Skoči na vsebino
Poraba!
Napisano

6-ka diesel 136 ks,

gume 195/65/15(zimske),95% mestne vo?nje-ne glih po?asne,

ro?no izra?unano:7.4,po ra?unalniku 6.6 l/100.

To je moj prvi diesel in ga ?e nisem 100% sku?u(vem samo,da med 2000 in 3000 obrati najlep?e "?aga"). :punk:

alex ce se ne motim nisi nikjer predstavil svoje rakete...

slikce!!!! :vesel:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda spet no.1
Napisano

Vektra OPC je pa res kr neki - avto za amerikance, ki jim je va?no da gre dobro naravnost - ko jebe ovinke :D

redevil's dream car :D

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TEST Mazda 6 old/new :)
Napisano

@ madmax: nova ma manj obratov pri 160 km/h ker ima 6 prestav

@ blindek: men se tud zdi da ma stara boljse pospeske, nova bolj enakomerno posepsuje (ne buta tko brutalno pri 2000 kot moja), je pa res, da je imela nova sele 6000km pa se karavan

@ nova nima MID (srednje tone), ko pri meni pritisnem desni gumb za radio se zacne to zaporedje: bass, mid, treb, bal, fade, avl

@ violet: nisem zunanjost slikal, ker vemo kako zgledajo :)

@ blindek: na avtocesti je to ja (start iz odstavnega pasu, ko ni bilo nobenga zadaj in pol sam gas misko gas :),

@ boss: ocitno je res z letniki to...bom vprasal ce mi lahko dajo lucke na ogledalcih (bo nekdo zelo srecen :P )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TEST Mazda 6 old/new :)
Napisano

No danes dokler so servisirali mojo, sem probal novo 6-ko (cd120)

plusi: tisji, boljsi volan (bolj neposreden), menjalnik tudi boljsi, boljsa kvaliteta (vrata se zaprejo po "nemsko",) rocaji na vratih konkretni, in obloge na vratih boljse, vsa okna majo auto down/up

minus: voznikov sedez in polozaj za volanim veliko slabsi, tok slabo da me res moti, stikalo za luci (kot je boss povedal) das na auto pa mislis da si jih prizgal...

ostalo pa poglejte video in nekaj slik z detajli

prva slika: tega nimam jaz :(

druga slika: tega nima nova :)

0-180 km/h FACELIFT

0-180 km/h LABI

60-100 (IV prestava) FACELIFT

60-100 (IV prestava) LABI

80-120 (V prestava) FACELIFT

80-120 (V prestava) LABI

Hrup pri 160km/h FACELIFT

Hrup pri 160 km/h LABI

Zaviranje pri 160 km/h FACELIFT

Zaviranje pri 160km/h LABI

gume pri FACELIFT: good year ultragrip 6 M+s 195/65 15

gume pri LABI: dunlop wintersport 3D M+S 195/65 15

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rain-X preparat
Napisano

ne ne lece na oceh :)

mogoce bi boljs vidu, pa ne rabu tok tekocine za lece pol :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rain-X preparat
Napisano

jaz bi probal tale x-rain

na moje lece (mogoce pomaga you never know)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Pa? pa najlep?a ?olska ocena..... :P:D

1 (meni je lepsa kot 5 po lepoti)

danes sem vide an avtomagazin, pa mal prelistam in vidim opel corsa cdti (mislim da 1.3) in poraba 9.5l/100km...mislim, tile na avtomagazinu res ne znajo vozit. Katastrofa od revije...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tudi mazde kradejo
Napisano

zdej ali je kdo rabil dele ali pa je ?la na jug :(

moja je na jugu :)

ce pa mislis, da so kaj vredne mazde 6 na jugu se posteno motis...

ni to avto za tam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 2
Napisano

tisto mal kar sem ga vozil:

plus: lega pa volan

minus: nimas kam dat leve noge (to je zame zelo velik minus)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimski ?korenj?ki
Napisano

zdaj mam se jaz zimske gor... :( ceprav se vedno ne vem, ce sem se prav odlocil :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voznisko dovoljenje
Napisano

sirius to vse vem, sam kot sem napisal problem je, ker slovenija ne priznava UNMIK dovoljenja...

tako da edina opcija zame je ponovni vpis v avtosolo

ce bi bolj skrbel za denarnico bi se imel YU vozacku dozvolu in bi ze zdavnaj imel tudi SLO voznisko dovoljenje

kaj ces...:vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voznisko dovoljenje
Napisano

madmax vse to vem: duplikat v srbiji je nemogoce dobit, ker je bla vojn avmes in vse kosovkse dokumente so al unicil al pa prerazporedili po celi srbiji...

na meji hvalabogu skoraj nikol ne pregledujejo vozniske (enkrat mi pa je, pa me je spustu, ker sem se skor jokal :) )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voznisko dovoljenje
Napisano

ok gremo mal racunat, pa pomagajte

4000x16 ur = 64000sit

pregled= 8000sit

kaj se?

do zdaj je to 72000.... ?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voznisko dovoljenje
Napisano

ne ne...jaz mam "tuje" voznisko dovoljenje in stalno bivanje v SLo...

uradno bi mogu imet Slo vozniski izpit...ker pa slovenija ne priznava kosovskega izpita (srpskega pa priznavajo, sam so mi ga ukradli skupaj z denarnico-in to sred Ljubljane) je edina ocpija da grem delat izpit od zacetka...

do zdaj mi je edino policaj ne meji pri rijeki tezil, da moram met slo izpit, ostali pa niso tezil okoli tega

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rain-X preparat
Napisano

Ja saj ne re?em, mogo?e se vam zdi kul, ma ?e tridesetlet gleda? drga?no obna?anje de?nih kapljic... sicer pa uporabljajte hu kers! :hohoho:

aha hu kers...dve besedi, na hitro sem mislu da je sam ena beseda "uporabljajte hukers" :P hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voznisko dovoljenje
Napisano

ok pol pa nc ne bom s tem...ocitno me pride ceneje placat kazen kot pa da grem delat izpit...sej niso normalni.

@ brainy: itak da tramvaj (un zgoraj) ker je najmocnejsi :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voznisko dovoljenje
Napisano

rabim odgovor od kakega, ki to raztura:

a rabs met ure na avtosoli, da gres lahko delat izpit za avto?

Ce ja koliko? Ce ne kako gre?

Nasploh ce mi en napise kako se pride do SLO vozniskega s cim manj denarja in celoten proces kako to gre

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP MAZDE 5 GT CD143
Napisano

ce bi mazdo primerjal s kakim drugim podobnim potem bi se bila dilema, toyota verso pa je dalec nazaj (to mislim iz vozniskega vidika: volan, lega, ovinki, in obcutek v voznji)

pa ta dizel v mazdi je res dober, ti bo se kaksen uporabnik, ki ima mazdo 5 vec povedal.

sicer pa: dobrodosel med nami :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.