A sestica ima te vse dimenzije homologirane.. 3ka ima 16 in 18. Za zimo pa mi tudi ni pomembno da ne vem kak lepo izgleda
Sestica ima tele homologirane
Nevem pa, zakaj za zimo ni pomembno, kako izgleda? Se vedno meni osebno lepse izgledajo manjse lite feltne kot pa manjse zelezne... Pa se ce so brez okrasnih pokrovov res izgleda salabajzersko
Jaz imam sedaj na sestki letne na originalnih 19kah, za zimske pa sem nabavil ene 17ke alu... Bi sicer vzel 16ke, samo je bila taka prilika in pri ceni med 16 in 17 tudi ni take grozne razlike...
Pri prejsnji sem imel tudi zimske 18ke, ker sem dobil ugodno ene eno sezono vozene...
ISOFIX sigurno ne bo slo... menda gre, ce imas bolj ozke navadne avtosedeze... vsaj eno debato sem enkrat bral glede tega (nimam lastnih iskusenj ... )
Jaz sem enkrat svojega zavarovalnicarja vprasal, pa je rekel, da to opcijo predlaga takrat, ko je avto star vsaj 5 let... In je itak hitro ocenjena totalka...
Nebi menjal zaradi slabih izku?enj z DPF-jem ampak zaradi neuporabe...in ja mas prav je 150KS Diesel 4x4
Zaradi neuproabe je itak vseeno... ali ti stoji CX-5, pri kateri tocno poznas zgodovino... ali pa drug avto, za katerega bos sele ugotavljal, kaj ti je prodajalec vse zamolcal ali pa tudi sam ni vedel, da je kaj narobe ... Edino ce bos za svoj avto dobil ene 10 jurjev vec, kot bos dal za drugega...
On ima dizla CD150 ce se prav spomnim... Saj zato pa razmislja o menjavi in za benicnarja, ker je imal prej slabe izkusnje in nekaj problemov z DPFjem na Hondi Accord...
Smola in sreca obenem... Kupec nove Miate v Ameriki je le nekaj metrov po tem, ko je prevzel novo vozilo, imel nesreco... in na avtu utrpel kar konkretno skodo. Mazda se je odlocila in je/bo kupcu dobavila novo Miato ... "Only in America" ali se kaj takega lahko zgodi tudi pri nas?
Prejel sem obvestilo, da je material dobavljiv in je vgradnja za Mazdo 3 mo?na.
CENA 146,40 + MONTA?A 0,7h = 41,00 EUR
Torej okoli 200 EUR je stro?ek za enako funkcijo, katero imajo novej?i letniki enakega modela po "defaultu" vgrajeno
Bil sem pripravljen dopla?ati za to "dodatno" opremo, ampak toliko pa spet ne
Prodaj in kupi novejsi letnik...
Meni se zdi nekako logicno, da je treba doplacat ori starejsi, ki je bila ob nakupu taksna kot je bila... Tudi v faceliftani sestici je cel kup zadev, ki jih jaz nimam... Pa ne morem sedaj kar zahtevat, da jih dobim brezplacno... ... Vsaj meni je to nekako logicno,,,
Jest, samo da te malo popravim. GTA-jka je imela tudi spredaj serijsko senzorje.
lp
Lon?k
Ko sem jaz kupoval svojo GT Navy (Navi?) jih GTA ni imela ... Lahko pa je dobila potem, ko je bila FL in je dizelska razlicica dobila tudi nov motor brez jermena in z verigo ... akrat je bila na voljo samo 140 KS dizelska varianta ... pri FL pa so potem prisle CD129, CD143,...
tale mazda v videu je Mazda GT 2.5, GTA je samo nivo opreme ala BMW M optic ali pa AUDI S-line in nima veze z mocjo motorja.samo za informacijo
Res je... tale je z opremo GT, ...
GTA 2008 (pred FL) pa izgleda takole (drugacna maska, meglenke,...):
Pa se GTA spredaj serijsko spredaj ni imela senzorjev, ce se prav spomnim... ... pa imela je bolj sportno oblikovane pragove, alu stopalke, bolj zatemnjena zadnja stekla, ni imela usnjenih sedezev (le delno usnje)... skratka... bolj sportno usmerjena... GT pa je naj bi bila bolj "poslovna" ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sestica ima tele homologirane
Nevem pa, zakaj za zimo ni pomembno, kako izgleda? Se vedno meni osebno lepse izgledajo manjse lite feltne kot pa manjse zelezne... Pa se ce so brez okrasnih pokrovov res izgleda salabajzersko
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani