Skoči na vsebino
Kazenske to?ke
Napisano

Labi GT ali lahko pogleda? pogoje za vo?njo avt. prikolice? Zanima me skupna dovoljena te?a. Kaj je bil izpit za prikolico delan posebej, al ti avtomatsko tud to ?teplajo? Ali lahko vsak dvigne tako vozni?ko?

Ni bil delan posebej izpit za prikolico, pa nic ne pise glede omejitev za tezo.

Tako voznisko dobis ce si drzavljan kosova in tam naredis izpit :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kazenske to?ke
Napisano

Ma men tole zgleda ko cenik na izstopni postaji avtoceste :D

moram rec da sem zelo zadovoljen, da mam tako dovoljenje (je velikost kreditne kartice) in ne kot mate v sloveniji kot ena enciklopedija...

pa se velja po celi evropi :bravo: (razen kazenskih pik haha)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kazenske to?ke
Napisano

jaz mam itak tuje voznisko dovoljenje, tko da kazenske tocke odpadejo...

tko pa zgleda hrbtna stran:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ideje za registrsko tablico
Napisano

Sem ?e na?el in se odlo?il za kombinacijo ?rk na tablici;in ne bo VUK;cena 17.000 SIT;moram ?e letos dat naredit,ker drugo leto pridejo ve?je tablice za motorje.

lp vuk

...and you're letting the suspence kill us? :)

pa dej povej jebote :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Eksterni vhod za mp3 player v Mazdi 6
Napisano

Obstaja varianta oddajnika kateri dela na frekvencah radia. V ta oddajnik priklopi? MP3 player in na radiu poi??e? to frekvenco in poslu?a? preko radia :danzoman:

Sicer nisem ?e videl tega, mi je pa kolega ponujal to varianto in se da kupit pri nas.

LP

ta pa izredno slabo lovi...

tudi za i-poda slabo lovi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

pust ti njega, on ma bencinarja heheh :evil smile:

ja, pa se stokilsko nogo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 Tempomat
Napisano

sicer sem offtopic sam vseeno - kolko denarja so te stale meglenke z vgradnjo, ker resno razmi?ljam, da bi si jih vgradil in bi mogo?e dal ?ibkej?e ?arnice ter jih podnevi in dobri vidljivosti uporabljal kot dnevne lu?i namesto xenonov.

ne spomnim se tok dobr, ampak mislim, da je blo nekaj v rangu 30.000sit. Nimas pa slabe ideje, ker jaz tud isto delam ko mi (glavne) zarnice crkujejo.

tale tvoja ?elja napoveduje te?avo s policisit :(

dvomim da bojo toliko razumljivi... da bo? lahko imel podnevi pri?gane "meglenke"

to pa ne morejo vedeti, ker so te meglenke gor pri lucih (ce pogledas ima mazda6 stiri lece, glavne lucim zmigavc, meglenke, dolge luci)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 Tempomat
Napisano

A niso meglenke ?e vgrajene v sprednje lu?i in niso posebej kot pri ostalih?

jok, jaz sem jih dodatno vgradil (v sprednje luci, najblizje dolgimi luci) ...prve serije nimajo serijsko meglenke.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

200 000 k sit??? ?zmeden? That's a lot of money..... :aaaaa:

?aki kaj pa ti zamenjajo pri 120000km??

jermene in sponarje in vse ostalo...pazi to glupi sponar stane cca 40.000sit...nice a?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

baje ga lahko tud v diesela?a tanka? - kdo si upa? :P

jaz ne :)

mal me glava boli ko sem zvedu kok mi bo prisel servis pri 120.000km (plus diski)...cca 200.000 sit..jaoo

no ja, bo ze nekak

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Multilinguistica Italianica
Napisano

No, narejen je bil korak naprej :rispekt: z njihove strani je pri?el ponovni odgovor :

Disponibilita Mazda 6 2005 Ok

in potem sledi en link. Na linku je dejansko maska za mazdo. Zdaj pa razmi?ljam, a se vpi?em v te?aj angle?ko/italijansko/krneki jezika, ker me grabi ?elja, da bi jih vpra?al, kako priti do maske.

A ma kdo kak?no idejo, kaj jim napisat :D

napisi:

Si I like...but prezzo high! What special sconto for me?

:D pa naj ti dajo popust pa si zmagu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?ip za M6 SPC CD 136
Napisano

Pozdravljeni.

Zanima me, ?e ima kdo kak?ne izku?nje s ?ipom za M6 CD 136? Ali se spla?a? Stro?ki? U?inek? Poraba?

Vsem hvala za info. :ne vem:

jaz ga nisem dal, zaradi tega ker se veliko vozim po drzavah kjer tankajo cuden dizel...

glede na to, da ze s cistim dizlom bo avto velik bolj kadil, to bi blo smrtonosno za mojega.

naj te veseli dejstvo, da mas najbrz vec kot tovarniskih 136 KM (na enem teste so izmerili skoraj 150KM)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

video
Napisano

Labi, tvoj bo imel tako avro, da ti bomo vsi fov? :hohoho:

---------

skupnega?

Italijanski dizajn in japonski motor dajeta mazdi enkratno kombinacijo

tako je Pinifarina dizajniralo mazdo in ferrati (seveda tudi druge modele)

jao jao jao...

mazda 6 niti priblizno ni dizajnirala pininfarina

@marko: hyundai matrix

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

video
Napisano

in te?ji in po?asnej?i

------

kalman je vse zastopu

marko mx-3 pa je dodal ?e obliko

nima ni? avtomatike, vse ro?no, ter od dale? zgleda kot nek povpre?en avto

nih?e pa ?e ni povedal, kaj imata SKUPNEGA M6 in F 599 GTB

ce dam 300 kusur tisoc evrov za avto niti priblizno ne bi hotu da zgleda "povprecno", niti od dalec niti blizu niti njet uposte ne :)

skupnega: mogoce cakalna doba?? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ideje za registrsko tablico
Napisano

5 crk si omejen

torej:

Cevap, doner, pizza, zmaga gre pa k: MB-torta (in delas reklamo pohorski kavarni al kako ze) :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

video
Napisano

dizajnersko mi ne sedi...

torej raje F430, ki je lepsi in cenejsi :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vo?nja RX8ke!
Napisano

mene je (prijetno) presenetila, da jo lahko vozis 150-160 km/h na avtocesti in je cist tiha in mirna kot cista limuzina :bravo:

ko znori pa itak vemo vsi kaj se dogaja :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ve?er - test nakupa Mazade6
Napisano

ce bi bil jaz mazdin trgovec bi se mal premislil vseen...

ker ce primerjam z bmw-jimi trgovci, so dalec dalec nazaj ...vsaj to so moje izkusnje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ve?er - test nakupa Mazade6
Napisano

Jaz sem pa dobil popust v obliki dodatne opreme...

S tem da s trgovcem sva sla edino na testno voznjo in to je to...vse drugo mi je blo bolj ali manj znano o tem avtu. veni vidi vici :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.