang=de , pa bo veliko bolj opa?en. ?e pa se pripelje? z ne?im takim, kot je BT 50, se pa ?e na dale? vidi, da si kmet in s hribov doma. In taki pri ve?ini mestnih frajlic niso ravno iskana populacija, kak?ni "biznismeni" pa na take kar malo zvi?ka gledajo, ?eprav imajo za pol metra ni?ji avto.

Vsaj po moji kme?ki logiki je tako. Ali sem se zmotil?

In kaj je pri vsem skupaj tako sme?no?

Nvem, za kakim Mitsubishijem L200 folk kr pogleda :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Pomoje so nasplo?no kr vse firme kire sodelujejo u rally Dakarju kr dobre, ?e se ne motim je Mitsubishi tam osvoju 7 naslovov zaporedoma, vse skupi pa 12 naslovov, lansko leto so se pa umaknal zarad krize.

Se spomnem tistih starih Daihatsu Feroz, to je vlekl kamor si hotu :D

A da zdej ma ?e suzuki francoske ma?ine :o

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.