Skoči na vsebino
mazda 323
Napisano

Ne razumi me narobe, jaz ni? ne silim ali karkoli. Kilometri so ?al tak?ni ja, kaj ?em - sem hodil v slu?bo v Maribor in na faks v Ljubljano/Kranj - pa se jih je hitro nabralo :P Avto sem pa tak?en ?e kupil, sam sem potem samo dokupil 15" alu plati??a.

je pa velik vredn, da so bli ti kilometri na dolge relacije

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fedri H&R
Napisano

Pozdrav, zanima me kje bi se kaj dalo kupti vzmetenje znamke H&R? V A3M-u ziher, mene pa zanima ?e se ?e kje da dobit? oz. ?e je v tujini (kaki e-bay) kaj ceneje?

Lp, Matej

?e te zanimajo Vogtlandove, lohk probam dobit ?e en komplet, za poceni ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323
Napisano

Ja tvoja zgleda kar seksi, moram priznati. ;)

Sicer pa me zanima ce je realno pricakovati, da se ne bo na 10 let staremu avtu videlo nic rje, ali gre samo za tehtanje manj hudo - bolj hudo?

o?etova je letnik 2000 in ?e nima pikice rje ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323
Napisano

Pozdravljeni,

Sem nov na forumu in res je -> sploh ?e nimam Mazde :hohoho:

Sem pa gledal eno 323 l'2000 in sicer tole

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3402586&show=1

Vozilce se ?e nekaj ?asa prodaja, mo?akarju se je precej mudilo tako da sva naredila

samo en kratek krog po zasne?eni LJ , vsa obilna servisna dokumentacija je ostala doma,

ker se je mudilo...

Zanima me, kaj je pri tem modelu sploh za ?ekirat, motor je predel precej zadovoljno,

lega na cesti ok, pospe?ki bolj bogi ampak glede na to, da kupujem to za mestni wagon

za mojo milady to ni glih nekaj slabega.Ni mi bilo jasno ali tej motorji vedno tako "brundajo" bolj po

basovskih registrih (podobno kot Hyundai Getz 1,3 npr)...je to OK al je ta primerek kej defekten?

Ima pa bratranec tako Mazdo in je ne more prehvalit (heh -> sicer jo je tudi njemu drapnila njegova wifey

ker ma on slu?benega...in pravi da je za take gospe to avto in pol...)

Ker je moj mehanik popoldanc samo zamahnil z roko reko? da on ne bo hodil z Obale v prestolnico neke

stare avte gledat ampak da raje ?raufa nekaj konkretnega sem prepu??en sam sebi :danzoman:

....ali pa je mogo?e kak znalec iz LJ, ki bi mi za eno servisno uro mal pomagal pogledat ?zmeden?

Lepo se imejte,

RaW

Pomoje bi blo bolj?e, ?e bi gledal za 1.5 motorji, sicer tale po sliki sode? zgleda ohranjena. Mogo?e bi te zanimala tale, ki je prodajalec na tem forumu ;)

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3276308&show=1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ekoavtomag
Napisano

Tole temo smo pred ?asom ?e meli in se je javil en model, da je to full dober in da jih prodaja in da je vse res kar je napisano. Pol smo pa rekli, da ?e posodi ene za test in ?e se izka?e, da zale?ejo jih kupimo v ve?jih koli?inah. Nato vse tiho je bilo - model je zginu s foruma, magnetkov pa tud nismo dobli za testirat. <_<

tole je pomoje ?isti larifari

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj se Mazde 3 ne prodajajo?
Napisano

se strinjam z zadnjimi nekaj posti... mazdo3 ki sem jo kupil pred pol leta priblizno ziher ne bom prodal se kar nekaj casa... tak da pomoje se rabljene ne prodajajo zato ker so dobri avti in je z njimi malo stroskov pa jih bodo lastniki meli dokler bodo sle, udobje pa itak na vrhuncu.

lp.

Itak, sej ?e pogleda? 323 BJ dizla?e, se tut en klinc prodajajo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323
Napisano

Sem jo ?el pogledat. Zadnji desni blatnik ima napeto barvo in le vpra?anje ?asa je, kdaj bo rja pokukala ven. Havba je cela rjava in lastnik se ni niti potrudil vsaj malo zakriti pikic. Cene ne spu??a, ker je edina diesel na netu.

Lih tolk povem, da komu pri?param pot :D

p.s.:pol sem se odlo?u za Peugeota 306 :D

Pa sre?no!

no zdej vemo zakaj se prodaja tak dolg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Unale (grda) Toyota Paseo se bo pa lep cajt prodajala za tak gnar! <_<:danzoman:

js tut tk pravm, se je pol leta nazaj prodaju en cabrio misli, da za 3000?

navadna men tut ni v?e?, ampak cabrio je pa :ljubezen:

post-1139-1262255001_thumb.png post-1139-1262255017_thumb.png post-1139-1262255032_thumb.png post-1139-1262255057_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupujem MAZDO MX-5 1.6i Base
Napisano

malo ?e poglej po oglasih, doda? nekaj malega in dobi? NB serijo, od 99' naprej, precej lep?o in z ve? opreme! :P, npr. tole:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3360600&show=1

sicer pa ?e malo po?akaj, na zimo se taki avti sila malo prodajajo, spomladi bo ve? izbire! :D

pa sre?no!

u mater, tale je pa zlo lepa :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup avtomobila
Napisano

Sam res je kanta pa ?e zgleda tako masivno kot kaka ameri?ka jajca ogromna

Accord je meni bil vedno v?e? (ok prej?nji karavan je pa? za pogrebnike dizajniran al vsaj tko zgleda) sam je pa primerljiv z M6 kar nekaj tiso?akov dra?ji. A se spla?a? Mislim, da ne. :jezicek:

to je pa res, ta Accord karavan je bil totalno zre?en uzadi, druga?e se mi pa ta starej?i model bolj dopade kot tanov

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.