Kupujem jeklena plati??a in zimske gume za mojo 6-ko (195/65/15).
Boss in Labi sta mi ?e pred ?asom svetovala Dunlop Wintersport 3D. Ker jima zelo zaupam sem se odlo?il, da jih absolutno kupim, sedaj pa sem pri?el do info, da je Michelin Alpine A3 ?e bolj?a varianta, ker je guma novej?a, razred zase, na testih baje vrhunska in ima lamele po celi globini gume, Dunlopke pa jih imajo baje samo do dolo?ene globine in ko je guma do tja zrabljena, se njene vozne lastnosti ob?utno pokvarijo, ?eprav je profil ?e ok.
Ker se vsak dan vozim z Rakitne v Lj in nazaj, sem zelo veliko na snegu, brozgi, ledu in pa seveda na klancih. Ker bi rad ?imbolj varno gumo spra?ujem, ?e kdo kaj ve o teh gumah, ?e posebno vesel bi bil mnenja Bossa in Labija.
:ne vem: :ne vem: :ne vem:
Hvala.
P.S.: V ceni ni bistvene razlike.
bojc, pred dunlopom sem mel Michelin Alpin A2...na testih je razturala, prvo sezono pri meni, je tudi razturala (se posebej- za zimsko gumo- na suhem je bila odlicna), problem se je pojavil pa naslednjo sezono, ker je ratala trda in skoraj neuporabna!
Dunlop je pa po snegu neverjetna guma..po mokrem je tisja kot michelin (michelin je hecno piskal) po suhem pa ne.
Ce je prvi pogoj sneg potem v primerjavi z michelinom definitivno dunlop, lahko bi pogledal se za Good Year UG 7
(na testih se mo zdi, da Good year tudi raztura, sam ne vem kako je z obrabo in podobno)
aja ker je to "moja" tema se bom delal pametnega in povedal, da je pravilno "tlak" in ne pritisk
proizvajalci vedno, dajejo na vratih minimum (za udobno voznjo), ker ce pogledam mal navodila, pise, da ce vozis hitreje kot 150km/h se poveca tlak za 0.2 bar...
kr neki skratka
treba "pumpat" glede na gume in stil voznje (ko so mrzle gume)
p0V0/T0 = pV/T (priblizek: V je skoz konstanten)
ja, lacen sem
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mislim, da je proizvajalec fondmetal...cena je najbrz za komplet. jaz bi takoj kupil, edino bi najprej preveril ET stevilko.
Drugace pa go for it
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Povezava za deljenje
Deli na druge strani