Sam tak princip je v veljavi ?e leta tudi drugod po evropi (Hrva?ka, Italija, Portugalska (samo 110cm)) tako, da tole ni neka nova pogruntav??ina. Sicer bo pa itak narejen spisek vozil tako, da ne bo dilem kam kaj sodi.
Se mi zdi pa primerno, da ?e se je vsem pove?ala cestnina, da bi se v istem procentu tudi najve?jim uni?evalcem avtocest.... ?e ?e moramo breme krize in odpla?evanja dolgov nositi vsi, potem dajmo to tudi enakomerno razdeliti. Ne pa da ?e danes lahko kamionarji uporabljajo cel avtocestni kri? v osrednji sloveniji zastonj.
?e je namen lupiti tele ukrajince in romune v prenatrpanih kombijih jih naj. ampak morajo zni?ati kriterij saj so tako nalo?eni da ne vem, ?e dose?ejo 130 cm
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sej sej... pri pravi stranki so se tole spomnili, ker imajo najve? izku?enj s ponarejanjem dokumentov. zakaj pa niso raje predlagali naj vsak kr poskenira in natiska en bankovec za 100? in enga za 10? pa bo ?e hitreje ?lo... kaj se bo? jebal s sekundnim limom, k pol dol ne gre.
Mislim, da te srat prime kako eni kr navijajo, da se ?e bolj goljufa... pa ravno vsemogo?e goljufije na vseh ravneh so nas pripeljale v to nezavidljivo situacijo. Noro res.
Joj Jures tole pa oreng pretirava?... picasso ima nad sprednjo osjo cca en meter.. ?e dolga je tistih 30cm. Mislim, da ga ni osebnega avtomobila, ki presega tole razen kak?en glomazen terenec tko, da ne vem od kod kr naenkrat taka panika.
Vi?ino avtomobila se ne meri od tal in koliko je dejansko vozilo visoko. Le meritev se izvaja na mestu, kjer je prva os - se pravi od tal pravokotno na podlago do to?ke na havbi ali steklu, kjer se avto neha. Se pravi v tvojem primeru je 1,2m kar pomeni, da si ?e vedno 10cm pod mejo in ni nobene panike. res mora? imeti nekaj precej velikega da spada? v to kategorijo.
Ob sravfanju picassoja se je prvi del zdel dokaj.visoko
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
prej?nji teden sta se tudi 2 v bifeju pogovarjala dokaj naglas, da v kaki pi...sta, da ni denarja, na ?ihtu sama pi..., otroc jamrajo da ima prijatelj v ?oli to in ono, on pa ne more kupiti, kako so cunje drage...itd itd
.
.
.
.
.
.
.
oba sta imela iphone5, ker to je pa? treba na mizi imeti, ?ike, pir za pirom in na koncu se je en odpeljal z zadnjim modelom A4 avant, drugi pa z BMWjem M5
Dobr, treba je tudi gledat standard...bedna primerjava ampak sej je tudi pivo gor x3 kot pri nas.
avto stane isto kot povsod samo nanj je 60% dajatev. Ni bedna primerjava, ljudje dobijo ampak morajo tudi dati povsod, s tem denar kro?i tudi davki, in dr?ava je ?iva, nekaj kar pri nas noben magisterij ne pogrunta
Nizozemska
2.2 SKYACTIV-D 6AT 129 kW/175 pk GT-M
43.190?
mazda mx5 160HP
41.090?
?vedska
323900 kron = 37.409? - blizu nas
Kar ho?em povedat je da je v Nizozemski to res fenomen, kake dajatve so, v kampu ?lovek ni in ni hotel verjeti, da sem jaz za CX7 Revolution dal 31k on pa 52k....dodatna ironija pa je da je prvo mesto kamor priplujejo Mazde v Evropo ravno v NL....
?e ti bo la?je, moja belka ?e eno leto ne ?teje pa je mela barvan ?e prednji odbija?, zadnjega razsutega in barvanega, pa potem spet podrajsanega in barvanega, pa desni bok je bil barvan pa desna zadnja vrata, enkrat menjano sprednjo ?ipo pa ?e enkrat popravljeno isto potem tko da keep your head up
Sej Spektr bo kmal.se.prednjega 'poravnal' zdaj
Dejansko je res, glede na to da je teh avtov v sloveniji dokaj malo, se da dele bol? prodati, sploh ?e je celota vredna cca 1-1,5k?..
No, meni je bil vreden svojga dnarja in ?eprov so bli manj?i problemi, se za to ceno te?ko dobi kak?ni bol?o miato
Kar se pa papirjev ti?e, mi je pa ?udno da pred tem ?tirje lastniki v petih letih nismo imel problemov, pa je bil avto vedno tak, zdj pa kr naenkrat komplikacije? kaj si u?pi?il na cesti, da so si te policaji vzel na piko?
Ko sem jaz za njim peljal v nedeljo sem slisal same narodnjake iz avta....naglas. Ce se je po Gorenjski se tko vozu...
Ta EVO edi?n je pa rahlo preve? na?i?kan; ne more? met rde?ega avta pa roza dodatkov v notranjosti Druga?e pa bi brez likalne deske zadaj izgledal prav kul.
To je ?ank, da ga imajo strastni pivci vedno sabo.
EVO LOOK
ali po slovensko - ?tajerski styling...obup
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani