Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Ko se peljes po portorozu z Mile Kiticem in sipo dol, je vazna samo zunanjost

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2013
Napisano

ti mas 40000+ prevozenih s super sportno potenzo re050a, kaj si pricakoval

Da mi bo bridgstone dal 10.009?

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2013
Napisano

ni sportn guma, ampak potovalnam se vedno pa ima trse boke kot vecina drugih...

drugace pa je to, standardna guma na novi mazdi 6...

ampak jaz imam tudi malo roba, dost nabite gume ampak na? ful load je preve? za njih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

hehe mal si poglejte ma?ino pa ?e se spomnete teme ki sem jo kar nekaj ?asa nazaj objavil ko sem prenavljal zgornji del motorja 1.8 V6 in ugotovimo da gre ?ude?no za isti motor :P torej za za?etek ni 2.0 kot je napisal ampak 1.8 in ima okoli 150 KM in ne 177KM (spolirani kanali in kolektorji, spu??ena glava in laj?an vztrajnik)

hehe folk pi?e svega sva?ta sam da se znebi opreme faljenega ?porta. :D

ammm a mi2 isti avto gledava?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KAKO HOMOLOGIRATI PNEVMATIKE
Napisano

Zdravo mazda?i

Kot veste imam na svoji mazdi gume ki niso vpisane v homologaciji. Sorodnik ki dela na zavarovalnici mi je omenil da ?e pride do nesre?e kar upam da ne in ?e se zavarovalni agent spotakne ob gume se mi lahko zgodi da ne bi ni? dobil od zavarovalnice tudi ?e so gume ?isto nove.

Zato me zanima kako naj HOMOLOGIRAM gume 225/45/17. Ker v karton?ku so homologirane gume do 215/45/17.

Prosim za ?im ve? predlogov kako se naj zadeve lotim. In ?e se je ?e kdo ukvarjal s tem kar po mojem mnenju ste se prosim da mi pove kako je spravil ?ez homologacijo.

lp

zoom zoom

Homologira se s pomo?jo felten, TUV feltne govori o certificiranih dimenzijah. No tukaj pa je to nemogo?e narediti z originalnimi feltnami, ker certifikata zanj ni, edina legalna mo?nost je homologirati feltne in gume (ala OZ, AEZ...)

Jaz sem tako na Xedos 6 dal ENZO in 17 v homologo - Xedoska je druga?e imela samo 15 in 16.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

jebemti, sam res - 5 totalno zainteresiranih za Swifta....uvedel bom obvezno dajatev na poreklo in davek na ?akalno vrsto - 1. mesto 5%, 2. mesto 3%..... tako kot tisti fail, cenka? za ceno, popuste a na koncu 500? kovinska barva pa 300? prevoz...... :blink:

A ne znajo tega dati v ceno nekako budale.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izku?nje z M6 2013
Napisano

To je predvsem za zaviranje v sili pri naletu, ko je sofer zaposlen s pisanjem SMSov, tvitanjem, brksanjem po imeniku,... :harhar: ali pa ob zelo slabi vidljivosti (megla,...) ...

Smart Brake Support >>

to ni za slovenske avtoceste, bos sel na levi pas pa bo avto za?el bremzati :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izku?nje z M6 2013
Napisano

ha ha avto te u?i bremzat, ker fail :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Vsaki dan bolj ugotavljam, da niso samo na?i politiki krivi za tako stanje kot je v dr?avi, ampak celo mi sami. Zato ne bo nikoli bolj?e. Da razpredem zgodbo; gledal sem eno M6 2.0 kak?ne 2-3 tedne nazaj, ki se je prodajala na avtonetu za 3.650?. Je ?e face-fitana, 240.000km, zelo lepo ohranjena... in potem so jo prodali ?e preden sem jo uspel videt. No, v zadnjih nekaj dneh opazim enak avto, ki se spet na avtonetu pri drugi firmi prodaja za 5.250? s "SAMO" 180.000km. Prosim prodajalca, ?e mi da ?tevilko ?asije, kli?em na Kozmos-a in kaj ugotovim? Da gre za isti avto, ki je imel zadnji servis opravljen 14.12.2012 pri 237.000km! Ima kdo kak?no idejo, kaj se lahko v tem primeru naredi? Dokler bomo okoli prina?ali drug drugega, bo stanje v tej gnili dr?avi samo ?e slab?e... :(

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7469057&show=1

Prijavi sporen oglas z razlogom.

Jah kupovanje avtov pri juresu je vedno bolj vredno :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izku?nje z M6 2013
Napisano

Samo teli nemski so lahko zelo zavajujoci. En slovenc ma na mali poti lahko 15 semaforjev, nemc pa ga zge ali kruza po avtocestah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izku?nje z M6 2013
Napisano

Imam enak motor (CD175 AT Revolution) ... in je res poraba po racunalniku ponavadi tam nekje med 7,2 do 7,5 ... bom videl po parih rezervoarjih, koliko dejansko odstopa... Sem pa pri CD150 (sem imel kaksen teden 4 vratno Revolution in kaksen teden karavan Attraction) z rocnim menjalnikom opazil, da je poraba po racunalniku nizja za cel liter... pri podobni voznji je bila tam po BCju okoli 6,5 ...

Pogresam pa par zadev, ki so bile pri prejsnji sestici... recimo odpiranje vseh sip preko daljinca ... tega ocitno pri tanovi ni vec... pride pa kar prav sedaj, ko je vroce... Ponavadi sem, ko sem sel domov iz sihta, odprl vsa okna in potem se enega prizgal, da se malo prezraci ... Sedaj moram odpret avto in dati kontakt, ter potem rocno odpreti...

Moti me tudi to, da se parkirni senzorji prizgejo samo takrat, ko zalaufas avto... Recimo ko pridem domov, moram za v garazo senzorje prizgati rocno ... da mi potem piska spredaj. Pri prejsnji so bili prednji senzorji aktivni vedno, ko je avto stal ali ko je bila hitrost pod nekje okoli 20 ali 30 km/h ... Sicer je bilo vcasih motece, ce sem bil prvi pri semaforju in je potem piskalo, ce je kaksen pesec sel preblizu avta... ampak na to se da navaditi :) ...

Motijo me tudi dnevne luci, kjer zadaj nic ne gori. Ce je recimo podnevi kaksen naliv, je potrebno luci prizgati rocno, ker drugace si od zadaj prakticno neviden za ostale udelezence ...

Pri ostalih zadevah pa lahko samo potrdim prej napisano ... Z navigacijo sem (vsaj kolikor sem jo sedaj uporabljal) zadovoljen... Najde celo moj domaci naslov in celo cesta je vrisana do tja. Tega recimo niti Garmin z AR nima... ceprav sem ze nekajkrat sporocil popravek... Radarski tempomat je odlicen in ga sedaj veliko vec uproabljam, kot prej... tudi na lokalnih cestah... sploh za voznjo v koloni je super ...

Je pa to sedaj moja tretja sestica (imel sem 2003 CD120, 2008 CD140 in sedaj 2013 CD175) ... in kar se glasnosti v kabini tice, je pri vsaki generaciji malo bolje ... edino pesek v kolotekih je se vedno glasen... :)

Vsaka stvar rabi mal casa. Ja s temi dnevnimi lucmi, ki sem jih montiral tudi sam je na avtocesti v prsu dezja velik problem! Da ne omenimo sivih avtov, jih ne mores videti.

Pa je danes ko imamo Led tehnoligijo problem enostavno resiti da tudi zadnje luci das v led in delajo cez dan...pa buh ne daj da komu poblendas ker si idiot, on ima sedaj avto ki sam uravnava luci a ves.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izku?nje z M6 2013
Napisano

Poraba zelo velika glede na 'nove tehnologije'...in avtomatiko. Bosta z Jest lahko primerjala face to face :)

Bc pa nikoli ni bil svetla tocka mazde...

Na 2012 FL se ze cuti obcutno boljsa izolacija stekel in podvozja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zračna rja
Napisano

Na?el re?itev v Obiju ?isto po naklju?ju, Sonax ?istilo za lete?o rjo. Dobesedno tak naziv ima.

Enostavno nanese? (razpr?ilo), pusti? cca. 3-5 minut, nato spere? z mo?nim curkom, zadevo ponovi? in v drugo ?e zgobico podrgne? po njih ter vse skupaj spere?.

Reakcija odstranjevanja se pojavi v obliki vijoli?ne barve, ki polzi od mesta rje navzdol (teh 3-5 minut).

In najpomembneje - deluje!

Cena cca 15 Eurov, pakiranje velikosti Stelexa.

Definitivno re?itev za celo leto, ?e ne ?e dalj.

Lp.!

torej je topilo.... :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Mah ne vem jaz sem zadnji mesec v vrocini s klimo rocno na ful zaradi psa, trugo kolesi na 6,4-6,6 ne gre vec...

Animivo pa da je vrocina nabila gume na 3.0 spredaj in 3.4 zadaj....vceraj sem jih spistil. Bom videl sedaj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EU vs SLO
Napisano

Dobu krompir pri kmetu in je odli?en :punk:

Ti pa si prjatu - vrgu bi me levu v areno samo, da bi bil "fun" :hohoho:

Slovenskega kruha in EU iger :pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EU vs SLO
Napisano

A ga mal dra?i?... :jezicek:

Njega? Kje pa...sam bezam ga na plano za Slivko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EU vs SLO
Napisano

Boss v spinu mas mlad krompir iz Komende. 1,29? na kg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Na displej?ku nasredini rede?e eobarvano na sliki. :harhar:

Pa v bistvu se ze vidi da je za slo in cro samo megla :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sej jo da? DIPAT :jezicek:

Jures, to pa nisem vedel, ker v takumi 2 je navigacija takole:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6969175&show=1

Takumi je aftermarket. Original je pa ene 7' tam gor (pa vprasanje ce z slovenijo)

post-2637-1373279957_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ne vem kdaj si zresetiral potovalni ra?unalnik ampak do sobote zve?er nisem mogel dvigniti porabe nad prej?njih 6,2. Potem sem natankal, resetiral, ?el po AC domov, v nedeljo sestrojeba?a peljal malo hitreje, in kasneje vrnil avto in smeh spet je bilo 6,2 popolnoma me?anega cikla (AC, mestna vo?nja, regionalka in ovinkasta regionalka malo hitreje sramezljiv ). To me je najbolj presenetilo, nasploh med normalno vo?njo ko gleda? trenutno porabo ne pride sploh do 7. :aaaaa:

Na ringu pa nisem resetiral ampak, ko sem vrnil je bila nekaj ?ez 13 poraba. Itak je to avto, ki je vo?en do ringa in poln gas gor tako, da je to zelo ugodna poraba.

Cliota naprimer nisem na ringu resetiral (sem meril od doma do tja in nazaj porabo) ampak na RLju in Grobniku je bila povpre?na poraba ?ez 20.

ampak ra?unaj da teh 6,2 je lj-medvode- lj po mestu in celov?ki v gu?vi :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ah kje, ?e mi je Clio pil poleti maksimalno 9 (ob klimi in cincanju, pozimo pa pod 8) bi pri tvojem avtu imel porabo 8,47. :hudicek:

ajga - kok si mel rezultate s swiftom (obema :P )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

:hohoho::hohoho: Je bil menjan letos, pa se vseeno prah nabira na armaturi :angry:

Ja res ma cca 500m makadama.

Upam da bo kmal druga? :)

Pol sva na istem....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.