@ madmax: nova ma manj obratov pri 160 km/h ker ima 6 prestav
@ blindek: men se tud zdi da ma stara boljse pospeske, nova bolj enakomerno posepsuje (ne buta tko brutalno pri 2000 kot moja), je pa res, da je imela nova sele 6000km pa se karavan
@ nova nima MID (srednje tone), ko pri meni pritisnem desni gumb za radio se zacne to zaporedje: bass, mid, treb, bal, fade, avl
@ violet: nisem zunanjost slikal, ker vemo kako zgledajo
@ blindek: na avtocesti je to ja (start iz odstavnega pasu, ko ni bilo nobenga zadaj in pol sam gas misko gas ,
@ boss: ocitno je res z letniki to...bom vprasal ce mi lahko dajo lucke na ogledalcih (bo nekdo zelo srecen )
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
No danes dokler so servisirali mojo, sem probal novo 6-ko (cd120)
plusi: tisji, boljsi volan (bolj neposreden), menjalnik tudi boljsi, boljsa kvaliteta (vrata se zaprejo po "nemsko",) rocaji na vratih konkretni, in obloge na vratih boljse, vsa okna majo auto down/up
minus: voznikov sedez in polozaj za volanim veliko slabsi, tok slabo da me res moti, stikalo za luci (kot je boss povedal) das na auto pa mislis da si jih prizgal...
danes sem vide an avtomagazin, pa mal prelistam in vidim opel corsa cdti (mislim da 1.3) in poraba 9.5l/100km...mislim, tile na avtomagazinu res ne znajo vozit. Katastrofa od revije...
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
madmax vse to vem: duplikat v srbiji je nemogoce dobit, ker je bla vojn avmes in vse kosovkse dokumente so al unicil al pa prerazporedili po celi srbiji...
na meji hvalabogu skoraj nikol ne pregledujejo vozniske (enkrat mi pa je, pa me je spustu, ker sem se skor jokal )
ne ne...jaz mam "tuje" voznisko dovoljenje in stalno bivanje v SLo...
uradno bi mogu imet Slo vozniski izpit...ker pa slovenija ne priznava kosovskega izpita (srpskega pa priznavajo, sam so mi ga ukradli skupaj z denarnico-in to sred Ljubljane) je edina ocpija da grem delat izpit od zacetka...
do zdaj mi je edino policaj ne meji pri rijeki tezil, da moram met slo izpit, ostali pa niso tezil okoli tega
ce bi mazdo primerjal s kakim drugim podobnim potem bi se bila dilema, toyota verso pa je dalec nazaj (to mislim iz vozniskega vidika: volan, lega, ovinki, in obcutek v voznji)
pa ta dizel v mazdi je res dober, ti bo se kaksen uporabnik, ki ima mazdo 5 vec povedal.
sicer pa: dobrodosel med nami
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
slikce!!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani