Skoči na vsebino
Nakup Mazde 3
Napisano

To?no to kar pravi Alex, bistvo je res v temu, da ?e se avto uporablja le za vo?njo do ?tacune je bolj? kupit bencinarja pa ?e tega bo hitr vrag vzel, ?e bo mel samo kratke razdalje.

?e pa se dela ve?ino od teh 10.000km na dalj?ih relacijah (15km+) pol pa itak ni panike.

Itak, sej u bistvu kratke relacije niso fajn ne za diesla in ne za bencinca, sam diesel je nekak ?e bolj ob?utljiv.

Druga? se mi pa zdi bolj? kupit avto z 200.000 nafuranih z dolgim relacijam, kot pa s 100.000 na kratkih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj se Mazde 3 ne prodajajo?
Napisano

Mogoce zato, ker je Mazda3 drazja kot Focus (sploh pri rabljenih se i zdi, da je razlika se vecja, kot pri novih) ... Poleg tega je se vedno precej folka (predvsem starejsi) kateri pravijo, da avto mora biti evropskega porekla (nemec, francoz, pogojno tudi italijan)... drugace ni avto :) ...

Moj tast je ze tak :blush: ... in trenutno vozi Clio... prejsnji je bil tudi Clio... se prej je bil Renault 5 ... se prej pa Jugo in se prej ficko :) ...

ja, le redki smo tisti, ki pravmo, da more bit Japonc :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

Meni ni jasno,zakaj za malo kilometrov ni primeren diesel? :whatever:

Jaz ga imam im ga nebi menjal za benzinarja. :jezicek: Itak ni cena rabljenih toliko ve?ja.

zato, ker so kratke relacije strup za diesla ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323
Napisano

Na?eloma bi ?e vedno izbiral med 1.5 in 2.0 ditd. Mislite, da so stro?ki vzdr?evanja pri dizlu ve?ji, kot pri bencinu?

?e vedno me zanima ?e kdo pozna tole mazdo: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2948807&show=1

Lp, Tine

Father ma to?no tako ?e 3 leta, uvo?eno z Italije, avto ma prevo?enih 170.000, ko jo je kupu je mela okrog 120.000 pa ni ?e n? ?ravfu (razen menjav olja, in pa vlkega servisa)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2.0 bencinar
Napisano

Poznam ta felling, isto je pri 323, fatherjeva je sicer novej?a ampak njegova dizlarca ma bolj?e pospe?ke kot moja, pa je isto 90KM, turbina dela svoje :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

hehe :D no hvala vseeno , je ?e " vse " menjano... druga? pa... fedre - ni potrebno menjat :D ? :P 3 zavoji fedre so bli zlomljeni :) tak da :D ... a optiko ? hah... no dobro da vem :) hvala :)

a pol si le dobila tut blatnik? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pa zdaj keri izmed vas ?e ve za kake dele al pa kaj ? :)

kolko bi me naj pri?le fedre ? bi naj pri?o amortizer v komletu s fedro 110 ? ? :(

Gewinde za 550? gor pa mir :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Test za ljubitelje hitrosti
Napisano

Kaj pa o kakem 125ccm 2T na 6 prestav in okol 45-50hp niste razmi?lal? Ti se prodajajo trenutno okol 1500-1900?... Sem pelal nekaj takega in ga pomoj nism kaj ve? ko 70% upal izkoristit :P 125ccm 2T 48hp ;)

Evo pebi to je to...

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3229166

Ali pa tole...

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3328353

Osebno bi me prvi zelo zanimal...

:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

Madona, rabil debelo uro, da sem prebrav use poste

no jaz sem ?el z mojo 323f-ko najve? 190 po klancu, sem se pa z njo nekaj let prej (ko ?e nisem imel ispita) peljal 200 po vrhni?kem klancu in sicer ko smo se vra?ali iz morja jo je fotr nateru koker je ?lo. ?e kot zanimivost: ko smo 1 x ?li z prjatli (4je smo bli v avtu) na mojre v portoro? sem ga 1x stisnil za kolegom (clio 1.8 16V) pa sva ?la v?tric 180 pa mi re?e frend uff 180 kok ti to ?tevc la?e, pa pogleda potem na gps (nokia garmin) pa je blo za 2km/h odstopanja :P tako da je ostal brez besed (verjetno je pa to bilo zaradi 14 colskih feltn :) )

sem se pa pelu tudi ?e 220km/h z o?etovo 2.0 turbodizl 6ko (seveda sam, ker bi drga? fotra oz. familijo kap)

ja js sm tut svojo C-jko spravu na 190, sej bi ?lo ?e ve?, sam sm opustu, ker nism bil sam u avtu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3305296&show=1

jezus marija pomagi, le kam gre zrak zajet na strehi

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3310864&show=1

kaj folk misli

Z malo vlo?ka bi se dal avto predelati nazaj v stanje za na cesto.

to ja, ?e bi mel dnar bi ?ou kr ponjga, drift je zakon :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava kabinskega filtra
Napisano

Ojla, Mi lahko kdo pove kak pride menjava kabinskega filtra 75?.

Zadnjic sem dobil po posti domov pismo da moram avto peljat na pregled karoserije in seveda se odpravim na moj najbljizji servis mazdic "Selmar".

Tip mi avto pregleda, blatnike, vrata in rece ja avto bo treba porihtat blatnike pa vrata bo treba scistit in na novo izolirat (hmm 4 letih mam zarustane blatnike, se sreca je 12 let garancije na pleh).

In pol on seveda zacne: "Veste, ker ne delate rednih servisov pri nas vam ne moremo zdle tega popravit, mamo tolko nasih strank bla bla, pojdite tja kjer ste avto servisirali, ali pa pridite naslednjo leto pa se tej boste dolgo cakali." :angry: Ko pa sem pripelal, da so mi sprednjo sipo menjali, meglenke, in neki postrhali pa ni blo treba nic cakat, sem bil kr rnasledni teden na vrsti.

(Kaj servis ne dobi placanih popravil, ki so na garancijo?)

No vglavnem ko sem bil ze tam sem se vprasal, kolko bi prisla pa menjava kabinskega filtra za mojo mazdico.

Pa vzame tip kalkulator v roke in zacne neki racunat, brisat, poklice se kolega da mu pride pomagat. Pa vrze vn 75?

Pa ga jst ?zmeden? pogledam. Seveda takoj zacne Joj pa veeste kolko je to dela mormo akumulator isklopit pa celo elektriko dol dat ,...., pa na koncu se sipe inicializirat.

Samo recem hvala.

Grem do prvega Ne mazda servisa kupim filter za 15?.

In sam menjam Vzelo mi je slabo urco od tega sem pol casa porabu da sem kljuce skup nasu. So tamali vse raznosli.

In pol se mu cudno zdi, da ne delam rednih servisov pri njih.

Ne hod k Selmarju ;) Nared par kilometrov ve? pa pejt k Skorn?ku ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.