Skoči na vsebino
rain-X preparat
Napisano

Tale moj (original) je tudi 100ml, ampak sem ga imel ohoho cajta, ker vsak nanos (dvojni) mi zdr?i po kaka 2 mesca, brisalce pozabi? da jih ima?! :P:jupiii:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rain-X preparat
Napisano

Mi kdo pove, ?e se ?e kje dobi X-rain ali Rain-x ali kakr?nokoli je ?e pa? pravo ime (?e ne pa kak?en e-buy preostane verjetno)! :P:danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Druga dimenzija pnevmatik
Napisano

Upam le da se bo A3M dr?al svojih obljub in rokov, ?e ne te bo glava bolela tudi zaradi poslovanja z njimi, vsaj tak?ne so moje izku?nje, ko sem imel z njimi opravka. Pa bi rekel da nisem edini na tem forumu! :blush::hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Zna bit, te kontaktiram ko bom na poti. Zanimivo je to, da mi ga je v bistvu dal ?e uporabnik Mokster, pa ga je na? majstr Simon nekje v svoji delavnici zalo?il tako da ga ?e zmeri nimam, ampak se ne sekiram dosti (va?no da imam novo sklopko), hehe. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Je kar razlika ja, po pravic povedan pri tejle moji (2003) ne vem niti kje se DVD enota odpre (ni neka logi?na varjanta odpiranja, kokr sem gledu). :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Hehe, meni je ravno v?eraj lu?ka rezerve posvetila, ampak zlahka zdr?im ?e kak dan, pa naj LPG opravi svoje poslanstvo. :danzoman:

@JureS - v SLO nikoli ni gu?ve, lahko je kve?jemu GNE?A, ker nismo v Srbiji npr. :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava pnevmatik
Napisano

Niti ga nisem nevem kolko promoviral, je pa ravno u?eri reku da dela "jeklenke" po 20 in alu po 30?.

Sem pa sicer v Seat Avto Cerar v Kamniku pred ?asom zasledil cene od 20? dalje, kar se mi zdi precej ugodno, razen ?e majo kje ?e cenej?. :ne vem:

Kolegica vem da je pred ?asom govorila neke varjanta Kuponko.si ali neki takga, sam pa se nisem v to poglablju. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava pnevmatik
Napisano

Dobro jutro mazda?i!

Kam hodite menjat te zadeve (npr. tisti ki imate samo ena plati??a in je pa? potrebna premonta?a). :P

Cene se toook razlikujejo med seboj (npr. nekje sem videl, da so menjave od 20? naprej) tako da je pametno izvedt kak?no dobro informacijo glede tega. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.