Lej ga no... vsepovsod drugod je to pocenska trgovina a klele pri nas imajo pa top robo al kaj... prej bi rekel, da ?e kak?en ve?ji crap prvle?ejo, ki se ?e v italiji ne prodaja.
Kupujem tam ze leta in je kvaliteta izdelkov svetlobna leta pred Mercatorjem (govorim o hrani)
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ja seveda, lepo te prosim - tole je tipi?na low budget ?tacuna s prav tako robo. K da bi v skladi??e zataval - me moja na vsake toliko naheca, da kupiva ene pocen (k v resnici niti niso tolk) mokre rob?ke in to je tud vse kar tam kupim. Sploh je pa italijanska roba "znana" po in?pekcijskem nadzoru oziroma manjku le tega - na?i pridelovalci morajo skoz bistveno stro?je teste in ?e manj masovno proizvodnjo imajo tko, da je ?e tukaj te?ko dose?i tako nizke cene.
Ravno Zaradi takih misljenj je Spin neupraviceno na slabem glasu
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Eurospin druga?e ni tolk ?voh, sploh glede na to kako simpl postavijo vse trgovino....v SLO jim kar lepo raste tr?ni dele?, v ITA so tudi mo?ni...
jaz sem bil ?ist proti, pa me je mati enkrat prosila za pomo? pri nabavi, pa sem ?e itak zase kupil, in od takrat v velike nabave samo tja hodiva, pa veliko ceneje je, poln vozi?ek res vsega nikoli ni 100?.
No samo na za?etku ne bi tam nikoli mesa in sadja kupoval, je blo res porazno, z leti so pa tudi to zelo zelo po?timal.
Ima? pa seveda ?e vedno tiste stvari za 1? pa plastike kok ?e? vmes...
Lej patent je ?e ok, samo pizdarija NE SEDE na streho tako kot je predvideno, servis pravi predelaj sam garancije ni tud ?e oni to nardijo, prve besede pa so ble, "ko bi vi vidu kako tole stoji na BMW, je va?e ?e ok", sem mu nazaj samo reku " BMW so evropska jaca, ?e tolk slab? ?e se evropske firme ne morjo zment da bi vsaj to skupi pasal"
On pa "To mate pa tud prav"
Ampak aerobar je res petarda, pri 140-150 + pa se sli?i samo rahel pi?, ni? tuljenja in ?vi?ganja.
?e za CX7 sem moral sam skraj?at nastavke, ker je vse ?trlelo v luft....
Tole so dana?nji izdelki iz Eurospina, jih ne gledam, ker sem reden kupec in vem da je dobro, sem pa pogledal zaradi tele teme, in vidim da imajo zelo dobro v detajle specificirano KDO dela , KDO pakira, KDO prodaja - za meso celo celi podatki od krave do hladilnika, pa ne zdaj da bi zagovarjal svoj nakup ampak ve?krat se vse v isti ko? me?e pa brez preverjanja.
O?itno ima Espin svoje polnilnice + slovenske direktne dobavitelje (ne slovence v njihovi preobleki)
Pack with 9 lines, we are a strong partner and can meet any customer in the shortest possible time.
Whether foodtainer, carrier bags, Layaway - we will pack according to customers' specifications with the utmost care and protection.
A modern computer-assisted traceability system ensures that each batch of product is traceable back to the producer.
Kot sem rekel, slo dobavitelj, oni pa imajo kapaciteto pakirati in dostavljati za Hofer, jaz ne vidim natega, razen ?e res niso slo jagode - na? jagodar iz Smlednika sigurno ne more tega sam delati, nima nikakr?nih strojev, samo ob cesti prodaja.
Tudi v Lidlu ali Eurospinu (mislim) sem videl nekaj podobnega - slovensko poreklo - nek kis, za katerega bi ?el stavit, da ga ?e ni bilo pri nas. Pa neka gren?ica isto.
Kako, da jih ne kaznuje in?pekcija? Ali sploh velja kak predpis?
Ne razumete....
Hofer in teli imajo svoje pakirnice - polnilnice, in ?e so dobavitelji slovenci, vsi dobavljajo v njihove distribucijske centre in ne v trgovino direktno, od tam se potem pakira, ozna?uje distribuira naprej...
Ni logike ampak to je stro?kovno in ?asovno naju?inkovitej?e. S tem lahko slo proizvod najdete v katerikoli fra?izi kjerkoli na svetu.
A se mogo? komu sanja, kaj bi pomenla slede?a situacija:
Se vozim z mojo mazdo 6 (140CD 2008) po avtocesti. Relacijska vo?nja ?e kako uro brez postanka, ko se mi pri?ge DPF lu?ka. Nisem se ni? ustavil, po kak?nih 10 min vo?nje se je sama ugasnila. Po tem sem naredil se kak?nih 500km, ampak se ni ve? pri?gala. Ali to pomeni, da se je izvajala regeneracija, ali je mogo?e zabit filter, ali pa je ?ist kaj tretjega?
Kje si delal zadnji servis oz koliko je od zadnjega servis.
Opozarja na servisni interval, in ce no bil redno narejen, oz ne na pooblascenem servisu ga niso resetirali.
Med potjo imel cas spremljati kako regeneracija vpliva na porabo.
Tankam polno po 250 km avtoceste s tempomatom 120 po gps (italija) in trugo na strehi poraba 5,5
Se aktivira prva regeneracija, trenutna poraba nori tam okoli 15
Povprecna po regeneraciji naraste na 5,9
Nadaljujem in po 570km pred drugo regeneracijo poraba na 5,8
Po regeneraciji 6,4 in se potem ostane tam...z enako voznjo naprej po avtocesti je ne mores vec znizati...
Ta motor bi brez dpfja zlahka imel redno porabo 4,5-5,5.....
Kar pri 50.000km letno pride ????????????
Jebeni pingvini in njihov led
Ja sej moj fotr tud pa je ?isti ra?unalni?ki antitalent... Tukaj se zbiramo samo tisti, ki nas Mazda zanima ?e kako druga?e kot samo to, da ima ?tiri kolesa, motor in nekaj sede?ev tako, da ne more? silit nekoga naj pride zraven - ?e mu pa? potegne bo pri?el, ?e ne pa pa? ne.
Boss je najdu re?itev za dece, ?e za ?lanice prosim.
Klical sem, menjano cedilo in podlo?ke, 2. velik servis opravljen, usnje je vedno mazal,... Je pa bila pripeljana iz Milana, v avtohi?o REAL, in ker ni mela servisne je naredil takoj veliki servis...
Mnenja?? Zadnjo ma 3700...
Veliki servis opeavljen kdaj? Pri 120 ker pri 240 ga mas spet
Kaj je s tem forumom narobe, da imamo eno ob?asno ?lanico (sedaj mati ) in ?e kako ali dve be?ni voznici...? Madona, saj naj bi bila mazda, ?e posebej MX5 babji avto
Po moje smo res divjaki in prostaki....Kak predlog kako pritegniti ?enske lastnice????
kot zanimivost: ker sem malo bolje spoznal avto, regeneracija pa to, mi je uspelo spraviti porabo na 6,5-6,7 kot ve?ini s tem motorjem. Tudi na kratke se da kar lepo spucat filter. Ko opazim da se pri?ene, dam obrate na 2000 , to je okrog 65km/h v 3. prestavi, in se peljem. Kjer so po?asni ovniki dam v 2. prestavo, kjer je ravnina in nobenega avta pa 4. prestavo. V 3. in 4. vklju?im tempomat. Ker dam tudi ?tevec na "0", ugotavljam, da se mi filter spuca po 12km. To je zelo malo, takrat mi narase povpre?na poraba na 6,7, po 50km mi spet pade na 6,5. Pucanje se mi ponavlja na 160-170km. Avto je zadnje videl avtocesto ko sem ?el na morje, torej avgusta lani
je to normalno za prvo ?estko? ponavadi je 300-350km
Vidim da niste prebrali vsega o tem produktu in da govorite ve?inoma na pamet. Prvo kot prvo na tak na?in kod ste predlagali, da gremo testirat ne bo nobenih pametnih rezultatov. Zakaj? Lepo pi?e, da proizvajalec priporo?a, da se prve tri rezervarje porabi z dvojno dozo tega aditiva, da se motor popolnoma o?isti in ?ele nato lahko dose?emo optimalne rezultate testiranja. Na tak na?in kot ste predlagali vi, da nato?ite poln rezervar goriva in da se gre na morje in nazaj in potem dolije razliko ne bo vidno popolnoma ni?. Potrebno je skuriti tri rezervarje z 2ml na 10l goriva in potem dobi? prave rezultate. Prej pa ne. ?al. ?eprav ve?ina vidi prve rezultate ?e pri prvem polnjenju ni to tisto pravo.
Kot sem ze omenil, bo to odgovor.....
Torej srecno prodajo oz. nategovanje ljudi. Ce noces testirati sva zakljucila, ker si ravno demantiral vse kar si dosedaj napisal saj clovek preden dojame nateg rabi za 3 tanke 36ml torej zapravi po ceniku xxx? nato pa kao zacne sparat...
Moj zadnji komentar! Labi prosim babe!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani