Skoči na vsebino
Poraba!
Napisano

Ja Simon ima tester tudi za dizel mazde6/II; 163KM in 185KM, mi je ravno v?eraj kazal! :danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Takoj, ko se otopli pade poraba na 6.3 pa ?e bo padla :-) Webasto dela svoje.

Sem ?el pa par dni nazaj tankat na Agip in mazdica se mi zdi je precej lep?e predla. No Pelko mi je potem ?e ?obe resetiral in sedaj poje ?e lep?e hehehe :-)

Sicer je offtopic ampak vse pohvale Pelku. Mo? na mestu, ?koda ker nisem ?e prej tja vozil avto. :bravo:

Zato ga tudi toliko hvalim, da ga ?e drugi spoznate. :jupiii::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Jaz imam po 720-ih prevo?enih km-jih ?e vedno neverjetno povpre?no porabo 8,2 po BC (nova sklopka dela ?ude?e, ali pa mi je majstr Pelko kakega dizla ugradil namesto menjave sklopke)! :jupiii::danzoman:

Se pravi sem izra?unal da me po tej logiki pride 100 prevo?enih km 6,02?, kar se mi zdi UGODNO. :ljubezen:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?rnozmajklo danes v en klanec (Kozjak - Tuhinjska dolina) stisnu, pa "zadu?u" enga pe?oj?ka, k se je prej kur?il po cesti, podvojeno preko vseh omejitev, nakoncu sem moral bremzat v breg navzgor, da se nisva "poljubila". No kasneje sem spet za?el vozit umirjeno. STROJ! :jupiii::ljubezen::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda6
Napisano

Se moram pohvalit da mi zadnjih 500km porabo ka?e 8,4 (furam vsakodnevno Kamnk - Jeblana - Kamnk, popoldne padam kar v konkretno primestno gne?o), pol ?e glede na to da mi tro?i LPG, je zadeva super var?na.

Kar sem hotel povedat, da tudi 2.3 ob pametni vo?nji ni po?rtna jama brez dna. :party0035::jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda6
Napisano

Mislim da ne bi bilo neumno tudi tisti CARFAX ali kako se imenuje zadeva, uporabit, ker lahko ti privar?uje krepko denarcev. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Ponovno preveril vse teko?ine, dolil dober dcl olja (ne morem verjet kako je svetle barve po skoraj 12.000km od menjave, ok priznam - z dodatkom Bonda, hehe). Skratka z videnim sem ZELO zadovoljen (tale stroj mi je kar hitro zacelil RENOjske rane, hehe)! :jupiii::ljubezen:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda6
Napisano

Poskusi jo peljat, ?e dokumentacija ?tima (redni servisi delani), pa ?e da bo ata relacije fural, potem mislim da je to taprava zadevca za nakup. ?e bi bila od na?ega Komarja, pol je to samo ?e dodaten plus, kokr vem je bil zelo pedanten mo?ak oz. je verjetno ?e vedno, samo na forumu ga ni ve? videt! :P:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

@Ploki - ne bi me ravno ?udilo, ?e je to kak?en od vsepogostej?ih "lapatorjev", ki je na jeziku izredno mo?an, ko pa je treba ? iz to?la potegnit, se pa zatakne. Upam da ni tako, je pa ?al veliko takega folka! :(<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda6
Napisano

Pozdravljen!

Na temo mazda6 1.gen. se da marsikaj najti tule na forumu, ampak vseeno;

- bencinski imajo ketnco

- rja JE problem (zadnji blatniki, robovi vrat - spodaj, pa tudi "trebuh" vozila zna kr dobro rjavet)

- motorji so trpe?ni, tale tvoj se je ?ele dobro ulaufal, ?e so primerno skrbeli zanj

- na ogledu si probaj kak?ne podatke o avtomobilu zabele?it, pa kasneje lahko po dig. serv. knjigi preveri?

- tile odbija?i in maska so pa? malo bolj kao ?portna izvedba (no z ne ravno ?portnim pogonskim agregatom). :P

To je to, zaenkrat od mene. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne pnevmatike 2012
Napisano

A kdo ve, a je to kaka nova verzija turanze?

http://www.gume-pnevmatike.com/products/Br...NOVO/pid/815485

Tole novo continentalovo ful hvalijo. Tukaj jo majo za isto ceno kot turanzo:

http://www.gume-pnevmatike.com/products/Co...ALKA/pid/796333

Kok majo na telem linku ugodne Unirojalke, jaz bi kar te vzel ?e bi kej kupaval! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 6 dizel/bencin, plin?
Napisano

DPF imajo dizli ja, benz tega nima! :P

Nekateri pravijo da se naj ne bi kupovalo vstopnega letnika, torej 2002, po drugi strani pa se je verjetno v 10-ih letih na avtu ?e vse odpravilo. :bravo:

Skratka jaz imam 2003/8, pa je tako kot mora bit po skoraj 9-ih letih, mislim ga furat ?e nekih 40.000km, pa v tem ?asu ne pri?akujem kak?nih ve?jih te?av - delanje generalke ali pa menjave ketnce in ?esa podobnega (pa? pozitivni na?in razmi?ljanja, kaj druzga, ?e je res kvaliteten avto, jebiga). :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.