Skoči na vsebino
Zimske gume 2013/2014
Napisano

Ha, meni v karton?ku dovoljujejo razred Q za zimske-do 160/uro. ?zmeden?

Niso mislili na divjake s primorske

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2013/2014
Napisano

Po teh testih sode? grem lahko komot na Cinti-je.

Uniroyal je druga? Continentalov ?e nekaj ?asa

to pa nisem vedel :blush:

Hitrostni razred zimske pnevmatike je lahko dva razreda ni?ji od razreda v homologaciji (npr. letna pnevmatika H dovoljuje zimsko pnevmatiko T)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mercedes Magic Body Control
Napisano

:hohoho: Ne govori, to je ?e tak hit, da ga povsod vrtijo.

?ak, da ga najde radio1, bo naslednje 3 mesece 'novo' 5x na dan.............

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Jaz sem pred casom vprasal za pragove... pa so mi odpisali, da ne posiljajo v SLO ...

Objavljena slika

Ena varianta bi bila preko www.cheaperandmore.com ... kjer pri standardni dostavi pride odvisno od teze... se nekje okoli 20? zraven ...

?udno jaz sem ga pa vpra?al za po?tnino pa je ?lo - mogo?e je limitiran na velikost?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Samo zal ne posiljajo v SLO... :angry:

Meni je dal vedno posebej shipping

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3 da ali ne?
Napisano

Pa bo ?el vozi?ek v trojko? Ker pomoje ga boste rabili vsaj ?e pol leta do enega...

Drugo vpra?anje je pa, ?e se bo ustavilo pri enem otroku? Sam bi razmi?ljal o 6ki karavan, k majo vsi tako lepe izku?nje tu gor. :)

Zlahka, mi smo se v swifta dal vozicek in vse nas 4 :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2013/2014
Napisano

Jaz sem prav tukaj naro?il.Najprej sem hotel Michelin A4 in se ob prebiranju hitro premislil zaradi trdote.

Zdaj imam Nokian WR A2 pa so katastrofa.Po snegu ne gre nikamor in v treh letih je ?e skoraj ves profil.

?e kdo rabi jih ?enkam.

Naro?il sem Uniroyal MS Plus 77 pa da vidmo kaj bo.Na testih so bile v podobni dimenziji kar vredu.

:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2013/2014
Napisano

jaz mam take feltne (sem jih mal ceneje kupil ampak ok nima veze)

http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=7655009 160 eur

in gume npr.

http://www.gumax.si/default/catalog/produc...-205-60r16-92h/ pa se un bon za minus 16 eur

380 eur

in montaza

http://boonka.si/index.php?module=shop&amp...;productID=1127 14.9 eur

pridemo na ca. 555 eur (je pa res, da bos mel rabljene feltne, ce je kak problem)

tudi drugace je span kar drag

pa imel bo lite in ne jeklena

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Prosim, kontaktirajte me samo po elektronski po?ti

Jaz se ne odzivajo na telefon, ker imam otroka, in jaz imam telefon na mute..

...

Mogoce imajo jaz samo ogledanega pa ga jaz samo pripeljejo po narocilu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5
Napisano

Poglej to mojo

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7681837&show=1

ni Mazda je pa japonec. Ampak sredinski sede? v sredini je pravi ampak ima le dvo to?kovni pas vseh ostalih 6 pa ima tro to?kovne pase.

vsekakor bolj dru?inski kot 5ka :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5
Napisano

Hv. Vem nasedva pa se ala za info.

Ravno zaradi tega spra?ujem...sam imam 10 let staro 6-co karavan in sem notri zbasal celo! otro?ko sobo iz Ikee :)

Zelo sem zadovoljen s prostornostjo in funkcionalnostjo. A problem bo, ko bo 3-je dete tukaj :) kam dati tretji otro?ki sede?? V staro 6-ko mi to ni ratalo, al sm pa mal smotan :huh:

Bo potrebno iti v salon pa malo preveriti oba avta (5 in 6) tudi v ?ivo, kako je s tem.

5ka ta prva ma zadaj samo 2 zica + rezerven sedez na sredini.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5
Napisano

Pozdravljeni foruma?i.

Ali je kdo izmed vas lastnik nove Mazde 5. Zaradi "?iritve" dru?ine sedaj in pa verjetno v bli?nji prihodnosti se zanimam za nakup enoprostorca, pa malo gledam ponudbe. Ker sem trenutno lastnik 6-ce karavan in sem neizmerno zadovoljen z avtom, bi ?e naprej ostal na isti znamki... pri nakupu pa ?teje prakti?nost prostora, prtlja?nik, itd. Aja, pa verjetno bi vzel bencinarja, ker je predvsem mestna vo?nja, pa 2-3x na leto relacija.

Najlep?a hvala za vse ponujene nasvete!

Lp

?eljko

Mazda 6 je neprimerno ve?ji avto.....?e posebej prtlja?nik in zadnja klop.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Mah ne vem...za tak gokart...je bila meni top pozicija za volanom...sem pa kar nekaj prevozil s ta mo?no verzijo.

jaz pa samo en vikend pa sem ga z veseljem vrnil in ?el drugam.........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Definitivno te pa s tistim belim bolj opazijo kot s tistim ?rnim. Ali pa tistim rde?im. Ali pa tistim modrim. Tudi pri originalnih konjenicah...

Ta bel je edini vreden cene

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
sam avto je fuj in fej za vozit....utesnjen, trd

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup 2014 Cx5 121Kw
Napisano

Spla?a se povpra?ati v salonu, ?e so naro?ili zase kako in jo bodo kasneje prodajali kot testno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Pa za?uda brez aero, S, Turbo paketov.

02 edition je bila limited :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2013/2014
Napisano

Jaz se nagibam k temu, da bi nabavil zimske Continentalke.So zelo dobre za po mokrem (tega je itak najve?) pa tudi za sneg so zelo dobre.Cenovno pa so tam-tam z Dunlop.

na Mazdi 5 sem imel Uniroyal MS Plus 55 in so bile odli?ne gume, ?e posebej za polprostorsko kravo, te?a tega avta je bila ?isto nekaj drugega, pa sem z njimi ril po celcu brez problema. Tako da ?e bi danes kupoval bi vzel 77ko, test je dober, cena ugodna.

Druga?e pa gruntam kako bi gume s swifta ki imajo cca 5000km zamenjal s temi z mazde, ki imajo cca 10.000km, ampak dimenzije dveh japoncev.....Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2013/2014
Napisano

po testih ze, ampak po real lifu dunlop raztura na snegu

na testu je michelin alpin tud top, cez eno leto pa je kot iz plastike

Zanimivo da trenutno Continental raztura vse teste, Conti Sport 5 je tudi na vrhu vseh letnih..........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.