Labi GT ali lahko pogleda? pogoje za vo?njo avt. prikolice? Zanima me skupna dovoljena te?a. Kaj je bil izpit za prikolico delan posebej, al ti avtomatsko tud to ?teplajo? Ali lahko vsak dvigne tako vozni?ko?
Ni bil delan posebej izpit za prikolico, pa nic ne pise glede omejitev za tezo.
Tako voznisko dobis ce si drzavljan kosova in tam naredis izpit
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Sem ?e na?el in se odlo?il za kombinacijo ?rk na tablici;in ne bo VUK;cena 17.000 SIT;moram ?e letos dat naredit,ker drugo leto pridejo ve?je tablice za motorje.
lp vuk
...and you're letting the suspence kill us?
pa dej povej jebote
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Obstaja varianta oddajnika kateri dela na frekvencah radia. V ta oddajnik priklopi? MP3 player in na radiu poi??e? to frekvenco in poslu?a? preko radia
Sicer nisem ?e videl tega, mi je pa kolega ponujal to varianto in se da kupit pri nas.
LP
ta pa izredno slabo lovi...
tudi za i-poda slabo lovi
sicer sem offtopic sam vseeno - kolko denarja so te stale meglenke z vgradnjo, ker resno razmi?ljam, da bi si jih vgradil in bi mogo?e dal ?ibkej?e ?arnice ter jih podnevi in dobri vidljivosti uporabljal kot dnevne lu?i namesto xenonov.
ne spomnim se tok dobr, ampak mislim, da je blo nekaj v rangu 30.000sit. Nimas pa slabe ideje, ker jaz tud isto delam ko mi (glavne) zarnice crkujejo.
tale tvoja ?elja napoveduje te?avo s policisit
dvomim da bojo toliko razumljivi... da bo? lahko imel podnevi pri?gane "meglenke"
to pa ne morejo vedeti, ker so te meglenke gor pri lucih (ce pogledas ima mazda6 stiri lece, glavne lucim zmigavc, meglenke, dolge luci)
No, narejen je bil korak naprej z njihove strani je pri?el ponovni odgovor :
Disponibilita Mazda 6 2005 Ok
in potem sledi en link. Na linku je dejansko maska za mazdo. Zdaj pa razmi?ljam, a se vpi?em v te?aj angle?ko/italijansko/krneki jezika, ker me grabi ?elja, da bi jih vpra?al, kako priti do maske.
A ma kdo kak?no idejo, kaj jim napisat
napisi:
Si I like...but prezzo high! What special sconto for me?
pa naj ti dajo popust pa si zmagu
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tako voznisko dobis ce si drzavljan kosova in tam naredis izpit
Povezava za deljenje
Deli na druge strani