Skoči na vsebino
Radkapa
Napisano

ce mas kasko potem dobis novo od zavarovalnice...

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?arnica
Napisano

jaz mam take lopovske roke (dolgoprstnez, baje je dobr za kitaro to), da ne rabim odstrant filtra :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?arnica
Napisano

sam moras probat tko kot sem jaz...se pravi, najprej das stran velik pokrov (plasticen) za dolge luci...in potem mas en kabel ki pelje do zarnice za pozicijsko luc...moras istocasno pogledati zunaj ce se zarnica premakne, potem vleces tist kabel in zamenjas zarnico in potem se ukvarjas s tisto plastiko spet...tko nekak. Kot sem reku, moras sam se igrat s tem, tko sem jaz naredu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?arnica
Napisano

jaz sem tud zamenjal vse zarnice na M6....pozicijske je se najtezje zamenjat, ker je nedostopna.

pozicijska je pa brez grla

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimski ?korenj?ki
Napisano

glede teh verig pa zgubim vsakic zivce na kosovu in makedoniji (kjer so najbolj pametni seveda)...

je res da je blo velik snega, sam sem imel zelo "kompetentne" zimske gume...briga policaja za moje M+S, verige moras dat gor ce hoces naprej. No in pol moras pred njim jih namontirat ce hoces naprej...

Ker je kosovo dezela privatnikov so se zelo dobro znajdli eni, ki imajo en mini market v blizini kjer je ta standardna policijska kontrola: zaceli so s prodajo verig razlicnih dimenzij za 2x ceno :

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimski ?korenj?ki
Napisano

snega ne bo tako da:

UGODNO prodam zimske gume Dunlop wintersport 3D 195/65 15 T :D

zadnjic me je policaj ustavil in se je picil na moje letne gume "a verige mate?" "mam" "no pokazte" pokazem pa mu tud recem, danes je pa 13 stopinj...on pa nic.

je pa res da moje bridgestonke prvih nekaj kilometrov nic ne primejo in so v tem pogledu zimske bolje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e ne bi bilo japonskih avtov,
Napisano

zadnji odgovor mi je edini pameten

ni sans, da ne bi zbral avto ker prihaja iz xy, ali da je ta pa ta firma...edino mogoce audi mi je rahlo kmecki avto (tko lepo zgleda ce ma zavesice pa je karavan pa ma kljuko)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zeeelo poceni olje
Napisano

moje izkusnje z oljem: Castrol SLX, samo enkrat sem moral doliti (cca. manj kot liter) med servisima (to je blo med 80.000-100.000km), drugace pa ni potrebe...dober motor in olje ni kaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dimenzija gum?
Napisano

Po podatkih ima :

Xedos 1.6 16V 185/65 HR14

Xedos 2.0 V6 195/60 VR15

Tako pi?e in glede da na mojem nalepka na vratih pravi isto pol je to to.

spet: a ti si tud dvomil v moje gumarske sposobnosti?? haha men dogaja :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dimenzija gum?
Napisano

evo sm zj poisku je res original dimenzija je bla 185 60 r14

hvala vsem za pomoc!!!

lp

kaj a si mogoce dvomil v moje "gumarske" sposobnosti?? :P:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dimenzija gum?
Napisano

Moj ima na vrtih nalepko z dimenzijo 195/60 15 .

ja sej :)

to pravim

pa nisem (tok) lacen :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dimenzija gum?
Napisano

Devil ne bluzi VSI V6 Xedos-i imajo serisko gor 185/60R15, 16 pa so res imeli 14 col.

V6: 185/65 15 ali 195/60 15 <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dimenzija gum?
Napisano

za to mazdo:

175/65 14

ali

185/60 14

za 195/50 15 moras met homologiran (sam po mojem ne bo problemov)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

Jaz sem pa mislil da ti vozi? po predpisih, vsaj tako trdi? vedno tukaj

v nemciji lahko je gas do daske tudi po predpisih...

mi je pa hecno tam vozit, ni omejitev in eni vozijo 200+ pol pride del kjer je omejitev in uni z 200+ zavirajo v zadnjem trenutku na 100km/h, pol pa spet gas :)

kot F1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zimske gume
Napisano

vse te velike firme so ok...

reci gy je zakon dunlop pa michelin pa drek je na istem nivoju kot moj oce je mocnejsi od tvojega :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zimske gume
Napisano

ne, TUV dobis za nemske feltne...

od alessia kvecjemu dobis "application list" kjer ti pise na kerih avtih vse te feltne pasejo...

sam se ne rabis s tem obremenjevat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zimske gume
Napisano

ne rabis papirjev, ker to dimenzijo mas ze homologirano...

za alessio pa ne dobis TUV certifikata

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.